9.1 op basis van 7600 beoordelingen

Lot of Happiness opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Lot of Happiness

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct verzonden. Juridisch rechtsgeldig. Je ontvangt binnen enkele minuten een verzendbevestiging.

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7600 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7600 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

snel en efficient

Dick, Burgum

15-4-2024

10

alles is goed gegaan niks meer gehoord

yvonne, IJMUIDEN

15-4-2024

10

snel en efficient

Dick, Burgum

15-4-2024

10

alles is goed gegaan niks meer gehoord

yvonne, IJMUIDEN

15-4-2024

10

Ik kan het iedereen aanraden ga jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden

Ineke Jonkman, Zwolle

13-4-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Lot of Happiness opzeggen

Lot of Happiness is niet de bekendste loterij van Nederland, maar toch zijn er behoorlijk wat mensen die hieraan deelnemen. Iedere tweede maandag van de maand vindt de trekking van deze loterij plaats. Heb je een Lot of Happiness abonnement afgesloten? Dan speel je automatisch mee. Als je dit niet langer wilt, moet je Lot of Happiness opzeggen. Om dit op de juiste manier te doen, moet je weten hoe je een abonnement op Lot of Happiness opzegt. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. Opzeggen.nl vertelt je hier namelijk alles wat je moet weten over Lot of Happiness opzeggen. Je kunt ons hier ook opdracht geven om jouw abonnement op deze loterij te beëindigen.

Op deze pagina

Lot of Happiness opzeggen
Contactgegevens van Lot of Happiness
Zo werkt het opzeggen via Opzeggen.nl
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Lot of Happiness

Lot of Happiness opzeggen

Lot of Happiness is de loterij van goede doelen die het verschil maken voor kinderen in Nederland en daarbuiten. Neem je maandelijks deel aan de trekking van deze loterij? Dan steun je de goede doelen die aan deze loterij verbonden zijn. Dit is niet het enige, want je maakt kans op geldprijzen tot 1 miljoen euro. Ondanks dat je goede doelen steunt en leuke geldprijzen kunt winnen, wil je mogelijk stoppen met spelen. In dat geval moet je Lot of Happiness opzeggen. Deze loterij biedt jou verschillende mogelijkheden aan om een abonnement stop te zetten. Dit maakt dat Lot of Happiness opzeggen niet bepaald lastig is.

Opzegvoorwaarden

Heb je automatisch meegespeeld met Lot of Happiness, maar wil je hier nu mee stoppen? Dan moet je jouw abonnement opzeggen. Bij deze loterij kun je jouw deelname op ieder gewenst moment stopzetten. Dit betekent overigens niet dat je automatisch niet meer meespeelt met de volgende trekking. Het kan namelijk zijn dat jij jouw abonnement opzegt terwijl de incasso voor de volgende trekking al verstuurd is. Het gevolg hiervan is dat je nog deelneemt aan deze trekking. Voor de daaropvolgende trekking krijg je geen loten meer en wordt er ook geen geld meer van je rekening afgeschreven.

Een aantal mogelijkheden om Lot of Happiness op te zeggen

Je kunt jouw Lot of Happiness abonnement op verschillende manieren opzeggen. Je kunt dit per telefoon doen, maar ook schriftelijk of per e-mail. Daarnaast kun je online Lot of Happiness opzeggen. Hieronder staan we kort stil bij de vier manieren waarop je jouw deelname aan deze loterij kunt beëindigen.

Lot of Happiness telefonisch opzeggen - hiervoor bel je naar 085 - 080 63 63. De klantenservice van Lot of Happiness is van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Op bepaalde momenten kun je de klantenservice minder goed bereiken, zoals op maandagochtend of net na een incasso. Het nadeel van telefonisch opzeggen is dat de medewerker van Lot of Happiness zal proberen jou over te halen mee te blijven spelen. Hiervoor zetten zij vaak een leuke aanbieding in.

Lot of Happiness schriftelijk opzeggen - zit je er niet op te wachten om je keuze om te stoppen te verdedigen aan de telefoon? Dan wil je de opzegging mogelijk niet telefonisch doen. Gelukkig hoeft dit niet, want je kunt Lot of Happiness schriftelijk opzeggen. Hiervoor stuur je een opzegbrief naar FAIR SHARE Nederland, t.a.v. Lot of Happiness, Gietijzerstraat 54, 3534 AV Utrecht. Zet in de brief jouw naw-gegevens en de rekening waar het bedrag voor deelname automatisch van afgeschreven wordt. Lot of Happiness opzeggen per post kost doorgaans wel meer tijd dan telefonisch opzeggen.

Lot of Happiness online opzeggen via Opzeggen.nl - opzeggen per post gebeurt niet bijzonder veel meer. De meeste mensen zeggen hun abonnement tegenwoordig online op. Wil je dit ook? Vul dan jouw gegevens in op Opzeggen.nl en wij versturen jouw gepersonaliseerde opzegbrief naar de loterij. Via de website van Lot of Happiness is het niet mogelijk om jouw abonnement op te zeggen.

Lot of Happiness opzeggen per mail - tot slot kun je Lot of Happiness opzeggen per mail. Wie zijn abonnement op deze manier wil beëindigen, stuurt een mail naar info@lotofhappiness.nl. Vermeld in de mail in ieder geval jouw naam, adres, postcode en telefoonnummer. Geef daarnaast het rekeningnummer door waarvan het geld voor deelname automatisch wordt afgeschreven. Lot of Happiness reageert over het algemeen goed op mails, waardoor jouw abonnement snel is opgezegd.

Contactgegevens van Lot of Happiness

Naam FAIRSHARE Nederland

Adres Entrada 100, 1114 AA Amsterdam

Kamer van Koophandel 64769542

Telefoonnummer 085 - 130 3475

E-mailadres info@lotofhappiness.nl

Zo werkt het opzeggen via Opzeggen.nl

Je kunt Lot of Happiness opzeggen via de loterij zelf, maar ook via Opzeggen.nl. Op onze site zeg je in twee simpele stappen jouw abonnement bij Lot of Happiness op. In de eerste stap vragen wij jou de benodigde gegevens in te vullen. Op basis hiervan wordt de opzegbrief automatisch aangepast. Vervolgens kies je de manier waarop je voor de opzegservice wilt betalen en Opzeggen.nl zorgt er vervolgens voor dat jouw brief bij Lot of Happiness wordt afgeleverd. Kortom: het opzeggen van jouw abonnement via Opzeggen.nl is een fluitje van een cent.

Automatische opzeggarantie

Zeg je Lot of Happiness op via Opzeggen.nl? Dan krijg je automatisch opzeggarantie; wij garanderen dus je opzegging! Gaat er toch iets mis? Dan gaan wij gratis voor je aan de slag om alsnog het opzeggen naar alle tevredenheid te regelen voor je. Heb je een maand langer meegespeeld dan strikt nodig was? Dan vergoeden wij je laatste lot en heb je dus meegespeeld met Lot of Happiness op onze kosten. Dat is toch geen slecht voorstel?

Gratis opzegbrief

Klaar met meespelen met Lot of Happiness? Zeg dan eenvoudig en gratis op via Opzeggen.nl. Jouw abonnement wordt dan binnen de kortste keren beëindigd zonder dat dit je veel tijd en moeite kost. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, download je de brief en verstuur je deze naar Lot of Happiness. Wil je onze gratis opzegbrief downloaden? Dan hoef jij je niet te registreren. Bovendien slaat Opzeggen.nl jouw gegevens niet op.

Lot of Happiness en jouw privacy

Sinds begin 2018 hebben consumenten het recht om vergeten te worden. Organisaties moeten, als klanten daarom vragen, alle gegevens van de klant verwijderen. Althans alle gegevens die herleidbaar zijn naar de betreffende klant (en dat is al gauw het geval, zelfs een ip adres mag niet bewaard worden). Wil je er zeker van zijn dat je gegevens niet meer gebruikt worden door Lot of Happiness? Geef dan direct bij het opzeggen van de loterij aan dat al je gegevens verwijderd moeten worden. In de voorbeeldbrief die wij bieden voor Lot of Happiness, staat deze paragraaf er al in. Wordt je na een paar maanden toch weer benaderd door Lot of Happiness? Dan kun je een klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens. Wanneer zij meerdere klachten ontvangen over Lot of Happiness, dan start zij een onderzoek en legt zij bij niet nakoming van de wetgeving een boete op die behoorlijk kan oplopen. Overigens is dit de theorie, in de praktijk zal het zo'n vaart niet lopen en mag je er gerust van uitgaan dat Lot of Happiness zich keurig aan de regels houdt en je gegevens verwijderd.

Geen contact meer

Wil je na het uitschrijven niet meer gebeld worden door Lot of Happiness? En ook geen post en e-mails meer ontvangen? Geef dat dan aan in je opzegbrief. Wij bieden hiervoor al direct een optie. Als je dit aangeeft in je brief, dan zal Lot of Happiness geen contact meer met je opnemen.

Klachten Lot of Happiness

Het kan zijn dat je een klacht over Lot of Happiness hebt. Wanneer dit het geval is, kun je dit aan de loterij doorgeven. Dit kan per e-mail (info@lotofhappiness.nl) of telefonisch (085 - 130 3475). Wie ervoor kiest om te bellen, krijgt binnen de kortste keren een medewerker aan de lijn. Mail je jouw klacht? Dan duurt het vaak ook niet lang voordat je een reactie krijgt. Lot of Happiness reageert doorgaans namelijk snel op e-mails.

Onze ervaringen met Lot of Happiness

Wij zien dat opzeggen bij Lot of Happiness goed verloopt. Wij horen zelden klachten over Lot of Happiness. Dit kan niet anders dan betekenen dat het een organisatie is die weet wat ze doen. Wat ons betreft dus een laag risico om mee te gaan spelen met Lot of Happiness, je hebt namelijk ook weer snel en soepel opgezegd!

Opzeggers over het opzeggen van Lot of Happiness

Joseph uit Heerlen "De gedachte achter deze loterij is goed, maar heb besloten dat het toch beter is om het gehele bedrag te doneren in plaats van meespelen om prijzen."

Thea uit Zeist "Bedankt en jullie hebben gelijk met jullie slogan; opzeggen was erg makkelijk!"

Lambert uit Echteld "Ik vind het niet ok dat jullie geld vragen voor het opzeggen van Lot of Happiness. Ik heb een aantal maanden meegespeeld en ik verwacht dat ik gratis kan opzeggen. Maar goed, het betekent gewoon dat ik niet snel meer mee zal spelen met deze loterij."

Ron uit Den Haag "Ik had nog nooit van deze loterij gehoord en vond het goed dat een deel van de opbrengst naar goede doel gaat. Maar ik win nooit iets dus ben weer gestopt. Nu hou ik geld gewoon in mijn zak, dat lijkt mij beter."

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Lot of Happiness

Wat is het nadeel van Lot of Happiness telefonisch opzeggen?

Het grootste nadeel van Lot of Happiness telefonisch opzeggen is dat de persoon die je spreekt jou probeert over te halen klant te blijven. Zij schotelen je vaak een aanbieding voor, waardoor je mogelijk weer gaat twijfelen. Hier heb je geen last van als je jouw Lot of Happiness abonnement schriftelijk, per e-mail of online opzegt.

Kan ik Lot of Happiness per mail opzeggen?

Ja, Lot of Happiness is één van de weinige loterijen waarbij je een abonnement per mail op kunt zeggen. Wie hier gebruik van wil maken, mailt naar info@lotofhappiness.nl. Zorg ervoor dat deze mail alle gegevens bevat die de loterij nodig heeft om jouw abonnement te kunnen beëindigen, zoals naw-gegevens en bankrekeningnummer.

Hoe zeg ik Lot of Happiness online op?

Via de website van Lot of Happiness is online opzeggen niet mogelijk, maar dit kan wel via Opzeggen.nl. Je doorloopt hier twee simpele stappen, waarna Opzeggen.nl jouw opzegbrief verstuurt. Online jouw Lot of Happiness abonnement opzeggen is hierdoor een fluitje van een cent.

Wat is de opzegtermijn van Lot of Happiness?

Lot of Happiness werkt niet met een opzegtermijn. Wanneer je wilt stoppen, kun je dit op ieder gewenst moment doorgeven. Denk overigens niet dat dit ook betekent dat je bij de eerstvolgende trekking niet meer meespeelt. Als de incasso al verstuurd is, neem je nog een laatste keer deel aan de trekking.

Welke organisaties steun ik met Lot of Happiness?

Wie deelneemt aan Lot of Happiness steunt een groot aantal goede doelen. Inmiddels zijn er al meer dan 450 goede doelen verbonden aan deze loterij, waaronder Cliniclowns, Kika, Make-a-wish, Stichting Fonkel, Stichting Opkikker en Strong Babies.

Wat moet er in een opzegbrief staan?

Wie zijn abonnement bij Lot of Happiness wil beëindigen, kan een opzegbrief versturen. Zorg in ieder geval dat jouw persoonsgegevens in deze brief staan, zoals naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Vermeld ook het rekeningnummer waar het geld voor de trekkingen automatisch van afgeschreven wordt.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer Lot of Happiness

Je kunt Lot of Happiness bereiken via het telefoonnummer 085-303 6481.

Adres Lot of Happiness

Lot of Happiness

Gietijzerstraat 54

3534 AV Utrecht

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden