9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Nationale Postcode Loterij opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Nationale Postcode Loterij

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Speel je mee met de Nationale Postcode Loterij? Dan hoop je uiteraard dat je hier een leuke prijs mee wint. Helaas zijn er genoeg mensen die nog nooit iets hebben gewonnen. Wanneer dit ook voor jou geldt, wil je mogelijk jouw abonnementen op de Nationale Postcode Loterij opzeggen. De prijs van de loten kan voor jou ook een reden zijn om jouw abonnement op de Nationale Postcode Loterij te beëindigen. Als je niet langer mee wilt spelen, ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk alles over de Nationale Postcode Loterij opzeggen.

Op deze pagina

Contactgegevens van de Nationale Postcode Loterij
Abonnement beëindigen Nationale Postcode Loterij
Aantal mogelijkheden om op te zeggen
De voordelen van het opzeggen van de Nationale Postcode loterij via Opzeggen.nl
Recht van Bezwaar
Als Postcodeloterij opzeggen niet lukt
Ervaringen over opzeggen bij de Postcodeloterij via Opzeggen.nl
Veelgestelde vragen

Contactgegevens van de Nationale Postcode Loterij

Naam Nationale Postcode Loterij

Adres Beethovenstraat 200

Postcode 1077 JZ

Plaats Amsterdam

Kamer van Koophandel 41183598

Telefoonnummer 088 - 020 1050

Abonnement beëindigen Nationale Postcode Loterij

Wil je jouw abonnement beëindigen Nat Postcode Loterij? Dan moet je zelf in actie komen. In de meeste gevallen stopt jouw deelname aan deze loterij namelijk niet vanzelf. Wie zijn abonnement wil beëindigen, moet dit doorgeven aan de Nationale Postcode Loterij. Er zijn verschillende manieren waarop je een abonnement Nat Postcode Loterij kunt beëindigen. Je kunt telefonisch contact opnemen met de loterij, maar het is ook mogelijk om schriftelijk jouw abonnement te beëindigen op de Nat Postcode Loterij. Wil je jouw abonnement liever online opzeggen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt het opzegformulier op de site van de Nationale Postcode Loterij gebruiken of je tot Opzeggen.nl richten.

Het opzeggen van de straatprijsverdubbelaar

Wie kans wil maken op een groter geldbedrag kan meespelen met de StraatprijsVerdubbelaar. Wanneer de Straatprijs op jouw postcode valt, win je dubbel zo veel geld. Hiervoor moet je wel meespelen met de StraatprijsVerdubbelaar. Dit brengt extra kosten met zich mee. Wil je hier niet langer voor betalen? Dan moet je de StraatprijsVerdubbelaar opzeggen. Hiervoor kun je het beste telefonisch contact opnemen met de Nationale Postcode Loterij. In het verleden had de Postcode Loterij ook bingokaarten, maar deze zijn er inmiddels niet meer.

De voorwaarden over de opzegtermijn

Heb je een abonnement op de Nationale Postcode Loterij afgesloten? Dan zit je hier voor een bepaalde periode aan vast. Denk overigens niet dat het abonnement na deze periode standaard beëindigd wordt, want dit is niet het geval. Een Nationale Postcode Loterij abonnement wordt automatisch en stilzwijgend verlengd. Wil je niet meer meespelen? Dan moet je zelf jouw abonnement stopzetten. De Nationale Postcode Loterij opzeggen kan gelukkig op ieder moment. Verwacht overigens niet dat het abonnement ook direct stopt. Je kunt namelijk bij het opzeggen van een loterij ook nog te maken krijgen met verwerkingstijd.

Aantal mogelijkheden om op te zeggen

Wie niet langer mee wil spelen met de Nationale Postcode Loterij moet zijn abonnement beëindigen. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Gelukkig biedt de loterij jou verschillende mogelijkheden om je abonnement op te zeggen. Hieronder zetten wij de mogelijkheden voor de Nationale Postcode Loterij opzeggen op een rijtje.

 1. Telefonisch

Wil je dat jouw opzegging direct in behandeling wordt genomen? Zeg je abonnement op de Nationale Postcode Loterij dan telefonisch op. Hiervoor bel je naar 088 - 020 1050. Het grote voordeel van deze manier van opzeggen is dat medewerkers van de loterij direct eventuele vragen kunnen beantwoorden. Bel bij voorkeur op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. Op deze tijdstippen is de wachttijd vaak het kortst.

 1. Schriftelijk per brief

Je kunt jouw abonnement op de Nationale Postcode Loterij ook schriftelijk opzeggen. Als je voor deze optie kiest, moet je er wel voor zorgen dat je de juiste gegevens vermeldt in de opzegbrief. Bang dat je iets vergeet? Verstuur jouw opzegbrief dan via Opzeggen.nl. Wie voor schriftelijk opzeggen kiest moet wel rekening houden met de bezorging en verwerkingstermijn.

 1. Online

Veel mensen die hun abonnement op de Nationale Postcode Loterij opzeggen doen dit online. Dit kan in jouw eigen Mijn Postcode Loterij-omgeving, maar ook via de website van de loterij. Je kunt bovendien gebruik maken van de loterijen opzegservice van Opzeggen.nl. Je zegt jouw abonnement bij de Nationale Postcode Loterij in dat geval op via onze website. Wij sturen vervolgens een opzegbrief naar de loterij. Hierbij geven we 100% opzeggarantie.

De voordelen van het opzeggen van de Nationale Postcode loterij via Opzeggen.nl

Het opzeggen van een Nationale Postcode Loterij abonnement kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Heb je geen zin en/of tijd om hier moeite in te steken? Dan kun je de Nationale Postcode Loterij opzeggen via Opzeggen.nl. Je beëindigt jouw abonnement bij ons in twee eenvoudige stappen, waardoor dit je nauwelijks tijd en moeite kost. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw opzegging bij de Nationale Postcode Loterij terechtkomt, zodat jouw abonnement ook daadwerkelijk beëindigd wordt.

100% opzeggarantie via Opzeggen.nl

Twijfel je of de Nationale Postcode Loterij opzeggen via Opzeggen.nl verstandig is? Dat is niet nodig, want wij bieden jou namelijk 100% opzeggarantie. Op deze manier verzekeren wij jou ervan dat jouw abonnement bij deze loterij ook daadwerkelijk opgezegd wordt. Als er iets misgaat gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om het opzeggen alsnog naar alle tevredenheid te regelen. Wanneer je een maand langer hebt meegespeeld dan strikt noodzakelijk betaalt Opzeggen.nl de extra kosten die je hiervoor gemaakt hebt.

Aangetekende verzending

Opzeggen.nl is dus gemakkelijk en direct: je vult je gegevens in en wij doen de rest. Postcodeloterij opzeggen kan nu ook door middel van een aangetekende brief. Er is dan bewijs dat de Postcodeloterij je brief heeft ontvangen en jij nog meer zekerheid hebt dat ze je lot opzeggen. Wij bieden de aangetekende brief voor een iets hogere prijs dan wanneer je zelf naar een postkantoor gaat om jouw aangetekende brief te versturen! En wij zenden jouw opzegbrief gewoon aangetekend via PostNL! Elke maandag sturen wij aangetekende brieven naar de Postcodeloterij. Nadat je brief is verstuurd krijg je van ons je track & trace code, waarmee je de brief kan volgen.
Zo wordt de Postcodeloterij opzeggen dus niet alleen gemakkelijk en direct, je krijgt ook nog eens extra zekerheid over wanneer je brief aankomt, dat het aan is gekomen en dat het beëindigen van je deelname bij de Postcodeloterij wordt verwerkt.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Registratie is niet noodzakelijk en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrief kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt Opzeggen.nl.

Recht van Bezwaar

Heb je jouw abonnement bij de Nationale Postcode Loterij opgezegd? Dan schrijft de loterij geen geld meer van jouw rekening af voor de maandelijkse trekking. De kans is alleen wel aanwezig dat jouw gegevens in het systeem van de Postcode Loterij blijven staan. Zij kunnen dit in de toekomst gebruiken voor marketingdoeleinden, zoals reclame. Zit je hier niet op te wachten? Dan biedt het recht van bezwaar uitkomst. Hierdoor mag een organisatie jouw persoonsgegevens niet langer gebruiken als je hierom vraagt. In dat geval moet de organisatie alle gegevens die naar jou leiden verwijderen.

Bel-me-niet register

Veel mensen hebben weleens post ontvangen van de Nationale Postcode Loterij. Daarnaast kun je zo nu en dan gebeld worden door de loterij. Vroeger kon jij je inschrijven bij het Bel-me-niet Register als je niet op dergelijke telefoontjes zat te wachten, maar dit register is sinds 1 juli 2021 opgeheven. Bedrijven mogen nu alleen nog mensen bellen die hiermee hebben ingestemd, klant zijn of recent klant zijn geweest. Heb je net jouw Nationale Postcode Loterij opgezegd? Kijk er dan niet raar van op als je binnenkort gebeld wordt om een nieuw abonnement af te sluiten.

Als Postcodeloterij opzeggen niet lukt

Bij Opzeggen.nl horen we vaak van klanten dat zelf opzeggen bij loterijen zoals de Postcodeloterij ontzettend lastig kan zijn. Telefonisch probeert de klantenservice je altijd over te halen om toch lid te blijven, vaak doen ze nog allerlei pogingen met acties en kortingen om dit te realiseren. Hoewel jij de klant bent, lijkt het vaak alsof je niet zelf de keuze hebt om op te zeggen. Vaak moet je eerst ook nog eens lang in de wachtrij staan voordat je eindelijk iemand kan spreken. Ook via websites is het vaak lastig om in eerste instantie te vinden waar en hoe je kan opzeggen. Het is dan ook niet raar dat we vaak horen dat opzeggen lang duurt en erg frustrerend is.

Wij als Opzeggen.nl vinden het dan ook erg belangrijk dat opzeggen makkelijk en snel is. Het enige wat je hoeft te doen is een paar van je gegevens in te vullen en opzeggen is bijna zo goed als geregeld! Je hoeft de opzegbrief voor Postcodeloterij alleen nog maar op te sturen en je bent ervan af. Geen wachttijd, niemand die je tegenhoudt en alles duidelijk en simpel. Makkelijk toch?

Als we onze opzeggers moeten geloven, zijn loterijen als de Postcodeloterij inderdaad lastig om op te zeggen. Bij Opzeggen.nl merken we daar gelukkig niets van. Bijna nooit ervaren onze consumenten problemen met de Postcodeloterij opzeggen via onze opzegservice. Mocht het toch het geval zijn dat de uitschrijving niet is gelukt, dan nemen wij natuurlijk contact op met de Postcodeloterij en zorgen wij ervoor dat het stopzetten van je deelname alsnog goed wordt verwerkt. Wij zorgen ervoor dat het sowieso goed komt!

Ervaringen over opzeggen bij de Postcodeloterij via Opzeggen.nl

Frank uit Eindhoven

"Ik heb me aan de telefoon laten overhalen om mee te blijven doen bij de Postcodeloterij. Ik kreeg een gratis maand maar ik moest eerst nog paar maanden meespelen en betalen. Eigenlijk heel vervelend achteraf. Nu heb ik mijn deelname opgezegd met track & trace, dus dat komt goed. Ik denk niet dat ik nog ooit ga meespelen met de Postcode loterij. "

Erwin uit Wassenaar

"Een dikke 10, probleem goed opgelost zonder te vragen. Echt aan te raden om Postcodeloterij op te zeggen via Opzeggen.nl"

Hans uit Deventer

"Ik had een andere loterij opgezegd via een aangetekende brief. Nu zag ik dat ik ook online Postcode loterij aangetekend kan opzeggen tegen lagere kosten. Super initiatief van jullie!"

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de Postcode Loterij opzeggen?

Je kunt een abonnement op de Nationale Postcode Loterij opzeggen via de telefoon, online en schriftelijk. Online opzeggen is het makkelijkst en kost je het minste tijd. Je kunt jouw abonnement beëindigen in de Mijn Postcode Loterij-omgeving, maar ook via de website van de Postcode Loterij. Tot slot kun je online de Nat Postcode Loterij opzeggen via Opzeggen.nl.

Hoe zeg ik de StraatprijsVerdubbelaar op?

Net als een Nat Postcode Loterij abonnement moet je ook de StraatprijsVerdubbelaar zelf opzeggen als je hiermee wilt stoppen. De Nationale Postcode Loterij raadt aan om dit telefonisch te doen. Een opzegging kan in dat geval namelijk direct verwerkt worden en bovendien kun je vragen stellen aan de medewerkers.

Hoe kan ik mij afmelden voor de e-mail service van de Nationale Postcode Loterij?

Afmelden voor de e-mail service van de Nationale Postcode Loterij kan op twee manieren. Allereerst staat er onderaan de mails van de loterij een link waarmee jij je af kunt melden. Daarnaast kun je op de website van de Nationale Postcode Loterij aangeven dat je geen e-mails meer wilt ontvangen.

Is de Postcode Loterij maandelijks opzegbaar?

Ja, een abonnement op de Nationale Postcode Loterij kun je maandelijks opzeggen. Denk niet dat een abonnement vanzelf eindigt aan het einde van de looptijd, want deze wordt automatisch en stilzwijgend verlengd. Het kan maximaal een maand duren voordat de Postcode Loterij jouw opzegging verwerkt heeft.
Hoe kan ik de Nationale Postcode loterij opzeggen bij een overlijden?

Als een deelnemer van de Postcode Loterij overleden is, kun je zijn/haar abonnement online of schriftelijk opzeggen. Zorg er te allen tijde voor dat in de opzegbrief in ieder geval de naam, de adresgegevens en het rekeningnummer van de overledene staat.

Hoe beëindig ik een automatisch incasso van de Nationale Postcode Loterij?

Een automatisch incasso van de Nationale Postcode Loterij kun je alleen laten beëindigen door de loterij. Hiervoor moet je jouw abonnement opzeggen. Je kunt een automatisch incasso van de Nationale Postcode Loterij ook laten blokkeren door de bank. Doe dit niet als je jouw abonnement nog niet het opgezegd, want in dat geval ben je wettelijk verplicht om te betalen.

Waarom opzeggen via Opzeggen.nl?

Jouw Nationale Postcode Loterij abonnement opzeggen via Opzeggen.nl brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst kost opzeggen je weinig tijd en moeite. Je zegt jouw abonnement namelijk in twee simpele stappen op. Daarnaast bieden wij jou 100% opzeggarantie. Hierdoor weet je zeker dat jouw Nationale Postcode Loterij abonnement ook daadwerkelijk wordt opgezegd.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer Nationale Postcode Loterij

Je kunt Nationale Postcode Loterij bereiken via het telefoonnummer 088 - 020 1010.

Adres Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

Beethovenstraat 200

1077 JZ Amsterdam

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden