★★★★★
9.2 op basis van 5053 beoordelingen Kiyoh

Basic-Fit opzeggen

Zeg hier direct Basic-Fit op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5053 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Basic-Fit opzeggen werkt als volgt

Basic-Fit opzeggen

Wil je Basic-Fit opzeggen? Vul de gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Basic-Fit per wanneer je contract en de automatische incasso worden stopgezet.

Contracttermijn en verlenging

Basic-Fit hanteert een contracttermijn van 1 jaar. Na het eerste jaar kan het abonnement maandelijks worden opgezegd. Zeg je binnen een jaar op, hou er dan rekening mee dat je abonnement pas eindigt zodra het eerste jaar is afgelopen.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je direct online Basic-Fit opzeggen? Je kunt dan gebruik maken van onze verzendservice. Wij sturen je opzegbrief naar Basic-Fit en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief.

Voorwaarden Basic-Fit

Weet jij onder welke voorwaarden je een abonnement aangaat bij Basic-Fit? Check de Basic-Fit voorwaarden voordat je een abonnement afsluit of kijk welke voorwaarden gelden om op te zeggen. In het kort gelden de volgende voorwaarden bij het opzeggen van je lidmaatschap:

  • Bij een lidmaatschap voor een jaar, geldt een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van het jaarcontract of na afloop hiervan;
  • Wanneer je lidmaatschap flexibel opzegbaar is, dan geldt vanaf de start een opzegtermijn van 30 dagen en kun je dus altijd opzeggen;
  • Je kunt opzeggen bij een club, via de website van Basic Fit en via e-mail en brief.

Prijzen Basic Fit

Basic Fit hanteert twee abonnementen. Het goedkoopste abonnement kost €19,99 per 4 weken en het duurdere abonnement kost €29,99 per 4 weken. Met het duurdere abonnement is het toegestaan om iemand anders op je kaart te laten sporten en mag je gratis iemand meenemen als je gaat sporten. Verder zijn beide abonnementen hetzelfde. Wanneer je daar bovenop nog eens €9,- per maand extra betaalt, dan mag je het abonnement op ieder moment opzeggen (met inachtneming van de opzegtermijn van 30 dagen).

Klachten Basic-Fit

Zoek even op Internet en je vindt ze; klachten over Basic-Fit. En dan met name over het voortijdig beëindigen van je lidmaatschap en het opzeggen van je lidmaatschap. Ook wij hebben in het begin wat strubbelingen gehad met Basic-Fit. Maar na een artikel hierover op onze blog heeft Basic-Fit contact met ons opgenomen en aangegeven dat ze de problemen graag wil verhelpen. Dat is toch echt zeer positief wat ons betreft. Tegenwoordig hebben we dan ook een uitstekende afspraak met Basic-Fit; iedere opzegging via ons platform wordt gegarandeerd verwerkt op basis van de datum waarop de opzegging bij ons is gegenereerd. Is er toch een issue met een opzegging? Dan wordt dit door Basic-Fit met terugwerkende kracht alsnog netjes afgehandeld. Dikke vette pluim voor Basic-Fit dus wat ons betreft.

Over Basic-Fit

Bij Basic-Fit kun je voor een laag bedrag onbeperkt fitnessen bij inmiddels meer dan 160 vestigingen in Nederland en binnen Europa zelfs ruim 700 clubs. En als lid ben je overal welkom. Je kunt onbeperkt gebruik maken van de virtuele groepslessen en je krijgt een virtuele assistent die je helpt bij je fitness aanpak. Steeds meer clubs zijn zelfs 24/7 open. Als lid van Basic-Fit heb je ook altijd de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van kluisjes en douches.

Basic-Fit opzeggen, wat zeggen opzeggers erover?

Sandra uit Everdingen - "Ik vind Basic-Fit dus helemaal leuk. Maar de dichtstbijzijnde club is voor mij toch nog te ver weg... Dus ik heb mijn lidmaatschap opgezegd en dat ging heel eenvoudig."

Ad uit Harderwijk - "Ik had natuurlijk nooit een jaarcontract moeten tekenen. Dat wist ik eigenlijk al en Basic-Fit weet dat ook. Zou wel eens willen weten hoeveel niet-sportende leden ze hebben. Maar heb lidmaatschap zelf afgesloten en moet laatste maanden even uitzitten voordat mijn lidmaatschap eindigt. Dit zal me in de toekomst niet meer gebeuren."

Hidde uit Amsterdam - "Prima sportscholen van Basic-Fit. Maar mijn vrienden zitten bij Fit for Free dus ik verhuis ook. Er was blijkbaar iets mis gegaan met opzeggen, maar dat is na contact met de klantenservice van opzeggen.nl alsnog prima geregeld. Dank daarvoor."

Marc uit Amstelveen - "Door een blessure niet meer in staat om te sporten. Maar had geen zin om een doktersverklaring te regelen voor de laatste 3 maanden van mijn lidmaatschap. Het opzeggen is zonder problemen verlopen."

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness


Basic-Fit telefoonnummer en adres