9.1 op basis van 7444 beoordelingen

Lotto opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Lotto

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7444 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7444 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Vlug en goed geregeld

Henny, Wormerveer

24-2-2024

7

Ik ontvang geen Avro-Televizier meer, dus de opzegging is gelukt

Eveline, Leutingewolde

24-2-2024

10

Vlug en goed geregeld

Henny, Wormerveer

24-2-2024

7

Ik ontvang geen Avro-Televizier meer, dus de opzegging is gelukt

Eveline, Leutingewolde

24-2-2024

7

Prima afgewikkeld

Theo van Alst, DOORNENBURG

24-2-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Lotto opzeggen

De Lotto is een loterijspel dat veelvuldig gespeeld wordt in nederland. Dit komt onder meer doordat de Lotto jackpot vaak valt. Bovendien is het een eenvoudig spel om te spelen. Je hoeft namelijk alleen maar zes getallen uit de reeks 1 tot en met 45 te kiezen en je kunt al meespelen. Iedere zaterdag maak je kans op de jackpot van minimaal €2,5 miljoen en vele andere geldprijzen. Deelname aan de Lotto brengt kosten met zich mee. Je betaalt namelijk een bedrag per lot. Wil je niet langer meespelen? Dan moet je de Lotto opzeggen. Wie hier niet onnodig veel tijd aan wil besteden, richt zich tot Opzeggen.nl. Op onze website kun je namelijk makkelijk en snel de Lotto opzeggen.

Op deze pagina

Contactgegevens van de Lotto
Mijn Lotto abonnement beëindigen
Aantal mogelijkheden om de Lotto op te zeggen
Zo werkt het opzeggen van Lotto via Opzeggen.nl
Gegevens verwijderen Lotto
Lotto opzeggen moeilijk
De ervaringen om Lotto op te zeggen via Opzeggen.nl
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Lotto

Contactgegevens van de Lotto

Naam Lotto bv

Adres Postbus 3074, 2280 GB Rijswijk

Telefoonnummer 070 - 550 0806

Mijn Lotto abonnement beëindigen

Vind je dat de loten voor de Lotto te duur zijn (geworden)? Of speel je al jarenlang mee zonder dat je een prijs hebt gewonnen? Dan wil je mogelijk niet langer deelnemen. In dat geval moet je de Lotto opzeggen. Probleem is alleen dat veel mensen geen idee hebben hoe zij een Lotto abonnement beëindigen. Omdat de loterij er alles aan zal doen om jou als klant te behouden, gaat opzeggen niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er manieren om jouw abonnement toch makkelijk en snel op te zeggen. Opzeggen.nl is hier een voorbeeld van. Je beëindigt jouw Lotto abonnement bij ons in twee eenvoudige stappen, zonder dat je zelf contact op hoeft te nemen met de loterij.

Wijzigen Lotto XL

Als deelname aan de Lotto je te veel geld kost, kun je jouw Lotto abonnement opzeggen. Toch hoeft dit niet direct. Er zijn namelijk ook manieren om voor minder geld mee te spelen. Speel je nu nog met Lotto XL? Dan is een lot duurder. Overweeg daarom zonder XL mee te spelen. Je bent in dat geval goedkoper uit. Wie zijn abonnement wil wijzigen richt zich tot zijn mijn Lotto-omgeving. Nadat je bent ingelogd klik je op ‘mijn loten’ en vervolgens kies je voor ‘abonnement’. Hier kun je jouw abonnement naar wens aanpassen. Speel je met meerdere loten mee en wil je geld besparen? Dan kun je er ook voor kiezen om met minder loten mee te spelen.

Automatische incasso en storneren

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Lotto kunt laten beëindigen. Zodra je je deelname beëindigd moet ook direct de automatische incasso stoppen. Wij hebben nog nooit van een deelnemer aan de Lotto gehoord dat de incasso doorliep terwijl er was opgezegd. Dit lijkt dus eigenlijk altijd wel goed te gaan.

Aantal mogelijkheden om de Lotto op te zeggen

Wil je contact opnemen met de Lotto? Wij hebben alle contactmogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.

Lotto telefonisch opzeggen - de klantenservice van Lotto kun je bereiken via het telefoonnummer 070-550 08 06 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. De klantenservice van de Lotto is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op de maandagochtend en net na een incasso.

Lotto online opzeggen - naast telefonisch kun je de Lotto online opzeggen. Hiervoor kun jij je tot het opzegformulier op de site van de loterij richten. Het kan ook een stuk makkelijker. Je kunt jouw Lotto abonnement namelijk ook opzeggen via Opzeggen.nl. Wie een loterij via ons wil beëindigen, hoeft hiervoor slechts twee eenvoudige stappen te doorlopen. Hierdoor duurt het nooit lang voordat je jouw abonnement hebt opgezegd.

Lotto schriftelijk opzeggen - tot slot kun je de Lotto opzeggen per post. Stuur in dat geval een brief met daarin jouw naam, postcode, huisnummer, e-mailadres, telefoonnummer en rekeningnummer. Vermeld er ook bij dat het om de Lotto gaat, omdat dit één van de vele spellen van de Nederlandse loterij is. Zo weten ze direct waar het om gaat. Je kunt eventueel ook de reden van opzegging in de brief vermelden, maar dit ben je niet verplicht. Als je de opzegbrief hebt opgesteld, richt je hem aan de klantenservice van Lotto, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer.

Zo werkt het opzeggen van Lotto via Opzeggen.nl

Wil je direct de Lotto opzeggen? Dat kan met behulp van ons opzegformulier. Het grote voordeel hiervan is dat een Lotto abonnement opzeggen je nauwelijks tijd en moeite kost. In twee eenvoudige stappen kun je jouw loterij opzeggen. Je vult allereerst jouw gegevens in en kiest vervolgens de manier waarop je jouw opzegformulier wilt versturen. Het grote voordeel ten opzichte van de Lotto telefonisch opzeggen is dat er bij ons geen sprake is van wachtrijen. Hierdoor kun je jouw Lotto abonnement op ieder gewenst moment opzeggen.

Lotto opzeggen per aangetekende brief

Wie een opzegbrief wil versturen, kan dit zowel standaard als aangetekend doen. Mogelijk gaat de voorkeur uit naar een standaard verzending, omdat dit de kosten hiervoor lager liggen. Toch raden wij je aan jouw opzegbrief aangetekend te versturen. Je ontvangt namelijk een track & trace code als je jouw brief verstuurd hebt. Hier houdt het niet bij op, want je krijgt ook een ontvangstbevestiging zodra de Lotto jouw opzegging ontvangen heeft.

Gegarandeerde opzegging

Wanneer je jouw abonnement op de Lotto opzegt, wil je er zeker van zijn dat dit op de juiste manier gebeurt. Daarom besluit je mogelijk om zelf een opzegbrief te versturen. Zonde, want wij garanderen namelijk dat jouw Lotto abonnement wordt opgezegd. Wij bieden namelijk 100% opzeggarantie. Gaat er onverhoopt toch iets mis bij het opzeggen van jouw abonnement? Dan gaan wij gratis voor jou aan de slag om jouw abonnement alsnog op te zeggen. Hierdoor kan het zijn dat je langer meespeelt dan strikt noodzakelijk. In dat geval vergoeden wij de kosten die hiermee gepaard gaan.

Gratis opzegbrief download

Gebruik je een opzegbrief van Opzeggen.nl? Dan weet je zeker dat alle benodigde gegevens aan de Lotto worden doorgegeven. Hierdoor kan jouw abonnement sneller beëindigd worden dan wanneer er gegevens ontbreken. De Lotto moet er dan immers eerst nog weer achteraan. Het mooie aan de opzegbrieven van Opzeggen.nl is dat jij deze helemaal gratis kunt downloaden. Bovendien hoef jij je niet te registeren en slaan wij jouw gegevens niet op. Nadat je een Lotto opzegbrief gedownload hebt, kun je deze zelf naar de Lotto versturen. Hierdoor is jouw abonnement binnen de kortste keren beëindigd.

Gegevens verwijderen Lotto

Wanneer jij jouw Lotto abonnement opzegt, blijven jouw gegevens vaak in het systeem van de loterij staan. Wil je dit liever niet? Dan moet je de Lotto verzoeken om jouw gegevens te verwijderen. Wanneer je de opzegbrief van Opzeggen.nl gebruikt, kun je deze optie eenvoudig toevoegen bij het opzeggen van jouw deelname. Neem je telefonisch contact op met de Lotto om jouw abonnement te beëindigen? Vergeet dan niet om door te geven dat je wilt dat jouw gegevens uit het systeem van de loterij verwijderd worden. Als je dit niet doet blijft de Lotto jou in de toekomst namelijk benaderen om mee te spelen.

Bel me niet register Lotto

Nog een ergernis. Gebeld worden of je weer wilt gaan meespelen met de Lotto. Met als bonus een gratis lot. Vind je het een goede aanbieding? Dan is dat mooi meegenomen. Maar een groot deel van de oud spelers van de Lotto wil helemaal niet gebeld worden door de Lotto hierover. Ook hier geldt, laat je gegevens verwijderen door de Lotto. In theorie kunnen ze je dan nooit meer bellen. Word je toch gebeld? Dan zijn niet al je gegevens verwijderd en kun je een klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens. Als er meerdere klachten binnenkomen bij deze autoriteit, dan zal deze actie ondernemen richting de Lotto. Boetes kunnen erg hoog worden, dus organisaties zullen zich houden aan de regelgeving over het niet mogen benaderen van consumenten die hebben aangegeven dit niet te willen.

Reclame stopzetten

Word jij ook zo moe van alle ongevraagde reclame per post? Neem dan direct de paragraaf in je opzegging op over het verwijderen van je persoonlijke data. De Lotto zal netjes jouw gegevens verwijderen en zodoende niet meer in staat zijn om reclame naar je toe te zenden. Zo ben je in 1 keer van alle ergernissen af.

Lotto opzeggen moeilijk

Veel opzeggers klagen dat het zo moeilijk is om de Lotto op te zeggen via Lotto.nl. Onze ervaringen met de Lotto zijn goed; we hebben een contactpersoon wanneer er discussie ontstaat over een opzegging en wij kunnen middels geregistreerde e-mail of aangetekende verzending altijd aantonen op welk moment een opzegging door de Lotto is ontvangen.

Helaas is er ook een maar. Lotto wil nog wel eens aangeven dat een (aangetekende) opzegbrief niet is ontvangen. In de praktijk blijkt dat de opzegbrief dan wel is ontvangen, maar niet goed is verwerkt door de Lotto. Dit blijkt wanneer wij contact opnemen met onze contactpersoon. Wanneer opzeggers zelf bellen met de Lotto, dan krijgen ze te horen dat de opzegbrief niet is ontvangen. Die informatie is dus onjuist; de medewerker van de Lotto geeft aan dat er niets is ontvangen, waardoor de gebruiker van onze opzegservice vervolgens gaat twijfelen of wij de opzegbrief wel goed hebben afgeleverd. Heb je twijfel of heb je na een maand nog niets gehoord van de Lotto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor je aan de slag om het opzeggen alsnog goed geregeld te krijgen!

De ervaringen om Lotto op te zeggen via Opzeggen.nl

Carla uit Wedde "Ik had de Lotto al eerder opgezegd via Opzeggen.nl. Aangezien dat zo makkelijk was, heb ik toch weer een tijdje meegespeeld. Maar winnen doe ik maar niet, dus maar weer opgezegd!"

Jan uit Gouda "Waarom zou ik jullie betalen voor het opzeggen van de Lotto? Dat kan ik prima zelf en gratis regelen via lotto.nl. Maar misschien dat er wel mensen zijn die behoefte hebben aan jullie service, ik heb wel even moeten zoeken naar de informatie over opzeggen en ik heb natuurlijk geen 'mijn Lotto' omgeving of zoiets, dus het ging niet heel erg makkelijk."

Roel uit Leeuwarden "Heerlijke service! Ik betaal graag een klein bedrag voor deze service. Ik had het online opzeggen inderdaad binnen 3 minuten geregeld (zoals jullie ook adverteren) en ik kreeg binnen no time een reactie van de Lotto dat mijn opzegging was verwerkt. Een dikke 10."

Brigitte uit Almelo "Ik heb me door een straatverkoper laten overhalen om mee te spelen. Deze verkoper vertelde mij over Opzeggen.nl. Dat als ik er vanaf wilde zien, dat ik dat heel snel via Opzeggen.nl kon regelen. Ik heb me dus een lot laten verkopen maar ik heb bij thuiskomst direct opgezegd."

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Lotto

Waar moet ik op letten bij het opzeggen van Lotto?

Bij de Lotto opzeggen moet je onder meer letten op de verwerkingstijd. Het duurt ongeveer 10 werkdagen voordat jouw opzegging verwerkt is. Daarnaast moet je erop letten dat je de juiste gegevens doorgeeft aan de loterij. Wanneer je dit niet doet, kan het langer duren voordat de Lotto jouw abonnement beëindigd wordt.

Wat zijn de contactgegevens van Lotto?

Wie zijn abonnement op wil zeggen, kan de Lotto op verschillende manieren bereiken. De loterij is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar via 070 - 550 0806. Je kunt de Lotto ook schriftelijk benaderen. Richt je brief in dat geval aan: Klantenservice Lotto, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer.

Hoe kan ik Lotto online opzeggen?

Naast telefonisch en per post kun je de Lotto ook online opzeggen. Via Opzeggen.nl kost dit je amper tijd en moeite. Op onze website zeg je jouw abonnement namelijk in twee simpele stappen op. Je kunt je ook tot de website van de Lotto richten, maar de ervaring leert dat opzeggen dan een stuk lastiger is.

Wat doet Opzeggen.nl met mijn gegevens?

Opzeggen.nl slaat jouw gegevens alleen op als je gebruik maakt van onze opzegservice. Je gegevens blijven voor langere tijd op onze servers staan, maar we gebruiken deze alleen voor communicatie over jouw opzegging. De gegevens van mensen die enkel een opzegbrief downloaden worden dezelfde nacht nog verwijderd.

Hoe download ik een Lotto opzegbrief?

Een Lotto opzegbrief download je makkelijk en snel via Opzeggen.nl. Je vult jouw gegevens in en wij passen de opzegbrief direct aan. Vervolgens kun je de brief downloaden en versturen naar de Lotto. Hierdoor duurt het nooit lang alvorens jij jouw abonnement op deze loterij hebt opgezegd.

Hoe voorkom ik dat ik gebeld wordt door de Lotto?

De beste manier om te voorkomen dat je door de Lotto gebeld wordt, is door je te beroepen op het recht van verzet. Als je tijdens een telefoongesprek met de loterij aangeeft dat je niet gebeld wilt worden, moet een verkoper het gesprek direct beëindigen. Bovendien mogen ze jou in de toekomst niet nogmaals benaderen.

Kan ik mijn Lotto abonnement zelf aanpassen?

Ja, je kunt jouw Lotto abonnement zelf aanpassen. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je niet langer met Lotto XL mee wenst te spelen. Je wijzigt jouw Lotto abonnement makkelijk en snel in jouw mijn Lotto-omgeving. Wanneer je niet langer met Lotto XL meespeelt, is een lot goedkoper. Je kunt er ook voor kiezen om met minder loten mee te spelen als de Lotto te duur is geworden.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer Lotto

Je kunt Lotto bereiken via het telefoonnummer 0800-1501.

Adres Lotto

Lotto

Postbus 818

2700 AV Zoetermeer

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden