9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Lucky Day opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Lucky Day

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 11,95

Slechts € 2,- meer dan zelf naar het postkantoor gaan, inclusief PostNL track & trace.

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Speel je standaard mee met Lucky Day, maar wil je dit niet langer? Dan moet je jouw abonnement opzeggen. Als je niet weet hoe dit in zijn werk gaat, weet je vast en zeker niet waar je moet beginnen. Daarom helpt Opzeggen.nl jou hier een handje bij. Op deze pagina lees je hoe Lucky Day opzeggen in zijn werk gaat en vertellen wij je op welke manieren je jouw abonnement op deze loterij op kunt zeggen.

Op deze pagina

Lucky Day opzeggen
Lucky Day stopzetten via Opzeggen.nl
Lucky Day en jouw privacy
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Lucky Day

Lucky Day opzeggen

Wie niet langer deel wil nemen aan de trekkingen van Lucky Day moet zijn abonnement bij deze loterij opzeggen. Net als bij vrijwel iedere andere loterij kun je dit op verschillende manieren doen. Lucky Day adviseert zelf om een abonnement telefonisch op te zeggen. Doe je dit liever niet? Dan kun je het opzegformulier van Lucky Day gebruiken. Je zegt jouw abonnement dan online op. Ook kun je jouw Lucky Day abonnement schriftelijk opzeggen. Tot slot kun je overigens ook gebruik maken van het opzegformulier van Opzeggen.nl. Houd er wel rekening mee dat de Nederlandse loterij - waar Lucky Day onderdeel van is - een verwerkingstijd van ongeveer tien werkdagen hanteert.

Automatische incasso en storneren

De meeste mensen die meespelen met Lucky Day doen dit op basis van een automatisch incasso. In dat geval schrijft de loterij automatisch geld af van jouw rekening voor de eerstvolgende trekking. Hierdoor hoef je er zelf niet altijd aan te denken om een lot te kopen. Je kunt de automatische incasso terug laten storten, maar denk eraan dat dit niet leidt tot (directe) opzegging. Voor elke ronde dat je hebt meegespeeld, blijft de betaalverplichting bestaan.

Manieren om Lucky Day op te zeggen

Het opzeggen van jouw abonnement bij een loterij is niet altijd even makkelijk. Gelukkig is dit bij Lucky Day niet bijzonder ingewikkeld. Er zijn namelijk drie manieren waarop je Lucky Day kunt opzeggen: telefonisch, online en schriftelijk. Hieronder vind je de mogelijkheden:

Telefonisch Lucky Day opzeggen - Lucky Day is telefonisch bereikbaar via 070-550 0852. De klantenservice van deze loterij is op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur te bereiken. Wil je telefonisch Lucky Day opzeggen? Dan kun je te maken krijgen met wachttijden. Bel daarom bij voorkeur op rustige tijden. De kans op een lange wachttijd is het kleinst tussen 14.00 en 16.00 uur.

Lucky Day online opzeggen - niet iedereen vindt het prettig om Lucky Day telefonisch op te zeggen. Geen probleem, want je kunt Lucky Day ook online opzeggen. Dit kan via het opzegformulier op de website van de loterij. Je vult hier simpelweg de gevraagde gegevens in en verstuurt jouw opzegging.

Lucky Day opzeggen via opzegservice - als je direct je opzegging wilt regelen, dan kun je gebruikmaken van onze opzegservice. De opzegging bij Lucky Day is dan in een aantal eenvoudige stappen geregeld. Vul je gegevens in, kies de verzendmethode en wij regelen de rest.

Lucky Day schriftelijk opzeggen - naast telefonisch en online kun je Lucky Day schriftelijk opzeggen. Hiervoor stuur je jouw opzegging naar de klantenservice van Lucky Day. Het adres vind je onderaan deze pagina. Wie zijn abonnement schriftelijk opzegt, moet niet vergeten zijn naw-gegevens te vermelden. Zet ook het bankrekeningnummer waar Lucky Day van afgeschreven wordt in de opzegbrief.

Lucky Day stopzetten via Opzeggen.nl

Lucky Day is een fluitje van een cent als je voor Opzeggen.nl kiest. Bij ons zeg je jouw abonnement bij Lucky Day op via een opzegbrief. Het opstellen van deze brief kost je slechts een fractie van jouw tijd, waardoor alles snel geregeld is. Bovendien krijg je op deze manier niet te maken met wachttijden, iets wat bij bijvoorbeeld telefonisch opzeggen wel het geval is.

Online per aangetekende brief Kies je ervoor om jouw Lucky Day abonnement op te zeggen via Opzeggen.nl? Dan vul je bij stap 1 jouw gegevens in. Bij stap 2 kies je vervolgens een manier waarop je jouw opzegging wilt versturen. Je kunt alleen voor aangetekend versturen kiezen. Aangetekend versturen is noodzakelijk. Waarom? Omdat je jouw opzegbrief dan kunt volgen via track en trace en je een ontvangstbevestiging krijgt. Zo heb je altijd bewijs van aflevering.

Profiteer van onze opzeggarantie Wie voor Opzeggen.nl kiest, geniet van onze opzeggarantie. Hiermee garanderen wij je dat jouw abonnement bij Lucky Day ook daadwerkelijk wordt opgezegd. Gaat er toch iets mis? Dan gaan wij gratis voor jou aan de slag om de opzegging alsnog naar tevredenheid te regelen. Als je een maand langer hebt gespeeld dan strikt nodig was, vergoeden wij je laatste lot.

Gratis opzegbrief Opzeggen.nl biedt jou de mogelijkheid om een gratis opzegbrief te gebruiken als je niet langer mee wilt spelen met Lucky Day. Jij hoeft je hier niet voor te registreren en bovendien slaan wij je gegevens niet op. De gratis opzegbrief voor Lucky Day kun je zelf versturen, waardoor opzeggen een fluitje van een cent is.

Lucky Day en jouw privacy

Loterijen moeten zich - net als andere organisaties, instanties en stichtingen - houden aan de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Als gevolg hiervan heb je als consument sinds 2018 het recht om vergeten te worden. Wil je dat Lucky Day jouw gegevens verwijdert? Dan hoef je de loterij hier alleen maar om te vragen. Doe dit bijvoorbeeld wanneer je de loterij opzegt. Lucky Day moet in dat geval alle gegevens verwijderen die herleidbaar zijn naar jou. Denk hierbij niet alleen aan naw-gegevens, maar ook aan het ip-adres. In de opzegbrief voor Lucky Day voor Opzeggen.nl wordt er standaard een passage meegenomen over het verwijderen van jouw gegevens.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Lucky Day

Hoe kan ik mijn Lucky Day loten opzeggen?

Je kunt jouw Lucky Day loten telefonisch, online en schriftelijk opzeggen. Daarnaast kun je gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Nadat je twee simpele stappen doorlopen hebt, versturen wij jouw opzegbrief naar de loterij.

Hoe zeg ik Lucky Day schriftelijk op?

Wie zijn Lucky Day abonnement schriftelijk op wil zeggen stuurt een opzegbrief naar de klantenservice van Lucky Day. Het adres vind je onderaan deze pagina. Vergeet niet je volledige naw-gegevens te vermelden in deze brief, zodat Lucky Day weet waar het om gaat. Vermeld ook de de bankrekening waar het geld van afgeschreven wordt.

Kan ik een automatisch incasso aan Lucky Day storneren?

Nee, je kunt een automatisch incasso aan Lucky Day niet storneren. Voor kansspelen is er namelijk geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd terug te laten betalen. Richt je daarom tot de loterij zelf als je een automatisch incasso wilt beëindigen.

Waarom Lucky Day opzeggen via Opzeggen.nl?

Je kiest voor Opzeggen.nl omdat Lucky Day opzeggen je dan nauwelijks tijd kost. Je vult simpelweg jouw gegevens in en kiest op welke manier je de opzegging wilt versturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw Lucky Day abonnement wordt opgezegd. Daarnaast profiteer je bij ons van opzeggarantie, waardoor je zeker weet dat jouw Lucky Day abonnement wordt opgezegd.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer Lucky Day

Je kunt Lucky Day bereiken via het telefoonnummer 070-550 08 06.

Adres Lucky Day

Lucky Day

Postbus 818

2700 AV Zoetermeer

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden