9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF) is één van de vele goede doelen waar je donateur van kunt worden. Deze Nederlandse stichting houdt zich bezig met onderzoek en voorlichting op het gebied van kanker. Ondanks dat je hier met jouw donatie een belangrijke bijdrage aan levert, wil je mogelijk niet langer doneren. In dat geval zit er niets anders op dan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen. Op deze pagina lees je alles wat je over het opzeggen van dit goede doel moet weten.

Op deze pagina

Contactgegevens van Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Wereld Kanker Onderzoek Fonds donateurschap opzeggen
Mogelijkheden om de donatie aan WKOF op te zeggen
WKOF stopzetten via Opzeggen.nl
Bel-me-niet register en WKOF
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Contactgegevens van Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Naam Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Adres Postbus 15444, 1001 MK Amsterdam

Telefoonnummer 020 - 344 9595

E-mailadres Informatie@wkof.nl

Wereld Kanker Onderzoek Fonds donateurschap opzeggen

Wie een financiële bijdrage wil leveren aan de bestrijding van kanker, kan geld doneren aan het KWF. Je kunt er daarnaast voor kiezen om donateur van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds te worden. Doneren aan dit goede doel kan op verschillende manieren, zoals via ideal, sms en een machtiging. Wie donateur wordt, kiest zelf hoe vaak er geld afgeschreven wordt van zijn rekening. Je kunt voor een eenmalige donatie kiezen, maar ook per maand, per kwartaal of per jaar doneren. Wanneer je voor een eenmalige donatie kiest, is Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen niet nodig. Het goede doel schrijft dan immers maar eenmalig geld af van jouw rekening. Doneer je per maand, per kwartaal of per jaar en wil je niet langer dat dit goede doel automatisch geld afschrijft van jouw rekening? Dan moet je jouw Wereld Kanker Onderzoek Fonds donateurschap opzeggen.

De voorwaarden

Wil je niet langer geld doneren aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds? Dan kun je jouw donatie aan dit goede doel stopzetten. Veel mensen denken dat er voorwaarden verbonden zijn aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen, maar dat is niet het geval. Je kunt jouw WKOF donateurschap namelijk op ieder moment beëindigen. Na opzegging kan het zijn dat er nog eenmalig geld van jouw rekening wordt afgeschreven. Oorzaak hiervan is dat de opzegging en automatische incasso elkaar kunnen kruisen. Dit geld kun je terug laten storten (storneren). Hiervoor richt jij je tot jouw bank. Storneren kan tot twee maanden terug.

Mogelijkheden om de donatie aan WKOF op te zeggen

Een WKOF donatie beëindigen kan op verschillende manieren. Je kunt jouw donateurschap telefonisch stopzetten, maar ook per e-mail of online. Hieronder leggen we je kort uit hoe de verschillende manieren van Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen er precies uitzien.

Wereld Kanker Onderzoek Fonds telefonisch opzeggen - wie niet langer wil doneren aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds kan zijn donatie stopzetten door telefonisch contact op te nemen met dit goede doel. Het WKOF is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 020 - 344 9595. Wie wachttijden wil voorkomen, kan het beste tussen 14.00 en 16.00 uur bellen.

Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen per e-mail - stuur een e-mail met daarin jouw gegevens, waaronder je naam en adres, naar informatie@wkof.nl.

Wereld Kanker Onderzoek Fonds online opzeggen via Opzeggen.nl - wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor ons opzegformulier. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

WKOF stopzetten via Opzeggen.nl

Als je donateur bent van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds wil je jouw donatie mogelijk online beëindigen. Via de website van het WKOF zelf is dit niet mogelijk. Toch betekent dit niet dat je jouw donateurschap niet online stop kunt zetten. Je kunt het Wereld Kanker Onderzoek Fonds namelijk online opzeggen via Opzeggen.nl. Je vult jouw gegevens in, kiest een verzendmethode en wij versturen jouw opzegbrief naar het WKOF.

Aangetekende brief en opzeggarantie

Wie een donatie aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds wil beëindigen via Opzeggen.nl, kan kiezen voor standaard verzending of aangetekend versturen. Een aangetekende brief heeft de voorkeur. Wanneer je voor deze optie kiest, ontvang je namelijk een track & trace code. Hiermee kun je jouw WKOF opzegbrief volgen. Daarnaast krijg je een e-mail zodra jouw brief bij het goede doel is afgeleverd. Dit is bij standaard verzending niet het geval.

Een groot voordeel is wanneer je het Wereld Kanker Onderzoek Fonds of een ander goed doel opzegt middels een aangetekende verzending dat je profiteert van onze opzeggarantie. Laat je jouw opzegbrief door ons versturen? Dan mag je aannemen dat de opzegging goed en snel verwerkt wordt. Als er toch iets misgaat, gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Zodoende weet je zeker dat jouw WKOF opzegging altijd goed wordt afgehandeld.

Gratis download

Niet iedereen vindt het prettig om de touwtjes uit handen te geven als het op het Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen aankomt. In dit geval kun je dan zelf een opzegbrief naar dit goede doel. Als je niet weet hoe je een opzegbrief opstelt, kun je gratis gebruik maken van alle informatie op onze website. Op onze site kun je namelijk een gratis opzegbrief downloaden. Je weet zo zeker dat alle benodigde gegevens vermeld worden, waardoor het WKOF jouw donatie direct stop kan zetten. Stel je zelf een opzegbrief op? Dan vergeet je mogelijk essentiële informatie die nodig is voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen.

Bel-me-niet register en WKOF

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds neemt telefonisch contact op met mensen als onderdeel van acties en campagnes. Het goede doel geeft tijdens zo’n gesprek niet alleen uitleg over de missie, maar vraagt ook of mensen donateur willen worden. Stel je het niet op prijs om gebeld te worden door het WKOF? Dan kun je telefonisch contact opnemen met het goede doel of een mail sturen om dit kenbaar te maken.

Als je gebeld wordt door het Wereld Kanker Onderzoek Fonds kun je tijdens het gesprek ook aangeven dat je niet meer gebeld wilt worden. Je beroept je in dat geval op het recht van verzet. De medewerker van het WKOF moet het telefoongesprek dan direct beëindigen. Bovendien mag je in de toekomst niet meer gebeld worden. Vroeger kon jij je nog inschrijven voor het bel-me-niet register, maar inmiddels is dit register opgeheven.

Beëindig je jouw donatie aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds via Opzeggen.nl? Dan kun je in jouw opzegbrief direct een passage meenemen over het verwijderen van persoonsgegevens. Het enige wat je hiervoor moet doen, is een vinkje aanzetten. Hierdoor voorkom je dat het goede doel in de toekomst - via welke weg dan ook - (opnieuw) contact met je opneemt.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Hoe zeg ik het Wereld Kanker Onderzoek Fonds op?

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen kan op verschillende manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen met het goede doel, maar het is ook mogelijk om een mail te sturen. Via Opzeggen.nl kun je het WKOF bovendien online opzeggen.

Zitten er voorwaarden aan het WKOF opzeggen?

Nee, er zitten geen voorwaarden aan het WKOF opzeggen. Je kunt jouw donatie aan dit goede doel namelijk op ieder gewenst moment beëindigen. Het kan zijn dat jouw opzegging en een automatische incasso elkaar kruisen, waardoor er nog eenmalig geld van jouw rekening af wordt geschreven. Dit geld kun je terug laten storten via de bank.

Hoe voorkom ik dat ik in de toekomst gebeld wordt door het WKOF?

Wie in de toekomst niet meer gebeld wil worden door het Wereld Kanker Onderzoek Fonds, kan dit telefonisch of per mail doorgeven. Je kunt je ook beroepen op het recht van verzet als je door dit goede doel gebeld wordt. Het telefoongesprek moet dan direct beëindigd worden en je mag in de toekomst niet opnieuw gebeld worden.

Waarom het Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen via Opzeggen.nl?

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen via Opzeggen.nl brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo kun je jouw donatie bij ons online opzeggen door twee simpele stappen te doorlopen. Daarnaast profiteer je van 100% opzeggarantie. Hierdoor weet je zeker dat het WKOF ook daadwerkelijk wordt opgezegd.

Hoe stel ik zelf een opzegbrief voor het WKOF op?

De makkelijkste manier om zelf een opzegbrief op te stellen is via Opzeggen.nl. Nadat jij jouw gegevens hebt ingevuld, kun je direct een gepersonaliseerde brief downloaden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wie voor downloaden kiest, is zelf verantwoordelijk voor het versturen van de opzegbrief naar het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Wat is het verschil tussen het KWF en het WKOF?

Het belangrijkste verschil tussen KWF en WKOF zit hem in het doel. Zo zet het KWF zich in voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. Het WKOF houdt zich juist bezig met met onderzoek en voorlichting met betrekking tot kanker.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Je kunt Wereld Kanker Onderzoek Fonds bereiken via het telefoonnummer 020 344 9595.

Adres Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Postbus 15444

1001 MK Amsterdam

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden