9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Nederlandse Loterij Organisatie

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

De meeste Nederlanders hebben weleens gehoord van de Nederlandse loterij. Deze organisatie biedt namelijk kansspelen als de Staatsloterij, Lotto en Toto aan. Wordt er maandelijks geld van jouw rekening afgeschreven voor de loterijspellen van de Nederlandse Loterij Organisatie, maar wil je dit niet langer? Dan moet je de Nederlandse loterij opzeggen. Opzeggen.nl helpt jou hier een handje bij. Wij vertellen je hier niet alleen hoe je een Nederlandse loterij abonnement opzegt, maar kunnen dit ook voor jou realiseren.

Op deze pagina

Contactgegevens van de Nederlandse Loterij Organisatie
Wat is de Nederlandse loterij?
Mogelijkheden om een loterij van de Nederlandse Loterij op te zeggen
Nederlandse Loterij account
Automatische incasso Nederlandse loterij
Hoe het opzeggen via Opzeggen.nl werkt
Ervaringen over het opzeggen bij de Nederlandse Loterij
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Nederlandse loterij

Contactgegevens van de Nederlandse Loterij Organisatie

Naam Nederlandse loterij

Adres Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer

Telefoonnummer 070 - 550 0852

Wat is de Nederlandse loterij?

Nederlandse Loterij Organisatie is de grootste kansspelaanbieder van Nederland. De organisatie is in 2016 voortgekomen uit een fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en de Lotto. Het is tegenwoordig de naam achter negen bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, Toto winkel, Toto casino en Toto sport. De ambitie van de Nederlandse Loterij Organisatie is ‘bijdragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland’. De Nederlandse Loterij draagt de opbrengsten van de kansspelen af aan de Nederlandse staat, NOC\NSF en goede doelen.

Overkoepelende organisatie

Hierboven haalden we al aan dat de Nederlandse Loterij Organisatie de naam is achter negen verschillende kansspelen. Vandaar dat we het als overkoepelende organisatie bestempelen. De Nederlandse Loterij heeft een breed aanbod van prijzenloterijen en sportweddenschappen. Hiermee geeft de organisatie uitvoering aan het Nederlandse kansspelbeleid.

Mogelijkheden om een loterij van de Nederlandse Loterij op te zeggen

Heb je een abonnement op een kansspel dat door de Nederlandse Loterij aangeboden wordt? Dan wil je hier mogelijk van af. Probleem is alleen dat niet iedereen weet hoe de Nederlandse Loterij opzeggen in zijn werk gaat. Geldt dit ook voor jou? Wij vertellen je hier hoe je de verschillende loterijspellen van de Nederlandse Loterij Organisatie kunt opzeggen.

Staatsloterij

De Staatsloterij is een van de bekendste en populairste spellen die door de Nederlandse Loterij Organisatie wordt aangeboden. Doe je hier al jarenlang aan mee, maar wil je jouw abonnement beëindigen? Wij vertellen je hier precies hoe de staatsloterij opzeggen.

Lotto opzeggen

Heb je een abonnement op de Lotto? Dan wordt het geld voor de loten middels een automatisch incasso afgeschreven van jouw rekening. Als je dit niet langer wilt, moet je Lotto opzeggen. Dit kan telefonisch, online en per post. Op deze pagina lees je precies hoe je een abonnement op dit spel van de Nederlandse Loterij Organisatie opzegt.

Eurojackpot opzeggen

Deelname aan de Eurojackpot kan jou een leuk geldbedrag opleveren, maar je wint natuurlijk nooit. Als je al jaren meespeelt maar nog nooit gewonnen hebt, wil je mogelijk jouw abonnement op de Eurojackpot opzeggen. Benieuwd hoe je dit doet? Opzeggen.nl helpt jou op deze pagina bij het beëindigen van jouw Eurojackpot abonnement.

Miljoenenspel opzeggen

Wie deelneemt aan het Miljoenenspel kijkt iedere zaterdagavond om 21.30 uur waarschijnlijk of hij gewonnen heeft. Wanneer dit wederom niet het geval is, heb je er mogelijk genoeg van. In dat geval wil je het miljoenenspel opzeggen. Op deze pagina helpen wij jou om makkelijk en snel deelname aan het Miljoenenspel op te zeggen.

Lucky Day opzeggen

Is Lucky Day te duur geworden? Of win je nooit wat met dit kansspel? Dan wil je jouw abonnement mogelijk opzeggen. Probleem is alleen dat niet iedereen weet hoe Lucky Day opzeggen](../loterij/lucky-day) in zijn werk gaat. Daarom leggen wij jou op deze pagina precies uit hoe je jouw abonnement op Lucky Day opzegt.

Nederlandse Loterij account

Wil je niet langer deelnemen aan één of meerdere kansspelen van de Nederlandse Loterij Organisatie? Zet dan jouw abonnement stop. Je kunt de Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen in de mijn Nederlandse Loterij-omgeving. Hier heb je wel een account voor nodig. Als je ooit zo’n account hebt aangemaakt, is het van belang om jouw inloggegevens bij de hand te houden. Heb je geen account? Maak er dan niet speciaal eentje aan voor de Nederlandse Loterij opzeggen. In dat geval is het makkelijker om jouw abonnement stop te zetten via de website van de Nederlandse Loterij of Opzeggen.nl.

Automatische incasso Nederlandse loterij

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Nederlandse loterij kunt laten beëindigen. De automatische incasso wordt stopgezet zodra de opzegging door de Nederlandse Loterij is verwerkt.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren (terugstorten). Je moet de incasso altijd door de loterij laten beëindigen.

Hoe het opzeggen via Opzeggen.nl werkt

De Nederlandse loterij opzeggen kan niet alleen via de website van deze organisatie of het betreffende spel. Jij kunt je namelijk ook tot Opzeggen.nl richten. De Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen is op deze manier een fluitje van een cent. Je hoeft namelijk slechts twee simpele stappen te doorlopen. In de eerste stap vul je de gegevens in die nodig zijn voor het opzeggen van de loterij en in de tweede stap kies je hoe je jouw opzegbrief wilt versturen. Doordat Opzeggen.nl de rest voor je doet, kost de Nederlandse Loterij opzeggen je nauwelijks tijd en moeite.

Gratis opzegbrief

Opzeggen.nl maakt de Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen een stuk makkelijker. Wil je liever niet dat wij een opzegbrief voor jou versturen? Maak dan gebruik van onze gratis opzegbrief. Deze download je binnen een handomdraai van onze website zonder dat jij je hiervoor hoeft te registreren. Bovendien slaan wij jouw gegevens niet op.

Wie een opzegbrief van Opzeggen.nl gebruikt, kan in principe niets verkeerd doen. Je hoeft namelijk alleen nog maar de benodigde gegevens in te vullen. Vervolgens is het enkel een kwestie van het versturen van jouw opzegbrief. Hierdoor heb je jouw abonnement bij de Nederlandse Loterij Organisatie binnen de kortste keren stopgezet.

Verzendservice en 100% opzeggarantie

Wil je direct online opzeggen? Laat ons voor jou de Nederlandse Loterij opzeggen. Je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet! Kies je voor reguliere verzending? Dan gebruiken we geregistreerde e-mail om het einde van jouw deelname aan te kondigen. Maar je kunt ook kiezen voor aangetekende verzendingvia PostNL. Wij versturen de opzegbrief naar de Nederlandse Loterij via PostNL iedere maandag en verzenden wij de bijbehorende track & trace code naar je toe. Meer gemak dus en direct geregeld. Wie wil dat nou niet?

Ervaringen over het opzeggen bij de Nederlandse Loterij

Roos uit Leeuwarden "Ik heb zowel de Lotto als de Staatsloterij opgezegd, ik won toch nooit wat. Het ging heel snel en makkelijk. Ik kreeg ook heel snel de bevestiging dat opzeggen was gelukt."

Jörgen uit Oss "Het starten was stuk makkelijker dan opzeggen... Maar het is gelukt, dus dat is mooi. Volgende keer trap ik niet meer in de praatjes over gratis loten. Ik word al chagrijnig als ik denk aan opzeggen."

Lisette uit Goes "Top service, ging allemaal heel snel en makkelijk. Wel jammer dat het geld kost, maar je krijgt er wel de service voor waar je op hoopt."

Yvonne uit Eindhoven "Ik heb 5 opzeggingen gedaan. Hiervan gingen er 4 direct goed, alleen de Lotto moest door jullie worden benaderd. Volgens mij heb ik 1 ronde teveel meegespeeld, maar dat is niet zo erg voor die 2 euro. Uiteindelijk alles goed verlopen."

Yves uit Amsterdam "Bloed chagrijnig ben ik. Telefonisch de Staatsloterij opzeggen lukte niet en vervolgens ben ik in de misleidende praktijken van Bymetis.nl getrapt (ik dacht dat het een gratis service was maar ik had niet goed gelezen en toen bleek ik opeens 70 Euro te moeten betalen en werd er direct gedreigd met incassobureau. Dat daar nou niemand iets aan doet snap ik niet. Eerlijk gezegd vind ik Opzeggen.nl ook niet goedkoop, maar de service is top en de opzegging van de Lotto verliep echt vlekkeloos."

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Nederlandse loterij

Welke spellen vallen onder de Nederlandse Loterij Organisatie?

De Nederlandse Loterij Organisatie is een overkoepelende organisatie waar in totaal negen verschillende spellen onder vallen. Het gaat om Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, Toto winkel, Toto casino en Toto sport.

Hoe zeg ik een abonnement op de Nederlandse Loterij op?

Een Nederlandse loterij abonnement opzeggen kan op verschillende manieren. Je kunt jouw deelname aan vrijwel ieder spel beëindigen door telefonisch contact op te nemen met de organisatie. Daarnaast kun je een abonnement schriftelijk of online opzeggen. Je kunt de Nederlandse Loterij ook opzeggen via Opzeggen.nl.

Kan ik een abonnement opzeggen via mijn Nederlandse Loterij-account?

Ja, je kunt een abonnement op de Nederlandse loterij kansspelen opzeggen via jouw mijn Nederlandse Loterij-account. Dit kan uiteraard alleen als je zo’n account hebt. Wanneer dit niet het geval is, kun je de Nederlandse Loterij opzeggen via de website of Opzeggen.nl.

Wat zijn de voordelen van Opzeggen.nl?

De Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen via Opzeggen.nl brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zeg je jouw abonnement makkelijk en snel op. Je vult simpelweg jouw gegevens in en kiest hoe wij jouw opzegbrief versturen, aangetekend of standaard. Daarnaast profiteer je bij Opzeggen.nl van 100% opzeggarantie.

Hoe beëindig ik een automatisch incasso aan de Nederlandse Loterij Organisatie?

Een automatisch incasso aan de Nederlandse Loterij Organisatie kan enkel beëindigd worden door de loterij zelf. Als je niet langer wilt dat er automatisch geld afgeschreven wordt van jouw rekening, moet je de Nederlandse Loterij opzeggen. Laat een automatisch incasso niet blokkeren door jouw bank als jij je abonnement nog niet hebt opgezegd. In dat geval ben je namelijk verplicht om te betalen. Je speelt immers nog mee met het kansspel.

Wat houdt onze 100% opzeggarantie in?

Onze 100% opzeggarantie houdt in dat je er bij Opzeggen.nl van verzekerd bent dat jouw Nederlandse Loterij abonnement ook daadwerkelijk opgezegd wordt. Als er iets misgaat bij het opzeggen gaan wij gratis voor jou aan de slag. Op deze manier wordt een opzegging altijd naar tevredenheid geregeld.

Waarom kies je voor de gratis opzegbrief van Opzeggen.nl?

Wie zelf een opzegbrief wil versturen naar de Nederlandse Loterij Organisatie kan hier de gratis opzegbrief van Opzeggen.nl voor gebruiken. Op deze standaardbrief hoef jij enkel de gevraagde gegevens in te vullen. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf geen opzegbrief op hoeft te stellen. Hierdoor is de kans een stuk kleiner dat er iets misgaat bij de Nederlandse Loterij opzeggen.

Meest opgezegde loterijen

Adres Nederlandse Loterij Organisatie

Nederlandse Loterij Organisatie

Postbus 818

2700 AV Zoetermeer

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden