9.1 op basis van 7663 beoordelingen

KWF Kankerbestrijding opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij KWF Kankerbestrijding

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

KWF Kankerbestrijding opzeggen

Doneer je eenmalig, iedere maand, ieder kwartaal of ieder jaar aan KWF Kankerbestrijding? Dan steun je deze Nederlandse stichting bij het bestrijden van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. Ondanks dat je misschien al jarenlang donateur bent, wil je mogelijk KWF Kankerbestrijding opzeggen. De stichting schrijft in dat geval niet langer geld af van jouw rekening. Benieuwd hoe KWF Kankerbestrijding opzeggen in zijn werk gaat? Hier lees je er alles over.

Op deze pagina

Contactgegevens van KWF Kankerbestrijding
Donatie opzeggen of wijzigen: KWF
KWF Kankerbestrijding opzeggen kan op 4 manieren
KWF Kankerbestrijding stopzetten via Opzeggen.nl
Ik wil niet meer gebeld worden door KWF Kankerbestrijding
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van donatie aan KWF Kankerbestrijding

Contactgegevens van KWF Kankerbestrijding

Naam KWF Kankerbestrijding

Adres Postbus 75508, 1070 AM Amsterdam

Telefoonnummer 020 - 570 0570

E-mailadres Publieksservice@kwf.nl

Donatie opzeggen of wijzigen: KWF

Ben je donateur van KWF Kankerbestrijding? Dan financier je - samen met ruim 1 miljoen andere donateurs - ruim 600 onderzoeken naar kanker. Het doel hiervan is het ontdekken van betere behandelingen. Dit zorgt ervoor dat patiënten langer leven en vaker genezen. Daarnaast kan KWF dankzij jouw donatie patiënten en hun naasten verder helpen, zowel tijdens als na de ziekte. Ondanks dat jouw bijdrage bijzonder welkom is, wil je mogelijk toch KWF opzeggen. Wil je niet helemaal stoppen met doneren? Dan kun je jouw donatie wijzigen.

Doneer een lager bedrag

Als je veel en/of vaak doneert, maak je op jaarbasis mogelijk flink wat geld over aan KWF Kankerbestrijding. Hier is de stichting uiteraard hartstikke blij mee. Als je een ander doel voor het geld hebt, wil je mogelijk KWF opzeggen. Dit hoeft overigens niet, want je kunt er ook voor kiezen om een lager bedrag te doneren. Op de website van KWF Kankerbestrijding kun je jouw donatie eenvoudig verlagen. Hierdoor houd je zelf meer geld over, maar blijf je KWF toch steunen.

KWF opzeggen is altijd mogelijk

Het kan zijn dat jij je helemaal terug wilt trekken als donateur van KWF. In dat geval zit er niets anders op dan KWF Kankerbestrijding opzeggen. Voordat jij jouw donateurschap opzegt, wil je waarschijnlijk eerst weten welke voorwaarden er aan opzeggen zitten. Dit is niet iets om je zorgen over te maken, want aan het opzeggen van een goed doel zijn over het algemeen niet of nauwelijks voorwaarden verboden. KWF opzeggen is bijvoorbeeld altijd mogelijk. Hierdoor bepaal je helemaal zelf wanneer je stopt als donateur van KWF Kankerbestrijding.

Laat een automatische incasso terugbetalen

Nadat je KWF Kankerbestrijding hebt opgezegd, kan het zijn dat het goede doel toch nog geld van jouw rekening afschrijft. In dat geval hebben de opzegging en de automatische incasso elkaar waarschijnlijk gekruist. Je kunt het erbij laten zitten, maar dat hoeft niet. Een automatische incasso van een goed doel kun je namelijk terug laten storten door je bank. Dit staat ook wel bekend als storneren. Wanneer je overweegt om een automatische incasso terug te laten storten, moet je weten dat dit tot twee maanden na de afschrijving mogelijk is.

Speel mee met de KWF loterij

Geld doneren aan KWF Kankerbestrijding kan op verschillende manieren. Je kunt een donatie doen zonder tegenprestatie, maar deelname aan de KWF loterij behoort ook tot de mogelijkheden. Je levert in dat geval een bijdrage aan belangrijk kankeronderzoek en bovendien kun je prijzen winnen. De prijzen worden aangeboden door sponsoren, waardoor de opbrengst van de verkochte loten volledig ten goede komt aan KWF. Ieder jaar zijn er vier trekkingen van de KWF loterij. Je kunt automatisch meespelen, maar ook losse loten kopen.

KWF Kankerbestrijding opzeggen kan op 4 manieren

Wie denkt dat KWF Kankerbestrijding opzeggen een uitdaging is, heeft het mis. Het is namelijk niet bepaald lastig om jouw donatie aan dit goede doel stop te zetten. Er zijn vier verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Hieronder staan we kort stil bij elke manier en vertellen we hoe je er gebruik van kunt maken.

KWF telefonisch opzeggen - schrijft KWF Kankerbestrijding iedere maand, ieder kwartaal of ieder jaar geld af van jouw rekening, maar wil je dit niet langer? Dan kun je KWF telefonisch opzeggen. Dit goede doel is bereikbaar via 020 - 570 0570. Als je wilt dat telefonisch opzeggen niet onnodig veel tijd in beslag neemt, is het aan te raden om jouw gegevens bij de hand te houden.

KWF schriftelijk opzeggen - wil je liever niet met het KWF bellen? Dan kun je een opzegbrief versturen naar dit goede doel. Richt deze brief aan stichting KWF Kankerbestrijding, Postbus 75508, 1070 AM Amsterdam. Om jouw opzegging goed te verwerken, is het belangrijk dat de juiste gegevens in de de brief staan. Weet je niet hoe je een opzegbrief opstelt? Maak dan gebruik van de gratis opzegbrief van Opzeggen.nl.

KWF per e-mail opzeggen -stuur jouw e-mail naar publieksservice@kwf.nl. Net als voor een brief geldt voor een mail eveneens dat het belangrijk is om hierin de juiste gegevens te vermelden. Als er één of meerdere gegevens ontbreken, kan het goede doel jouw opzegging mogelijk niet verwerken.

KWF opzeggen met behulp van Opzeggen.nl - staat geen van de bovenstaande drie manieren je aan? Richt je dan tot Opzeggen.nl. Via onze website is KWF opzeggen een eitje. Vul allereerst jouw gegevens in en kies daarna een verzendmethode. Wij versturen jouw opzegbrief vervolgens naar KWF Kankerbestrijding. KWF opzeggen kost je hierdoor nauwelijks moeite.

KWF Kankerbestrijding stopzetten via Opzeggen.nl

Wanneer je niet veel tijd en moeite wilt steken in KWF opzeggen, biedt Opzeggen.nl uitkomst. Je vult simpelweg jouw gegevens in, kiest een verzendmethode en wij zorgen ervoor dat dit goede doel niet langer automatisch geld afschrijft van jouw bankrekening.

Je profiteert van 100% opzeggarantie

Eén van de voordelen van Opzeggen.nl is dat je profiteert van 100% opzeggarantie als je KWF Kankerbestrijding opzegt via onze website. Zeg je KWF zelf op en gaat er iets mis? Dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Dit is niet het geval als je voor Opzeggen.nl kiest. Als jouw opzegging niet juist verwerkt wordt door KWF, gaan wij gratis voor je aan de slag. Hierdoor wordt jouw opzegging alsnog goed verwerkt.

Standaard verzending of aangetekend versturen?

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld op Opzeggen.nl, verwerken wij deze direct. Hierdoor staat er vrijwel meteen een gepersonaliseerde opzegbrief voor je klaar. Voordat wij deze brief voor je kunnen versturen, moet je een verzendmethode kiezen. Je hebt keuze uit standaard verzending en aangetekend versturen. De laatste optie heeft de voorkeur, omdat je jouw brief dan kunt volgen via een track & trace code. Bovendien krijg je een ontvangstbevestiging wanneer jouw opzegbrief is afgeleverd bij KWF Kankerbestrijding.

Download onze gratis opzegbrief

Dankzij onze opzegservice kost KWF opzeggen je amper tijd en moeite. Toch zijn er mensen die liever zelf de touwtjes in handen houden. Geldt dit ook voor jou? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Op onze website kun je namelijk een opzegbrief downloaden. Het enige wat je hiervoor moet doen, is jouw gegevens invullen. Deze worden direct verwerkt, waardoor je direct jouw gepersonaliseerde opzegbrief kunt downloaden. De opzegbrief van Opzeggen.nl kun je overigens helemaal gratis downloaden. Wij verwijderen je gegevens binnen 24 uur nadat je de brief gedownload hebt.

Ik wil niet meer gebeld worden door KWF Kankerbestrijding

Als je donateur bent van KWF Kankerbestrijding mag dit goede doel telefonisch contact met jou opnemen. Als je hier niet op zit te wachten dan kun jij je tijdens zo’n telefoongesprek beroepen op het recht van verzet. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is aangeven dat je niet langer gebeld wilt worden door het goede doel. De medewerker van KWF moet het gesprek dan beëindigen en mag je in de toekomst niet opnieuw bellen. Wie wil voorkomen dat hij gebeld wordt, kan het goede doel telefonisch of per mail verzoeken om geen contact op te nemen.

Wil je KWF Kankerbestrijding opzeggen via Opzeggen.nl? Dan kun je ervoor kiezen om een passage over het verwijderen van jouw persoonsgegevens op te nemen in de opzegbrief. Wanneer je hiervoor kiest, moet een goed doel jouw gegevens uit hun systemen verwijderen. Je kunt in dat geval niet langer benaderd worden door KWF Kankerbestrijding.

Bel-me-niet register bestaat niet meer

Vroeger kon jij je inschrijven voor het bel-me-niet register als je niet meer gebeld wilde worden door KWF Kankerbestrijding. Vandaag de dag is het niet meer mogelijk om jouw telefoonnummer op te laten nemen in dit register. Het bel-me-niet register is sinds 1 juli 2021 namelijk opgeheven. Dit systeem was niet waterdicht, waardoor mensen toch nog gebeld konden worden. Als vervanging van het bel-me-niet register zijn op 1 juli 2021 nieuwe regels ingegaan. Hierdoor werd dit register overbodig.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van donatie aan KWF Kankerbestrijding

Hoe stop ik een donatie aan KWF Kankerbestrijding?

Wie niet langer geld wil doneren aan KWF Kankerbestrijding, moet KWF opzeggen. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen met het goede doel, een mail of brief sturen en online opzeggen via Opzeggen.nl.

Wat is de KWF loterij?

De KWF loterij is een loterij die georganiseerd wordt door KWF Kankerbestrijding. Jaarlijks vinden er vier trekkingen plaats. Wie deelneemt aan de KWF loterij steunt niet alleen het goede doel, maar maakt ook kans op prijzen. Alle prijzen worden gesponsord, waardoor de opbrengst volledig ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding.

Wanneer kan ik KWF Kankerbestrijding opzeggen?

KWF Kankerbestrijding opzeggen kan op ieder moment. Er geldt namelijk geen opzegtermijn voor goede doelen. Wel kan het zijn dat er sprake is van een verwerkingstijd, waardoor jouw opzegging mogelijk niet direct verwerkt wordt. Hierdoor kunnen een opzegging en automatische incasso elkaar kruisen.

Kan ik een automatische incasso van KWF terug laten betalen?

Ja, je kunt een automatische incasso van KWF terug laten betalen. Dit kan tot twee maanden nadat het bedrag is afgeschreven van jouw rekening. Voor storneren richt jij je tot de bank waarbij je bankiert. Een bank mag op verzoek een automatische incasso terugboeken.

Waarom kan ik me niet meer inschrijven voor het bel-me-niet register?

Inschrijven voor het bel-me-niet register kan niet meer omdat dit register op 1 juli 2021 is opgeheven. Op deze datum gingen er nieuwe regels in, waardoor het register overbodig werd.

Wat is het recht van verzet?

Het recht van verzet is een recht waarop jij je kunt beroepen wanneer je gebeld wordt door bijvoorbeeld een goed doel. Als je tijdens het telefoongesprek aangeeft dat je niet meer gebeld wilt worden, moet een goed doel het gesprek beëindigen. Bovendien mogen zij jou in de toekomst niet nogmaals bellen.

Waarom KWF opzeggen via een aangetekende brief?

Wie KWF opzegt via een aangetekende brief ontvangt een track & trace code. Hierdoor kun je jouw opzegbrief volgen. Zodra de brief bij KWF Kankerbestrijding is afgegeven, ontvang je hier een mailtje van. Hierdoor kun je altijd aantonen dat het goede doel jouw opzegbrief ontvangen heeft.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer KWF Kankerbestrijding

Je kunt KWF Kankerbestrijding bereiken via het telefoonnummer 020 570 0500.

Adres KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding

Postbus 75508

1070 AM AMSTERDAM

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden