9.1 op basis van 7663 beoordelingen

ENRA verzekeringen opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij ENRA verzekeringen

Welk product wil je opzeggen bij ENRA verzekeringen?

Staat het product van ENRA verzekeringen er niet tussen? Neem contact met ons op contactMakkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

ENRA opzeggen

ENRA werd in 1981 opgericht en is momenteel een van de grotere fietsverzekeraars van Nederland. Deze verzekeraar streeft ernaar dat iedereen zijn fiets, e-bike, racefiets, mtb of high-speed e-bike onbezorgd kan gebruiken. Daarnaast kun je bij ENRA verzekeringen ook een bromfiets en scootmobiel verzekeren. ENRA focust zich niet alleen op Nederland, maar ook inwoners van Duitsland en België kunnen hun fiets of e-bike hier verzekeren. Heb je jouw fiets verzekerd bij ENRA, maar wil je deze verzekering opzeggen? Lees dan vooral verder. Op deze pagina vertellen wij je namelijk alles wat je moet weten over een verzekering bij ENRA opzeggen.

Op deze pagina

Contactgegevens van ENRA
De ENRA-verzekeringen
Informatie over een verzekering bij de ENRA
Hoe kun je een ENRA verzekering opzeggen?
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij ENRA

Contactgegevens van ENRA

Naam ENRA verzekeringen

Adres Postbus 210, 1610 AE Grootebroek

Telefoonnummer 0228 - 520 000

E-mailadres Info@enra.nl

De ENRA-verzekeringen

Er zijn diverse verzekeringen voor tweewielers af te nemen bij ENRA, waarvan de premie sterk kan verschillen op basis van de waarde van het voertuig en de duur van de verzekering. Hieronder vind je een overzicht van de opzegbrieven per verzekering:

 • ENRA bromfietsverzekering
 • ENRA e-bike verzekering
 • ENRA fietsverzekering
 • ENRA high speed e-bike verzekering
 • ENRA motorverzekering
 • ENRA racefiets- of mtb-verzekering
 • ENRA scootmobielverzekering

Staat jouw ENRA verzekering er niet tussen? Laat het ons weten en wij voegen de verzekering direct toe!

Informatie over een verzekering bij de ENRA

Voordat je een verzekering bij ENRA afsluit, kunnen wij ons voorstellen dat je hier eerst wat meer over wilt weten. Er zitten namelijk een aantal voorwaarden aan een verzekering vast, waar je bij ENRA opzeggen mee te maken kunt krijgen. Vandaar dat we hier wat handige informatie over een verzekering bij ENRA uitlichten.

Bedenktijd vanaf het moment dat je de verzekering afsluit Heb je een ENRA verzekering afgesloten, maar krijg je hier binnen 14 dagen na het afsluiten spijt van? Dan kun je hier dankzij het herroepingsrecht onderuit. In deze periode kun je, zonder enige verplichting, de verzekering bij ENRA opzeggen.

Opzeggen kan op ieder moment zonder opzegtermijn Een verzekering bij ENRA kan op ieder gewenst moment opgezegd worden. Er geldt geen opzegtermijn. Loopt jouw contract tot een bepaalde datum? Dan krijg je voor de vervaldatum bericht van ENRA. Zij mogen een verzekering namelijk niet stilzwijgend verlengen.

Automatische incasso en storneren Wie een verzekering bij ENRA afsluit, betaalt premie op basis van een automatische incasso. Een automatische incasso stopt doorgaans automatisch als je ENRA opzegt. Wordt er toch nog geld afgeschreven? Dan kun je dit storneren. Doe dit alleen als je een bevestiging van opzegging hebt gekregen. De betalingsverplichting loopt namelijk door tot het moment dat ENRA jouw opzegging bevestigd heeft.

Polisnummer opvragen bij ENRA Wie een verzekering bij ENRA op wil zeggen, heeft hier altijd een polisnummer voor nodig. Zonder dit nummer kan de verzekeraar jouw opzegging niet verwerken. Ben je jouw polisnummer kwijt? Dan kun je contact opnemen met ENRA. Op basis van jouw persoonsgegevens kan de verzekeraar jou vertellen wat je polisnummer is.

Pakketkorting gaat mogelijk verloren Heb je meerdere verzekeringen bij ENRA afgesloten? Dan profiteer je mogelijk van pakketkorting. Een verzekering bij ENRA opzeggen kan er in dat geval voor zorgen dat de korting vervalt.

Hoe kun je een ENRA verzekering opzeggen?

Weet je zeker dat je jouw ENRA verzekering op wilt zeggen? Dan vraag jij je mogelijk af hoe je dit doet. Er zijn verschillende manieren, waardoor je wat te kiezen hebt. Om te bepalen wat de beste optie is, hebben wij de verschillende manieren van opzeggen hieronder voor je op een rijtje gezet.

ENRA opzeggen via de website Voor het opzeggen van een verzekering van ENRA kun je allereerst terecht op de website van de verzekeraar. De onderstaande stappen maken duidelijk hoe ENRA opzeggen via de site werkt. 1. ga op de website van ENRA naar de pagina ‘zelf regelen’. 2. klik hier vervolgens op de categorie die je op wilt zeggen. Je kunt kiezen uit ‘fiets, e-bike of racefiets’, ‘bromfiets, brommobiel en high speed e-bike’ en ‘scootmobiel’.  3. kies op de pagina waar je vervolgens op belandt voor de optie die begint met ‘beëindigen …’ en die van toepassing is op jouw situatie.  4. vul de gegevens in waar ENRA je om vraagt.  5. vink het vakje voor ‘ik ben geen robot’ aan. 6. verstuur jouw opzegging door op ‘verzenden’ te klikken.

ENRA opzeggen per mail Je kunt jouw ENRA verzekering ook opzeggen door een e-mail te sturen naar de verzekeraar. Om ervoor te zorgen dat een opzegging goed en snel verwerkt wordt, is het belangrijk dat je de mail naar het juiste e-mailadres stuurt, polisafdeling@enra.nl. Geef in de onderwerpregel duidelijk aan dat het om een opzegging gaat. Vermeld bovendien jouw persoonsgegevens en het polisnummer in de mail. Zonder deze gegevens kan ENRA een opzegging namelijk niet verwerken.

ENRA opzeggen per post ENRA biedt klanten ook de mogelijkheid om een verzekering per post op te zeggen. Richt jouw opzegbrief in dat geval aan ENRA verzekeringen, postbus 210, 1610 AE Grootebroek. Net als voor opzeggen per e-mail geldt ook voor opzeggen per post dat je de juist gegevens door moet geven. Zorg ervoor dat al jouw persoonsgegevens in de opzegbrief staan en vergeet ook het polisnummer niet te vermelden. Alleen dan kan ENRA jouw opzegging namelijk verwerken. Je kunt hiervoor ook gebruikmaken van Opzeggen.nl. Vul de benodigde gegevens in en download de brief. Deze kun je vervolgens sturen aan bovenvermeld adres. 

ENRA telefonisch opzeggen Wil je het liefst een medewerker van ENRA spreken, zodat jouw opzegging direct en goed verwerkt wordt? Dan kun je jouw verzekering telefonisch opzeggen. Dit werkt op de volgende manier:
1. bel naar 0228 - 520 000. ENRA verzekeringen is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar.  2. kies voor optie 1 in het keuzemenu dat volgt.  3. geef de medewerker aan dat je jouw verzekering op wilt zeggen.  4. zorg dat je de gegevens van de verzekering(en) bij de hand hebt, zodat ENRA opzeggen niet onnodig veel tijd in beslag neemt.  5. wacht op een bevestiging van ENRA en jouw verzekering is beëindigd.

ENRA opzeggen via Opzeggen.nl Tot slot kun je ENRA opzeggen door een opzegbrief te versturen via Opzeggen.nl. In de eerst stap vul je jouw gegevens in. Wij geven je precies aan welke gegevens ENRA nodig heeft, waardoor je niets kunt vergeten. Vervolgens kun je de opzegbrief downloaden en deze zelf versturen of deze door ons laten versturen. Kies je voor onze opzegservice? Bepaal dan of wij jouw opzegbrief aangetekend of standaard moeten versturen. Een aangetekende brief heeft de voorkeur, want in dat geval profiteer je van onze 100% opzeggarantie.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij ENRA verzekeringen?

Gerard uit Amsterdam "Ik had een mooie racefiets, maar gebruikte hem bijna nooit meer dus heb de fiets inmiddels verkocht en de verzekering opzeggen ging makkelijk hier."

Jolijn uit Veendam "Goede snelle service, kon op de site van ENRA maar moeilijk vinden hoe ik mijn verzekering op kon zeggen..."

Melle uit Nootdorp "Opzeggen ging makkelijk, top!"

Pieter uit Den Helder "Heb m’n fiets ingeruild voor een racefiets, dus moest ik mijn oude verzekering opzeggen en dat ging zonder problemen door jullie, bedankt."

Klanttevredenheid van onze opzeggers

Wij van Opzeggen.nl zijn altijd erg benieuwd naar hoe klanten onze opzegservice ervaren. Vandaar dat wij opzeggers vragen om een review te geven. Uit deze reviews is tot op heden gekomen dat onze klanten zeer content zijn met onze service en daar zijn we blij mee! Mocht je deze reviews zelf willen lezen, ga dan naar reviews over Opzeggen.nl.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij ENRA

Welke verzekeringen biedt ENRA aan? Bij ENRA kun je verschillende fietsverzekeringen afsluiten, bijvoorbeeld voor een racefiets, mountainbike of e-bike. Daarnaast biedt ENRA ook verzekeringen voor bromfietsen en scootmobielen aan.

Hoe kan ik mijn scooterverzekering het beste opzeggen? Je kunt jouw ENRA scooterverzekering het beste schriftelijk of per e-mail opzeggen. Wie voor schriftelijk opzeggen kiest, kan het beste een aangetekende brief versturen. Via de opzegservice van Opzeggen.nl kun je voor aangetekend versturen kiezen.

Wanneer kan ik mijn verzekering bij ENRA opzeggen? Een verzekering bij ENRA kun je in principe op ieder gewenst moment opzeggen, ook al is de looptijd die op het polisblad staat nog niet verstreken. Als je een doorlopende verzekering hebt afgesloten, wordt deze op de vervaldatum automatisch verlengd met het aantal maanden dat op het polisblad genoemd wordt.

Hoe verloopt een opzegging van een verzekering bij ENRA via Opzeggen.nl? Wanneer je voor de opzegservice van Opzeggen.nl kiest, versturen wij jouw opzegbrief naar ENRA. Hiervoor hoef je alleen je gegevens in te vullen en een verzendmethode te kiezen. Wie liever zelf een opzegbrief verstuurt, kan deze gratis downloaden op Opzeggen.nl.

Hoe kan ik mijn verzekering bij ENRA opzeggen? ENRA opzeggen kan schriftelijk of telefonisch, maar ook online. Wie online op wil zeggen kan een mail sturen of op de website de pagina ‘zelf regelen’ bezoeken. Je kunt jouw verzekering bij enra ook online opzeggen met de opzegservice van Opzeggen.nl.

Meest opgezegde verzekeraars

Telefoonnummer ENRA verzekeringen

Je kunt ENRA verzekeringen bereiken via het telefoonnummer 0228 52 00 00.

Adres ENRA verzekeringen

ENRA verzekeringen

Postbus 210

1610 AE GROOTEBROEK

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden