9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Krant & Tijdschrift opzeggen

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

100% Opzeggarantie

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig


Staat de organisatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veel Nederlanders zijn geabonneerd op een krant of tijdschrift. Mogelijk heb je meerdere abonnementen afgesloten. Als je een krant of tijdschrift niet (meer) leest, is het zonde om jouw abonnement aan te houden. Je betaalt dan immers voor iets waar je eigenlijk geen gebruik van maakt. In dat geval is opzeggen van kranten en tijdschriften het overwegen waard. Helaas weten veel mensen niet hoe dit in zijn werk gaat. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze pagina staat namelijk geheel in het teken van kranten en tijdschriften opzeggen.

Op deze pagina

Meest opgezegde kranten en tijdschriften via Opzeggen.nl
Beste opzegmoment voor een krant of tijdschrift
Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een krant of tijdschrift
Hoe kan ik een tijdschrift of krant opzeggen?

Meest opgezegde kranten en tijdschriften via Opzeggen.nl

In Nederland kun je je op tal van kranten en tijdschriften abonneren. Wil je geen abonnee meer zijn, dan dien je zelf je abonnement op te zeggen. Doe je niets, dan loopt je abonnement (en de kosten) gewoon door. Mensen die hun abonnement op een krant of tijdschrift willen beëindigen, maken vaak gebruik van de opzegservice van domein. Benieuwd welke kranten en tijdschriften het vaakst via onze website worden opgezegd? Ontdek het hier!

Volkskrant

Met een oplage van ongeveer 200.000 exemplaren wordt de Volkskrant relatief veel gelezen in Nederland. Het van oorsprong rooms-katholieke dagblad richt zich sinds 1960 op een hoger opgeleid lezerspubliek en wordt uitgegeven door DPG Media. Wil je het Volkskrant abonnement opzeggen? Via onderstaande link vind je een lijst met verschillende manieren om de Volkskrant snel en makkelijk op te zeggen.

Volkskrant opzeggen →

Het AD

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, kun je je ook abonneren op het AD. Dit dagblad, net als de Volkskrant, wordt uitgegeven door DPG Media. Naast de landelijke krant heeft het AD ook zeven regionale titels: AD Rotterdams Dagblad, AD Haagsche Courant, AD Utrechts Nieuwsblad, AD Amersfoortse Courant, AD Groene Hart, AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. Wil je je afmelden voor een van de AD-titels? Klik op de onderstaande link om te ontdekken hoe.

AD opzeggen →

De Telegraaf

Net als de Volkskrant en het AD is de Telegraaf een van de grootste kranten van Nederland. Van alle dagbladen heeft de Telegraaf het grootste bereik. De krant heeft contact met meer dan 50% van de Nederlandse bevolking. De Telegraaf verschijnt van maandag tot en met zaterdag in zowel gedrukte als digitale vorm. De krant heeft ook een speciale website. Ben je abonnee, maar wil je je afmelden voor De Telegraaf? Volg de onderstaande link en je kunt jouw abonnement onmiddellijk opzeggen.

De Telegraaf opzeggen →

Parool

Terwijl de bovenstaande drie klanten abonnees in heel Nederland hebben, is dit bij Parool minder het geval. Dit komt vooral doordat deze krant zich voornamelijk richt op de stad Amsterdam. Het Parool is een van de vele publicaties van DPG Media. Wil je jouw abonnement op Het Parool opzeggen? Dat kan door telefonisch of online contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt het abonnement ook rechtstreeks opzeggen via domein. De onderstaande link breng je naar de pagina met het opzegformulier voor het Parool.

Het Parool opzeggen →

Donald Duck

Het Donald Duck magazine is volledig gewijd aan de avonturen van de fictieve eend met dezelfde naam, geïntroduceerd in 1934. Het wordt uitgegeven door DPG Media. Donald Duck wordt veel gelezen door kinderen, maar er zijn ook volwassenen die van de strips houden. Als je een abonnement op het tijdschrift hebt maar het eigenlijk niet meer leest, kun je het abonnement op Donald Duck opzeggen. Maar hoe doe je dat? Klik op de onderstaande link om te ontdekken hoe je je abonnement kunt opzeggen.

Donald Duck opzeggen →

Ouders van Nu

Ouders van Nu is een magazine van DPG Media dat je als (alleenstaande) ouder met (jonge) kinderen kunt gebruiken. Het magazine staat ook vol informatie voor zwangere vrouwen. Als je je abonneert op het tijdschrift, wordt het elke maand thuisbezorgd. Wil je het tijdschrift niet langer ontvangen? Dan wordt het tijd om het abonnement op te zeggen. Jouw abonnement wordt automatisch verlengd als je niets doet.

Ouders van Nu opzeggen →

Libelle

Libelle is een weekblad uitgegeven door DPG Media. Als je je abonneert op dit tijdschrift, kun je ervoor kiezen om wekelijks de papieren versie van het blad te ontvangen. Wil je liever alleen de artikelen lezen die op de website verschijnen? Dan kun je een digitaal abonnement nemen. Als je je abonnement niet meer gebruikt, moet je Libelle opzeggen. Vraag je je af hoe je dat moet doen? Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Libelle opzeggen →

LINDA

LINDA is een glossy magazine dat voornamelijk gericht is op vrouwen. Het tijdschrift verschijnt één keer per maand. Wie zich abonneert op LINDA ontvangt het tijdschrift niet alleen op papier, maar kan het ook digitaal lezen. Wil je geen abonnee meer zijn? Dan moet je het LINDA. abonnement zelf opzeggen. Als je dat niet doet, loopt het abonnement gewoon door. Een LINDA abonnement opzeggen kan door de klantenservice te bellen, het online opzegformulier in te vullen of de domein opzegservice te gebruiken.

LINDA opzeggen →

Plus Tijdschrift

Plus Magazine is een maandelijks tijdschrift. Het 200 pagina's tellende tijdschrift bevat informatie over geldzaken en rechten, praktische tips om gezond te blijven, verhelderende artikelen over mensen en de maatschappij, inspirerende ideeën voor huis en tuin en fascinerende reisverhalen. Wil je het tijdschrift niet langer ontvangen? Dan moet je je uitschrijven bij Plus Magazine. Klik op de onderstaande link om uit te vinden hoe je het abonnement op dit tijdschrift kunt opzeggen.

Plus Magazine opzeggen →

Margriet

Margriet is een van de grootste weekbladen voor vrouwen boven de 50. Het tijdschrift richt zich op onderwerpen als schoonheid, mode, lifestyle, koken, relaties, gezondheid, psychologie, maatschappij en toerisme. Margriet is een van de vele tijdschriften die worden uitgegeven door DPG Media. Ben je abonnee maar lees je het tijdschrift niet meer? Dan wil je je misschien uitschrijven van Margriet. Klik op de onderstaande link voor eenvoudige en snelle instructies om je abonnement op dit tijdschrift op te zeggen.

Margriet opzeggen →

VT Wonen

Als je geïnteresseerd bent in verhuizen, verbouwen en interieur en je houdt van lezen, dan heb je misschien een abonnement op VT Wonen. Dit tijdschrift is onderdeel van DPG Media en verschijnt één keer per maand. Door een abonnement te nemen, ontvang je niet alleen het tijdschrift in de brievenbus, maar heb je ook toegang tot de digitale editie. Wil je je uitschrijven van VT Wonen? Klik dan op onderstaande link.

VT Wonen opzeggen →

DPG Media

DPG Media is hierboven al verschillende keren genoemd. In feite is dit mediabedrijf de uitgever van een groot aantal (dag)bladen en tijdschriften. Het bedrijf geeft een groot aantal regionale kranten uit, waaronder Brabants Dagblad, de Stentor, Tubantia, PZC en de Gelderlander. Tijdschriften zoals Zo Zit Dat, Story, Flow, Tina en Totaal TV maken ook deel uit van DPG Media. Ben je geabonneerd op een van deze kranten of tijdschriften en wil je dit abonnement opzeggen? Klik dan op de onderstaande link. Op de pagina vind je alles wat je moet weten om je af te melden bij DPG Media.

DPG Media opzeggen →

Beste opzegmoment voor een krant of tijdschrift

Heb je een abonnement op een krant of tijdschrift, maar wil je hier graag onderuit? Dan vraag jij je mogelijk af wat het beste opzegmoment voor een krant of tijdschrift is. Dit hangt af van de status van je abonnement. Als je een abonnement hebt afgesloten naar aanleiding van een actie of aanbieding, heeft deze een bepaalde looptijd. Weet je nu al dat je het abonnement niet wilt verlengen? Zeg hem dan direct op. In dat geval wordt een abonnement met bepaalde looptijd namelijk niet omgezet in een abonnement met onbepaalde looptijd.

Wat is de opzegtermijn van kranten en tijdschriften?

Als je een abonnement voor bepaalde tijd hebt, zit je hier tot het einde van de looptijd aan vast. Wanneer het een abonnement voor een jaar betreft maar je deze na een maand al opzegt, geldt er een opzegtermijn van 11 maanden. Dan loopt het abonnement immers pas af. Wil je niet dat een abonnement met bepaalde looptijd verlengd wordt? Zeg hem dan altijd minimaal 1 maand voor het einde van het abonnement op.

Is jouw abonnement al eens stilzwijgend verlengd?

Dan betreft het een abonnement met onbepaalde looptijd. Dankzij de Wet van Dam kun je zo’n abonnement op ieder gewenst moment opzeggen. Denk niet dat jouw abonnement per direct wordt stopgezet, want er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Problemen bij het opzeggen

Ga je zelf een abonnement op kranten en tijdschriften opzeggen? Dan kan het zijn dat je tegen problemen aanloopt. Zo blijft een krant of tijdschrift mogelijk geld van jouw rekening afschrijven terwijl je al wel een bevestiging van jouw opzegging hebt gekregen. In dat geval zou een automatische incasso ook moeten stoppen.

Benieuwd wat je kunt doen om dit probleem te verhelpen?

Hier lees je alles over automatische incasso’s en het opzeggen ervan. Het doorlopen van een automatische incasso na opzegging van een abonnement is niet het enige probleem waar je mee te maken kunt krijgen bij kranten en tijdschriften opzeggen. Zo kan het ook lange tijd duren voordat jouw opzegging verwerkt wordt. Het kan zelfs gebeuren dat een opzegging helemaal niet verwerkt wordt. Je verkleint de kans hierop door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een krant of tijdschrift

Hoe werkt opzeggen van een krant of tijdschrift via Opzeggen.nl?

Een blad of tijdschrift opzeggen via Opzeggen.nl is een fluitje van een cent. Je vult jouw gegevens in, kiest of je een verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens op wilt nemen en ondertekent de brief. Opzeggen.nl verstuurt vervolgens jouw opzegbrief.

Waarom zou ik een krant of tijdschrift opzeggen via Opzeggen.nl?

Kranten en tijdschriften opzeggen via Opzeggen.nl doe je vooral omdat je zelf amper tijd en moeite hoeft te besteden aan een opzegging. Wij versturen jouw opzegbrief namelijk naar een krant of tijdschrift, waardoor jij je hier niet druk om hoeft te maken.

Hoe voorkom ik problemen bij het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Je voorkomt problemen bij het opzeggen van een krant of tijdschrift door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Doordat wij weten welke informatie een krant of tijdschrift van jou nodig heeft, wordt er altijd een volledige opzegbrief verstuurd. Hierdoor kan jouw opzegging goed en snel verwerkt worden.

Hoe zit het met stilzwijgend verlengen van kranten en tijdschriften?

Een abonnement met beperkte looptijd op een krant of tijdschrift mag stilzwijgend verlengd worden als je deze niet minimaal 1 maand voor het einde van de looptijd opzegt. Abonnementen op kranten en tijdschriften mogen telkens met een periode van 3 maanden verlengd worden.

Wat doet Opzeggen.nl met mijn gegevens?

Opzeggen.nl slaat jouw gegevens op als je gebruik maakt van de opzegservice. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor je opzegging en dus niet gedeeld met derden. Gegevens van mensen die de opzegbrief alleen downloaden, worden dezelfde nacht nog van de servers verwijderd.

Wat is het wettelijk opzegtermijn van kranten en tijdschriften?

De wettelijke opzegtermijn van kranten en tijdschriften hangt af van de status van je abonnement. Een abonnement voor bepaalde tijd kun je voor het einde van de looptijd niet stopzetten. Abonnementen voor onbepaalde tijd kun je op ieder gewenst moment opzeggen, maar er geldt wel een wettelijke opzegtermijn van 1 maand.

Hoe kan ik een tijdschrift of krant opzeggen?

Wil je zonder gedoe van jouw abonnement af? Check dan de opzegservice van Opzeggen.nl en volg deze simpele stappen:

🔎 Stap 1: Titel Opsporen

Start met het zoeken van de juiste titel van de krant of het tijdschrift dat je wilt opzeggen. Type de naam in het zoekveld op onze homepage, klik op de naam die opduikt en je bent al onderweg.

📝 Stap 2: Jouw Info Invullen

Eenmaal op de pagina van de organisatie? Vul links jouw gegevens in. Naam, adres, en al die andere dingen – piece of cake.

🔒 Stap 3: Weg met die Gegevens?

Wil je dat Opzeggen.nl vraagt om je gegevens te laten schrappen? Vink 'Mijn persoonlijke gegevens verwijderen' aan onder je info.

📬 Stap 4: Hoe Versturen?

Voor sommige organisaties bieden we een keuze: standaard of aangetekend. Ga je voor aangetekend? Dan heb je onze 100% opzeggarantie. Lekker veilig!

✍️ Stap 5: Tijd om te tekenen

Alles ingevuld? Tijd om te tekenen. Klik op het blauwe potloodje, en zet je krabbel. De handtekening die we alvast met jouw naam hebben gezet, is ook helemaal oké.

🚀 Stap 6: Versturen maar!

Klaar met alle stappen? Klik dan op 'Verstuur mijn opzegging' om gebruik te maken van onze verzendservice. Zelf versturen? Klik op het downloadsymbool en print je brief uit. Let op: als je zelf verstuurt, mis je onze 100% opzeggarantie.

En zo ben je in een zucht van je contract af. Geen stress, geen gedoe. Gewoon klikken, invullen, versturen. Makkelijker wordt het niet! 🎉📄👍

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden