9.1 op basis van 7663 beoordelingen

VriendenLoterij opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij VriendenLoterij

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Veel Nederlanders spelen mee met de maandelijkse trekking van de VriendenLoterij. Heb je al jaren meegespeeld, maar wil je stoppen? Dan moet je de VriendenLoterij opzeggen. Een abonnement eindigt namelijk niet vanzelf. Sterker nog, een VriendenLoterij abonnement wordt zelfs automatisch en stilzwijgend verlengd. Wie niet langer mee wil spelen moet dus zelf de VriendenLoterij opzeggen. Benieuwd hoe je dit doet? Op deze pagina lees je alles over het opzeggen van jouw deelname bij de VriendenLoterij.

Op deze pagina

Adres VriendenLoterij
Redenen voor opzeggen Vriendenloterij
Voorwaarden voor beëindiging Vriendenloterij
Recht van Verzet
De VriendenLoterij opzeggen kan op 3 manieren
Zo werkt het opzeggen van de Vriendenloterij via Opzeggen.nl
Moeilijkheden VriendenLoterij opzeggen
Ervaringen met opzeggen VriendenLoterij
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de VriendenLoterij

Adres VriendenLoterij

Naam VriendenLoterij

Adres Beethovenstraat 200, 1077 JZ Amsterdam

Telefoonnummer 088 - 020 1020

Redenen voor opzeggen Vriendenloterij

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het opzeggen van de VriendenLoterij. Als je al jarenlang meespeelt zonder dat je ooit een prijs hebt gewonnen, kun je besluiten om jouw deelname te beëindigen. Heeft de VriendenLoterij de kosten van de loten verhoogd? Dan kan dit voor jou ook een reden zijn om jouw abonnement op te zeggen. Tot slot kun je de VriendenLoterij opzeggen omdat je jouw geluk bij een andere loterij wilt beproeven.

Met minder loten meespelen

Speel je met meerdere loten mee? Dan ga je mogelijk flink meer betalen als de kosten per lot verhoogd worden. Je kunt in dat geval de VriendenLoterij opzeggen, maar dit hoeft niet. Het is namelijk ook mogelijk om met minder loten mee te spelen. Speel je nu met vijf loten mee? Overweeg dan om met één of twee loten minder mee te doen. De kosten blijven hierdoor mogelijk op hetzelfde niveau als voorheen. Besef wel dat de kans op prijzen (nog) kleiner is als je met minder loten meedoet aan een trekking.

Voorwaarden voor beëindiging Vriendenloterij

Sluit je een VriendenLoterij abonnement af? Dan machtig je de VriendenLoterij om iedere maand een vast bedrag van jouw bankrekening af te schrijven. Als je niet langer wenst dat er geld van je rekening wordt afgeschreven, dan moet je de loterij opzeggen. Aan de beëindiging van jouw deelname zijn voorwaarden verbonden. Zo moet je jouw abonnement altijd zelf opzeggen. Doe je dit niet? Dan wordt deze automatisch en stilzwijgend verlengd. Wie zijn VriendenLoterij abonnement op wil zeggen, dient dit schriftelijk, telefonisch, via de website of via het contactformulier te doen.

Opzegtermijn

Je kunt jouw VriendenLoterij abonnement op ieder gewenst moment opzeggen. Wanneer je jouw abonnement opzegt als het incassoproces voor een speelmaand en/of extra trekking al in gang is gezet of de incasso al heeft plaatsgevonden, neem je alsnog deel aan de eerstvolgende speelmaand en/of extra trekking. Wanneer je jouw VriendenLoterij abonnement opzegt, ontvang je hier per post of per e-mail een bevestiging van. Vanaf dat moment komt ook de automatisch incasso te vervallen, waardoor de loterij geen geld meer af mag schrijven van jouw rekening.

Afschrijvingen en storneren

De VriendenLoterij brengt per lot een bedrag in rekening. Wanneer je een abonnement afsluit bij deze loterij, wordt dit bedrag automatisch van jouw rekening afgeschreven. Als je dit niet langer wenst, moet je de VriendenLoterij opzeggen. Dit kan via de loterij zelf, maar ook via Opzeggen.nl. Het is ook eenvoudig om een automatisch incasso aan de VriendenLoterij terug te boeken (storneren) via jouw bank. Wanneer je dit doet, dan zal de Vriendenloterij na enkele storneringen jouw deelname aan de loterij stopzetten.

Recht van Verzet

Als je dan eenmaal jouw VriendenLoterij abonnement hebt opgezegd, dan zit je er ongetwijfeld niet op te wachten om opnieuw benaderd te worden door de Vriendenloterij. Helaas gebeurt dit standaard wel. Zo kan de VriendenLoterij je bellen kort nadat je jouw abonnement hebt opgezegd. Jouw gegevens staan namelijk nog in het systeem van de loterij. Wil je hier niet langer mee in aanraking komen? Geef dit dan aan tijdens een telefoongesprek. Dankzij het recht van verzet moet een verkoper het telefoongesprek stoppen als je dit aangeeft. Bovendien mag je in de toekomst niet nogmaals gebeld worden. Wil je ook geen reclame meer ontvangen van de VriendenLoterij? Dan kun je je eenvoudig beroepen op de AVG en de Vriendenloterij verzoeken jouw gegevens uit hun database te verwijderen. Zo weet je zeker dat je niet meer benaderd wordt en geen ongevraagde reclame meer ontvangt. Gebruik je de opzegservice van Opzeggen.nl, dan kun je eenvoudig aanvinken of je van dit 'Recht om vergeten te worden' gebruik wilt maken. Wij zorgen hier dan voor!

De VriendenLoterij opzeggen kan op 3 manieren

De VriendenLoterij opzeggen is een stuk makkelijker dan veel mensen op voorhand denken. Je kunt een abonnement op deze loterij namelijk op verschillende manieren opzeggen. Hieronder zetten wij deze manieren voor jou op een rijtje.

 1. VriendenLoterij telefonisch opzeggen

De VriendenLoterij opzeggen kan door telefonisch contact te leggen met de loterij. Hiervoor bel je met 088 - 020 1020. Doe dit bij voorkeur op tijden dat het rustig is, zoals op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. De kans op (lange) wachttijden is dan het kleinst. Het voordeel van telefonisch opzeggen is dat jouw VriendenLoterij opzegging direct verwerkt kan worden. Het nadeel kan zijn dat de medewerker jou probeert over te halen om niet op te zeggen.

 1. VriendenLoterij schriftelijk opzeggen

Vind je het niet prettig om telefonisch contact op te nemen met de VriendenLoterij? Klim dan in de pen. Je kunt namelijk ook schriftelijk de VriendenLoterij opzeggen. Hiervoor stuur je een opzegbrief naar de VriendenLoterij, Beethovenstraat 200, 1077 JZ Amsterdam. Zorg dat je de juiste gegevens vermeldt in de brief, zodat de opzegging snel verwerkt kan worden. Wil je weten welke gegevens je minimaal moet vermelden? Check dan de template van Opzeggen.nl.

 1. VriendenLoterij online opzeggen via Opzeggen.nl

Wie zijn VriendenLoterij abonnement op wil zeggen, kan dit ook via een Mijn VriendenLoterij-account doen. Heb je geen account? Dan vindt je ook een opzegformulier op de website voor het opzeggen van de VriendenLoterij. Je kunt jouw abonnement ook online opzeggen via Opzeggen.nl. Na het doorlopen van slechts twee stappen, regelen wij de opzegging voor jou, 100% gegarandeerd.

Zo werkt het opzeggen van de Vriendenloterij via Opzeggen.nl

Wil je online de VriendenLoterij opzeggen? Dat kan via de website van de Vriendenloterij. Je kunt het jezelf ook een stuk makkelijker maken door jouw abonnement op te zeggen via Opzeggen.nl. Bij ons zeg je jouw VriendenLoterij deelname namelijk in twee simpele stappen op. Je vult jouw gegevens in en kiest vervolgens hoe wij jouw opzegging versturen. Hierdoor is jouw VriendenLoterij abonnement binnen een handomdraai beëindigd.

Gratis download

Je kunt de opzegbrief voor de Vriendenloterij direct gratis downloaden. Je hoeft je bij ons niet te registeren en we slaan je gegevens niet op als je gebruik maakt van de gratis opzegbrief. Je kunt de afmelding zelf versturen. Zo eenvoudig werkt het!

100% opzeggarantie via Opzeggen.nl

Wil je direct zeker weten dat opzeggen bij de Vriendenloterij is gelukt? Laat ons dan het stopzetten bij de VriendenLoterij voor jou regelen. Kies in dat geval voor een aangetekende verzending in stap 2 en maak gebruik van onze opzeggarantie. Wij versturen je opzegging naar de Vriendenloterij en je ontvangt hier van ons een bevestiging van, inclusief een kopie van je opzegbrief. Gaat er onverhoopt toch iets mis bij het opzeggen? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Op deze manier wordt de opzegging alsnog naar alle tevredenheid geregeld. Wanneer je een maand langer mee hebt gespeeld dan strikt noodzakelijk, vergoedt Opzeggen.nl de kosten voor deze extra deelname.

Standaardverzending of aangetekende verzending

Vriendenloterij opzeggen kan ook door een aangetekende brief te verzenden, waardoor je bewijs hebt dat de Vriendenloterij jouw opzegbrief heeft ontvangen. Je kunt dit door ons laten regelen tegen een iets hoger tarief dan het tarief dat je betaalt bij het postkantoor! Gewoon via PostNL met track & trace. Wij sturen iedere maandag de aangetekende opzegbrieven naar de Vriendenloterij. Zodra jouw opzegbrief is verzonden ontvang je van ons een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Zo wordt opzeggen bij de Vriendenloterij niet alleen eenvoudig, je krijgt ook direct zekerheid dat deze door de Vriendenloterij in behandeling wordt genomen.

Moeilijkheden VriendenLoterij opzeggen

Consumenten die bij de VriendenLoterij opzeggen via onze opzegservice ervaren nauwelijks problemen. Incidenteel komt het voor dat uitschrijven niet is gelukt, maar dan nemen wij contact op met de VriendenLoterij om de uitschrijving alsnog verwerkt te krijgen. Wij zijn dus positief over de VriendenLoterij wanneer het gaat over het stopzetten van deelname!

Opzeggen via de website van de Vriendenloterij kan wel een uitdaging zijn. Zo makkelijk het wordt gemaakt om jouw deelname te starten, zo lastig is het om er weer onderuit te komen. Na een aantal klikken kom je wel op de pagina met alle opzegmogelijkheden.

Ervaringen met opzeggen VriendenLoterij

Monique uit Helmond - ”Rechtstreeks opzeggen bij de Vriendenloterij kan natuurlijk ook, maar dit kost veel minder moeite. Is mij een klein bedrag wel waard!“

Otto uit Houten - ”Opzeggen is zo eenvoudig dat ik bij een volgende aanbieding van de Vriendenloterij gewoon weer ga meespelen. Ik weet nu hoe ik er makkelijk vanaf kan komen.“

Inez uit Etten-Leur - ”Vanaf nu weet ik Opzeggen.nl te vinden voor al mijn opzeggingen. Wist niet dat deze geweldige service bestond!“

Bij Opzeggen.nl proberen we je het zo eenvoudig mogelijk te maken. Door slechts een paar velden in te vullen is het uitschrijven al bijna geregeld. Je hoeft de opzegbrief voor de VriendenLoterij alleen nog maar te verzenden. Makkelijker kan volgens ons niet!

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de VriendenLoterij

Is de VriendenLoterij direct opzegbaar?

Ja, je kunt jouw VriendenLoterij abonnement te allen tijde opzeggen. Als je jouw abonnement opzegt op het moment dat het incassoproces voor een speelmaand en/of extra trekking al in gang is gezet of al heeft plaatsgevonden, neem je nog deel aan de betreffende speelmaand en/of extra trekking. De daaropvolgende trekking speel je niet meer mee.

Is BankGiro Loterij hetzelfde als VriendenLoterij?

Ja, de BankGiro Loterij is tegenwoordig hetzelfde als de VriendenLoterij. Eerstgenoemde loterij is sinds 21 augustus 2016 namelijk samengevoegd met de VriendenLoterij. Gevolg van deze samenvoeging is dat het merk BankGiro Loterij is verdwenen.

Hoe kan ik de VriendenLoterij opzeggen in verband met een overlijden?

Wie een VriendenLoterij abonnement van een overleden persoon op wil zeggen, kan het beste telefonisch contact opnemen met de loterij via 088 - 020 1020. Zorg ervoor dat je het rekeningnummer waarvan het bedrag afgeschreven wordt bij de hand hebt. Je kunt ook schriftelijk de VriendenLoterij opzeggen na overlijden. Vergeet in dat geval niet om het rekeningnummer in de brief te vermelden.

Wat moet ik doen als opzeggen niet lukt?

Wie zich tot Opzeggen.nl richt om een VriendenLoterij abonnement op te zeggen, ondervindt hier nauwelijks problemen mee. Incidenteel kan het voorkomen dat het opzeggen niet lukt. Jij hoeft je dan nog geen zorgen te maken, want in dat geval neemt Opzeggen.nl contact op met de VriedenLoterij. Zodoende zorgen wij ervoor dat jouw abonnement alsnog naar tevredenheid wordt opgezegd.

Hoe langt duurt het voordat mijn VriendenLoterij opzegging verwerkt is?

Je kunt een VriendenLoterij abonnement op ieder gewenst moment opzeggen. Het is alleen niet zo dat jouw abonnement ook altijd direct eindigt. De VriendenLoterij hanteert namelijk een verwerkingstijd van maximaal een maand. Hierdoor kan het zijn dat je nog meespeelt met de eerstvolgende maandelijkse en/of extra trekking.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer VriendenLoterij

Je kunt VriendenLoterij bereiken via het telefoonnummer 088 - 020 1020.

Adres VriendenLoterij

VriendenLoterij

Beethovenstraat 200

1077 JZ Amsterdam

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden