9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Loterij opzeggen

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

100% Opzeggarantie

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig


Staat de organisatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Neem je automatisch deel aan één of meerdere Nederlandse loterijen? Dan heb je daarvoor een abonnement afgesloten. Bij elke trekking schrijft de loterij automatisch geld van je rekening af, zodat je niet zelf hoeft te denken aan het kopen van loten. Als je niet langer wilt meespelen met een loterij, moet je het betreffende abonnement zelf opzeggen. Helaas is dit niet altijd even eenvoudig, en niet iedereen weet hoe het opzeggen van een loterij werkt. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over het opzeggen van een loterij. Via Opzeggen.nl kun je bovendien direct online een loterijabonnement opzeggen. Zeg vandaag nog moeiteloos jouw deelname op, want zeg nou zelf; hoe vaak heb je nu iets gewonnen?

Op deze pagina

Meest opgezegde loterijen via Opzeggen.nl
Opzegtermijn bij een loterij
Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een loterij
Zo beëindig je jouw deelname via Opzeggen.nl

Meest opgezegde loterijen via Opzeggen.nl

Veel mensen die niet langer mee willen spelen in een loterij, zeggen deze op via Opzeggen.nl. Een loterij opzeggen via onze website is eenvoudig. Wil je weten welke loterijen het vaakst via onze website worden opgezegd? We zetten ze hieronder op een rij.

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is een van de grootste en populairste loterijen in Nederland. Daarom spelen er zoveel mensen mee. Ben jij ook lid, maar wil je niet meer meedoen? Dan moet je je afmelden voor de Nationale Postcode Loterij. Je kunt hier meer lezen over hoe af te melden voor deelname aan deze loterij.

Nationale Postcode Loterij opzeggen →

VriendenLoterij

Door mee te doen aan de Vriendenloterij maak je (een hele kleine) kans op prijzen, maar steun je ook goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op de gezondheid en het welzijn van mensen. Via onderstaande link ga je naar het formulier om de Vriendenloterij op te zeggen; snel, simpel en gegarandeerd.

Vriendenloterij opzeggen →

Staatsloterij

In dit overzicht van loterijen mag de Staatsloterij niet ontbreken. Het is tenslotte de oudste loterij van Nederland. Veel Nederlanders doen automatisch mee aan de trekking op de 10e van elke maand. Heb je nog nooit iets gewonnen of vind je de loten te duur? Dan kunt je jouw deelname aan de Staatsloterij eenvoudig opzeggen via Opzeggen.nl.

Staatsloterij opzeggen →

Nederlandse loterij organisatie

De Nederlandse Loterij is geen loterij op zich, maar een overkoepelende organisatie. Het is de naam achter Staatsloterij, Lotto, Euro Jackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en TOTO. Wil je niet langer automatisch deelnemen aan één van de loterijen die door de Nederlandse Loterij worden georganiseerd? Dan kun je je afmelden bij de Nederlandse Loterij via onderstaande link.

Nederlandse Loterij opzeggen →

Lotto

Het spel met de gele balletjes, wie kent het niet. Omdat de Lotto-jackpot de vaakst vallende jackpot is in Nederland, spelen veel mensen automatisch mee met deze loterij. Geldt dit ook voor jou, maar heb je eigenlijk nog nooit iets gewonnen? Dan kun je de Lotto opzeggen. Via Opzeggen.nl beëindig je jouw abonnement op deze loterij binnen een handomdraai.

Lotto opzeggen →

Lot of Happiness

Bij Lot of Happiness maak je niet alleen kans op €1 miljoen, maar steun je ook nog eens een goed doel. Zolang je meespeelt gaat minimaal 50% van jouw inleg naar dit goede doel. Heb je een abonnement? Dan wordt het geld voor deelname automatisch van jouw rekening afgeschreven. Wie zo’n automatisch incasso wil beëindigen, moet Lot of Happiness opzeggen. Hier lees je hoe dit in zijn werk gaat.

Lot of Happiness opzeggen →

Nationale Sporttotalisator

De Nationale Sporttotalisator is een stichting die in 1961 werd opgericht door de overheid. Zij vonden dat de organisatie die de opbrengsten van de Toto verdeelde los moest staan van de KNVB. Door de jaren heen kwamen er meer spellen bij, waaronder Lotto (1974), Lucky 10 (1993, sinds 2000 bekend als Lucky Day) en EuroJackpot (2012). Neem je deel aan één van deze loterijen en wil je hiermee stoppen? Dan kun je de Nationale Sporttotalisator opzeggen.

Nationale Sporttotalisator opzeggen →

EuroJackpot

De EuroJackpot is Europees gecoördineerd kansspel dat binnen Nederland georganiseerd wordt door de Nederlandse Loterij. Deelnemers kunnen wekelijks tot wel €90 miljoen winnen. De minimale jackpot bedraagt €10 miljoen. Ondanks dat je veel geld kunt winnen met deze loterij, wil je er mogelijk toch mee stoppen. In dat geval moet je de EuroJackpot opzeggen. Via Opzeggen.nl stel je makkelijk en snel een opzegbrief op.

EuroJackpot opzeggen →

KWF Loterij

De KWF Loterij wordt georganiseerd door KWF Kankerbestrijding. Speel je mee met deze loterij? Dan draag je bij aan goede zorg voor kankerpatiënten en levensveranderend onderzoek. Jaarlijks is er viermaal een trekking waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Wil je de KWF Loterij opzeggen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Via Opzeggen.nl beëindig je jouw deelname namelijk in een handomdraai.

KWF Loterij opzeggen →

Miljoenenspel

Het Miljoenenspel is één van de loterijen die georganiseerd wordt door de Nederlandse Loterij. Iedere zaterdag is er rond 21.30 uur een trekking. Deelnemers maken wekelijks drie keer kans op €1 miljoen. Ondanks dat je veel geld kunt winnen met deze loterij, wil je mogelijk het Miljoenenspel opzeggen. Wij helpen je hier graag een handje bij.

Miljoenenspel opzeggen →

Lucky Day

Lucky Day is een loterij met een dagelijkse trekking. Meespelen kan al met één geluksgetal, maar je kan tot tien geluksgetallen kiezen. Ondanks dat je de prijs van een lot grotendeels zelf in de hand hebt, wil je mogelijk stoppen met meespelen. In dat geval moet je Lucky Day opzeggen. Dit kun je via de loterij zelf doen, maar ook via Opzeggen.nl. Op onze site regel je jouw opzegging binnen de kortste keren.

Lucky Day opzeggen →

Care a lot

Wie maandelijks mee wil spelen met een loterij, kan een Care a Lot abonnement afsluiten. Als je een abonnement afsluit kan je niet vergeten loten te kopen voor de volgende trekking. Het bedrag wordt immers via een automatisch incasso van jouw rekening afgeschreven. Wanneer je dit niet langer wenst, moet je Care a Lot opzeggen. Via Opzeggen.nl beëindig je jouw abonnement op deze loterij vandaag nog.

Care a Lot opzeggen →

Zonnebloemloterij

Ieder jaar vindt er eenmaal een trekking van de Zonnebloemloterij plaats. De organisatie van deze loterij is in handen van De Zonnebloem. Dit is een stichting die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking. Ondanks dat je het goede doel steunt door deel te nemen aan deze loterij, wil je mogelijk De Zonnebloem opzeggen. Via Opzeggen.nl kun je een gratis opzegbrief opstellen.

Zonnebloemloterij opzeggen →

Supportactie loterij

De Supportactie loterij is opgezet om Nederlandse verenigingen, stichtingen, instellingen en goede doelen aan extra financiële middelen te helpen. Er zijn twaalf trekkingen per jaar en maandelijks zijn er mooie prijzen te winnen. Van de loten die je koopt, gaat 80% direct naar de organisatie die je support. Wil je desondanks toch de Support Actie opzeggen? Dan ben je bij Opzeggen.nl aan het juiste adres.

Supportactie Loterij opzeggen →

Opzegtermijn bij een loterij

Speel je mee met een loterij, maar overweeg je jouw deelname te beëindigen? Dan moet je de loterij opzeggen. Ondanks dat je veel loterijen tegenwoordig op ieder gewenst moment op kunt zeggen, weet men vaak niet wat het beste moment is om de desbetreffende loterij op te zeggen. Opzeggen.nl raadt je aan om jouw abonnement (ruim) voor een automatisch incasso stop te zetten. De kans dat de incasso al verstuurd is, is dan het kleinst. In dat geval wordt er voor de eerstvolgende trekking mogelijk geen geld meer van jouw bankrekening afgeschreven. Dit gebeurt wel als de incasso al verstuurd is.

De opzegtermijn van loterijen in Nederland

Wie denkt dat iedere loterij in Nederland direct opgezegd kan worden, heeft het mis. Er zijn namelijk loterijen die werken met een opzegtermijn. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval als je via een actie lid bent geworden. Je kunt jouw abonnement dan vaak pas na een x-aantal trekkingen opzeggen. De opzegtermijn verschilt overigens per loterij. Sommige loterijen hanteren een opzegtermijn van een maand, terwijl je andere loterijen (vrijwel) direct op kunt zeggen.

Problemen bij het opzeggen

Een loterij opzeggen lijkt misschien niet lastig, maar het kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Loterijen doen er namelijk alles aan om jou als klant te behouden. Dit kan je als vervelend ervaren. Mogelijk loop je zelfs wel tegen problemen bij het opzeggen aan. Hier zit je uiteraard niet op te wachten. Beëindig je jouw deelname via Opzeggen.nl. Dan hoef je voor bovenstaande situaties niet bang te zijn. Bij ons zeg je jouw loterij deelname op zonder dat je contact op hoeft te nemen met de loterij. Een loterij opzeggen is hierdoor een fluitje van een cent.

Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een loterij

Hoe zeg je de Nationale Postcode Loterij op?

De Nationale Postcode Loterij opzeggen kan op verschillende manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen met de loterij, maar ook schriftelijk of online een verzoek tot opzegging indienen. Je kunt de Nationale Postcode Loterij ook opzeggen via Opzeggen.nl. Op onze website zeg jij jouw abonnement op deze loterij makkelijk en snel op, met 100% opzeggarantie.

Hoe zeg je de Bankgiroloterij op?

De BankGiro Loterij opzeggen is niet meer mogelijk. Deze loterij werd op 16 augustus 2021 namelijk samengevoegd met de VriendenLoterij. Als gevolg van deze samenvoeging is het merk BankGiro Loterij komen te vervallen. De loterij opereert inmiddels onder de vlag van de VriendenLoterij.

Hoe zeg je de Vriendenloterij op?

Een abonnement op de VriendenLoterij zeg je makkelijk en snel op via Opzeggen.nl. Op onze website stel je binnen de kortste keren een opzegformulier voor de VriendenLoterij op. Je kiest vervolgens tussen standaard verzending of aangetekend versturen. Nadat jouw opzegbrief verstuurd is, wordt jouw VriendenLoterij deelname snel beëindigd. Je kunt de VriendenLoterij ook opzeggen door contact op te nemen met de loterij.

Kan je telefonisch opzeggen?

Ja, de meeste Nederlandse loterijen kun je telefonisch opzeggen. Het voordeel van telefonisch opzeggen is dat jouw opzegging vaak direct verwerkt wordt. Telefonisch opzeggen brengt ook een nadeel met zich mee. Je krijgt namelijk een medewerker van de loterij aan de telefoon. Hij/zij zal proberen je over te halen mee te blijven spelen.

Wanneer kun je een loterij opzeggen?

Dit verschilt per loterij. Sommige loterijen kun je op ieder gewenst moment opzeggen, maar dit geldt niet voor iedere loterij. Er zijn namelijk ook loterijen die werken met een opzegtermijn. Hier krijg je bijvoorbeeld mee te maken als je meespeelt naar aanleiding van een actie. In dat geval kun je een loterij vaak pas opzeggen nadat je een x-aantal trekkingen hebt meegespeeld.

Hoe werkt opzeggen via Opzeggen.nl?

Een loterij opzeggen via Opzeggen.nl is een fluitje van een cent. Je zoekt eerst de loterij die je op wilt zeggen, kiest de opzegdatum en vult jouw gegevens in. Je kunt een loterij bovendien verzoeken om jouw persoonsgegevens te verwijderen. Vervolgens kies je een verzendmethode en verstuurt Opzeggen.nl jouw opzegbrief.

Kan ik de Grote Clubactie opzeggen?

Nee, je kunt de Grote Clubactie niet opzeggen. Het is namelijk niet mogelijk om een abonnement op deze loterij af te sluiten. De loterij wordt namelijk maar eenmaal per jaar gehouden en voor iedere trekking moet je zelf loten kopen. Wie de volgende keer niet meer mee wil spelen, koopt simpelweg geen loten.

Zo beëindig je jouw deelname via Opzeggen.nl

Wil je jouw deelname aan een loterij opzeggen? Dat kan via Opzeggen.nl. Jouw deelname opzeggen via onze website kost weinig tijd en moeite en is bovendien gegarandeerd. Volg deze 6 eenvoudige stappen:

Stap 1: Zoek de loterij

Begin met het vinden van de juiste loterij. Typ de naam in het zoekveld op de homepage en klik op de juiste loterij zodra deze verschijnt.

Stap 2: Vul je gegevens in

Op de pagina van de gekozen loterij vul je de ontbrekende gegevens in het sjabloon aan de linkerkant in, inclusief naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres.

Stap 3: Persoonlijke gegevens verwijderen?

Onder de gegevensvelden kun je 'Mijn persoonlijke gegevens verwijderen' aanvinken als je wilt dat Opzeggen.nl dit verzoek opneemt in de opzegbrief.

Stap 4: Kies een verzendmethode

Bij sommige organisaties kun je kiezen tussen standaardverzending en een aangetekende brief. Kies je voor aangetekende brief? Profiteer dan van de 100% opzeggarantie van Opzeggen.nl.

Stap 5: Onderteken je opzegbrief

Na het invullen is je opzegbrief klaar. Klik op het blauwe potlood onder "Hoogachtend" om je handtekening aan te passen. Let op: de handtekening die wij voor jou hebben geplaatst op basis van jouw naam, is eveneens rechtsgeldig.

Stap 6: Verstuur de opzegbrief

Ben je klaar met alle stappen? Gebruik dan de verzendservice van Opzeggen.nl en klik op 'Verstuur mijn opzegging'. Als je de brief zelf wilt versturen, klik dan op het downloadsymbool onderaan de brief. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het verzenden als je geen gebruik maakt van onze service en je niet profiteert van de 100% opzeggarantie.

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden