9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Volkskrant opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Volkskrant

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Volkskrant opzeggen

Heb je een abonnement op de Volkskrant, maar wil je dit stopzetten? Lees dan vooral verder. Deze pagina staat namelijk geheel in het teken van de Volkskrant opzeggen. We zetten de manieren van opzeggen op een rijtje en bovendien kun je jouw Volkskrant abonnement hier direct opzeggen.

Op deze pagina

Contactgegevens van de Volkskrant
Abonnementen van de Volkskrant
Voorwaarden om de Volkskrant opzeggen
Volkskrant opzeggen? 4 manieren op een rijtje!
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Volkskrant

Contactgegevens van de Volkskrant

Naam De Volkskrant

Adres Postbus 1002, 1000 BA Amsterdam

Telefoonnummer 088 - 0561 561

Abonnementen van de Volkskrant

De Volkskrant is een uitgave van DPG media en heeft een oplage van ca. 200.000 exemplaren (gedrukt). De Volkskrant heeft net als de andere dagbladen veel last van teruglopende abonnees. Andere bekende uitgaven van DPG media zijn het Parool en Trouw.

Wie denkt dat er slechts één abonnement is op de Volkskrant, heeft het mis. Wanneer je een abonnement op dit dagblad afsluit, dien je namelijk uit één van de volgende vijf opties te kiezen:

De Volkskrant compleet

Alle dagen de papieren krant ontvangen (behalve op zondag) en onbeperkt toegang tot de digitale versies van de Volkskrant.

De Volkskrant langweekend

De papieren versie ontvangen op donderdag, vrijdag en zaterdag en onbeperkt toegang tot de digitale producten.

De Volkskrant weekend

Op zaterdag de papieren krant en onbeperkt toegang tot de digitale producten.

De Volkskrant digitaal

Onbeperkt toegang tot de digitale producten.

De Volkskrant zaterdag

Elke zaterdag de papieren krant.

Voorwaarden om de Volkskrant opzeggen

Wanneer je niet langer abonnee van de Volkskrant wilt zijn, moet je jouw abonnement opzeggen. Evenals voor veel andere abonnementen geldt ook voor de Volkskrant opzeggen dat je te maken krijgt met een aantal voorwaarden. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, zetten we hier een aantal belangrijke voorwaarden van de Volkskrant opzeggen op een rijtje.

Opzegtermijn Volkskrant

In de algemene voorwaarden van de Volkskrant wordt het volgende gemeld over de opzegtermijn:

9.2 de abonnementsovereenkomst wordt na afloop van de overeengekomen periode stilzwijgend verlengd met perioden van telkens maximaal drie maanden en tegen het op dat moment geldende abonnementstarief, tenzij de abonnee uiterlijk één maand voor afloop van de lopende abonnementsperiode de abonnementsovereenkomst opzegt.

9.3 indien er sprake is van een abonnementsovereenkomst voor een periode langer dan 12 maanden is de abonnee gerechtigd de overeenkomst na het eerste jaar op te zeggen met een opzegtermijn van één maand tenzij de uitgever voldoende redenen kan aangeven voor de rechtsgeldigheid van een langere looptijd dan 12 maanden zonder opzeggingsmogelijkheid na 12 maanden (bijvoorbeeld omdat uitgever een waardevol product heeft weggegeven bij het abonnement).

Is jouw Volkskrant abonnement al eens stilzwijgend verlengd? Dan treedt de Wet van Dam in werking. Dankzij deze wet kun je als consument een abonnement op ieder gewenst moment opzeggen met een opzegtermijn van maximaal een maand. Let op: dit recht ontstaat pas na de eerste stilzwijgende verlenging van jouw Volkskrant abonnement.

Als je een contract voor onbepaalde tijd hebt afgesloten, kun je per direct gebruik maken van dit opzegrecht. Heb je een Volkskrant abonnement voor bepaalde tijd afgesloten en wil je deze opzeggen? Houd er dan rekening mee dat je nog minimaal één maand kosten maakt voor het abonnement. Dit komt door de opzegtermijn die de Volkskrant hanteert.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van de Volkskrant, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Wettelijk herroepingsrecht

Sluit je online, telefonisch of op straat een abonnement op de Volkskrant af, maar krijg je hier spijt van? Beroep je dan op het wettelijk herroepingsrecht. Dit recht staat ook wel bekend als bedenktijd, afkoelperiode of het recht van ontbinding. Dankzij dit recht kun je binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden de Volkskrant opzeggen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, kun je dit zowel mondeling als schriftelijk aan het dagblad laten weten. Een Volkskrant abonnement schriftelijk herroepen heeft de voorkeur. In dat geval kun je namelijk altijd bewijzen dat je tijdig en op de juiste manier gebruik hebt gemaakt van het recht op herroeping.

Verhuis en vakantieservice van de Volkskrant

Wie een abonnement op de Volkskrant afsluit, kan gebruik maken van de verhuis- en vakantieservice van het dagblad. Verhuis je naar een ander adres, maar wil je abonnee blijven? Dan kun je jouw adresgegevens wijzigen. Dit kan makkelijk en snel door in te loggen in de online omgeving van het dagblad. Hier kun je het nieuwe bezorgadres direct doorgeven. Nadat je de wijziging hebt doorgevoerd, ontvang je per mail een bevestiging met alle informatie.

Ga je op vakantie? Dan vind je het misschien zonde om jouw Volkskrant abonnement aan te houden. Je leest de krant dan zelf niet en bovendien is het nieuws al ‘oud’ als je terugkomt. Je kunt in dat geval de Volkskrant opzeggen, maar dat hoeft niet. Het dagblad heeft namelijk een vakantieservice. Hierdoor kun je ervoor kiezen om de bezorging tijdelijk stop te zetten tijdens jouw vakantie, maar het is ook mogelijk om de krant bij vrienden of familie te laten bezorgen. In beide gevallen kun je de krant zelf wel digitaal blijven lezen.

Volkskrant opzeggen? 4 manieren op een rijtje!

Wil je jouw abonnement op de Volkskrant opzeggen? Dan zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Hieronder zetten we 4 mogelijke manieren voor de Volkskrant opzeggen op een rijtje.

De Volkskrant schriftelijk opzeggen - verstuur een fysieke brief om jouw Volkskrant abonnement op te zeggen. Stuur niet lukraak een brief, maar zorg ervoor dat hier alle gegevens in staan die de krant nodig heeft om jouw opzegging op de juiste manier te kunnen verwerken. Adresseer de brief aan de Volkskrant, postbus 1002, 1000 BA Amsterdam. Wanneer je jouw abonnement door middel van een fysieke brief opzegt, moet je rekening houden met een verwerkingstijd van een aantal dagen.

Volkskrant opzeggen via een opzegformulier - vind je het te veel moeite om een fysieke brief te sturen? Geen probleem, want online de Volkskrant opzeggen behoort ook tot de mogelijkheden. Op de site van het dagblad kom je een speciaal opzegformulier tegen. De Volkskrant opzeggen kost je hierdoor aanzienlijk minder tijd en moeite. Bovendien lever je altijd de benodigde gegevens aan, zodat het dagblad jouw opzegging goed en snel kan verwerken. Nadeel van online de Volkskrant opzeggen is dat een medewerker van de krant zeer waarschijnlijk contact met je op zal nemen over de opzegging.

_De Volkskrant telefonisch opzeggen _- wie niet langer abonnee wil zijn van de Volkskrant, kan zijn abonnement ook per telefoon opzeggen. Dit kan via het telefoonnummer 088 - 0561 561. De klantenservice van het dagblad is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Het nadeel van telefonisch opzeggen is dat de persoon die je aan de lijn krijgt, zal proberen om je aan boord te houden. Zo krijg je vaak een leuke aanbieding in de hoop je van gedachten te laten veranderen.

De Volkskrant online opzeggen via Opzeggen.nl - liever geen medewerker spreken van de Volkskrant om te voorkomen dat je wordt overgehaald om te blijven? Gebruik dan de opzegservice van Opzeggen.nl en geef aan dat je gegevens moeten worden verwijderd, zodat de Volkskrant nu en in de toekomst geen gegevens meer heeft om je opnieuw een aanbieding te doen. Als je toch gebeld wordt door het dagblad, kun jij je beroepen op het recht van verzet. Het gesprek moet dan direct beëindigd worden en je mag in de toekomst niet opnieuw gebeld worden door de Volkskrant. Daarnaast kun je aangeven dat je geen geadresseerd reclamewerk van het dagblad meer wenst te ontvangen. Wanneer je voor onze opzegservice kiest, versturen wij jouw opzegbrief naar de Volkskrant.

Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Volkskrant

Wat is mijn wettelijke herroepingsrecht?

Je kunt de overeenkomst met de Volkskrant altijd binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van reden, herroepen. Daarmee zie je af van het abonnement, zonder dat hiervoor kosten in rekening gebracht mogen worden. Handig om te weten wanneer je bijvoorbeeld akkoord bent gegaan met een verkoper in een winkelcentrum en bij thuiskomst van gedachten bent veranderd.

Wat is het adres van de Volkskrant?

Het adres van de Volkskrant is postbus 1002, 1000 BA Amsterdam. Wanneer je jouw abonnement op het dagblad per post op wilt zeggen, stuur je jouw opzegbrief naar dit adres.

Waar kan ik mijn abonneenummer van de Volkskrant vinden?

Je kunt jouw abonneenummer van de Volkskrant onder meer vinden door in te loggen in de online omgeving van het dagblad. Daarnaast staat het abonneenummer in de bevestiging van jouw abonnement die je bij de start hebt gekregen en bij bij elke afschrijving die de Volkskrant van jouw rekening doet.

Kan ik de Volkskrant tijdelijk stopzetten?

Ja, je kunt jouw Volkskrant abonnement tijdelijk stopzetten. Dit kan bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Je ontvangt dan geen papieren krant in de periode dat je op vakantie bent. Hierdoor voorkom je een uitpuilende brievenbus bij terugkomst. Je kunt de krant ook bij vrienden of familie laten bezorgen tijdens jouw vakantie.

Waar kan ik inloggen in mijn Volkskrant account?

Voor het wijzigen van je gegevens, het pauzeren van je abonnement of voor het opzeggen van je abonnement, kun je inloggen in je Volkskrant account.

Ik heb de Volkskrant niet ontvangen, wat nu?

Heb je geen Volkskrant ontvangen? Bel dan met het nummer 088 - 056 15 55 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur), zodat je krant alsnog nageleverd kan worden.

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven aan Volkskrant?

Als je gaat verhuizen, dan verhuist je krant gewoon met je mee. Geef je verhuizing door in je Volkskrant account. Heb je geen account? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice van de Volkskrant.

Wat is de vakantieservice van de Volkskrant?

Ga je op vakantie en wil je niet dat je bij thuiskomst een stapel kranten aantreft? Je kunt de bezorging tijdelijk stopzetten met de vakantieservice van de Volkskrant. Om je vakantie door te geven heb je een online account nodig van de Volkskrant.

Meest opgezegde kranten & tijdschriften

Andere kranten & tijdschriften

Telefoonnummer Volkskrant

Je kunt Volkskrant bereiken via het telefoonnummer 088 - 0561 561.

Adres Volkskrant

Volkskrant

Postbus 1002

1000 BA Amsterdam

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden