★★★★★
9.2 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

Loterij opzeggen

Wat kan je allemaal opzeggen?

16.573 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.141.698 opzeggingen in totaal

back

Opzeggen loterij

Heb je weer niets gewonnen en wil je jouw deelname aan de loterij opzeggen? Dan ben je bij opzeggen.nl op precies de juiste plek. Hier vind je namelijk alle informatie die je nodig hebt om één van de Nederlandse loterijen op te zeggen. Zoek de loterij die je wilt opzeggen en je gaat direct naar de juiste opzegbrief. Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de loterij per wanneer jouw deelname wordt stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je nog meer gemak? Laat ons jouw opzegging bij de loterij dan regelen. Ontstaat er discussie over de opzegging? Dan gaan wij gratis voor jou aan de slag om het op te lossen. In het geval dat nodig is, dan bieden we jou ook nog gratis juridische hulp. Met deze service kun jij achterover leunen en ons het werk laten doen.

Aangetekende verzending

Wil je zelf de touwtjes in handen houden maar ook zekerheid? Stuur dan jouw opzegbrief aangetekend via PostNL. Wanneer je dit zelf doet bij een postkantoor, dan kost je dat 8,80 Euro. Als je het ons laat doen, dan regelen wij dit voor jou voor het bedrag van 7,99 Euro. We verzenden de aangetekende stukken iedere maandag. Je ontvangt van ons hiervan een bevestiging inclusief een link naar de track & trace pagina van PostNL. En bij ons regel je het allemaal vanachter je pc of telefoon, direct online!


Staat de organisatie er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Meest opgezegde loterijen

Je bent namelijk niet de enige

Net opgezegde loterijen

Meest opgezegd in deze categorie

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3380 organisaties
  • Veilig