9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Care a lot opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Care a lot

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Wil je Care a lot opzeggen? Dan kan dit behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Deze loterij wil immers dat jij klant blijft, waardoor informatie over opzeggen niet altijd even makkelijk te vinden is. Wij helpen jou hier graag een handje bij. Daarom lees je op deze pagina alles over Care a lot opzeggen en hoe dit in zijn werk gaat.

Op deze pagina

Care a lot opzeggen
Contactgegevens van Care a lot
Care a lot abonnement opzeggen
Opzeggen via Opzeggen.nl in twee eenvoudige stappen
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Care a lot
Verwijderen van persoonsgegevens

Care a lot opzeggen

Wil jij Care a lot opzeggen? Vul eenvoudig de ontbrekende gegevens in, en het formulier past zich automatisch aan. Download het formulier gratis en verstuur het zelf naar Care a lot, of laat het door Opzeggen.nl versturen met 100% opzeggarantie. De keuze is aan jou!

Contactgegevens van Care a lot

Naam Care a lot

Adres Entrada 100, 1114 aa Amsterdam-Duivendrecht

Telefoonnummer 085-130 5974

E-mailadres Info@care-a-lot.nl

Care a lot abonnement opzeggen

Heb je een abonnement afgesloten bij Care a lot en wil je niet langer meespelen? Dan speel je altijd mee tot wederopzegging. Dit betekent dat je zelf in actie moet komen als je jouw Care a lot abonnement wilt opzeggen. Het grootste gedeelte van de tijd kun je een abonnement op deze loterij direct opzeggen. Wie zijn abonnement op wil zeggen, dient dit schriftelijk, telefonisch of via de website van Care a lot kenbaar te maken. Vermeld hierbij altijd de naam, het e-mailadres en lotnummer(s) zoals vermeld op de deelnamebevestiging. Care a lot zorgt er vervolgens voor dat de eerder verstrekte incassomachtiging wordt beëindigd.

Opzegvoorwaarden Naast deelname zijn er ook voorwaarden verbonden aan een Care a lot abonnement opzeggen. Zo is opzeggen bijvoorbeeld niet altijd per direct mogelijk. Je kunt jouw Care a lot-loten voor de eerstvolgende trekking bijvoorbeeld niet meer annuleren als de loterij de incasso aanvraag al verstuurd heeft. Na het versturen van deze aanvraag wordt jouw lotnummer namelijk automatisch meegenomen in de lotnummers waaruit de winnaars getrokken worden. Als je jouw abonnement opzegt kan het dus zijn dat je nog deelneemt aan de eerstvolgende trekking.

Heb je een abonnement afgesloten naar aanleiding van een actie? Dan kunnen de opzegvoorwaarden (enigszins) verschillen. Bekijk daarom de voorwaarden van de actie. Hierin staat altijd vermeld waar je aan moet voldoen om jouw abonnement op te zeggen. Wil je voorkomen dat je spijt krijgt? Lees de voorwaarden dan al door voordat je een abonnement afsluit.

Automatische incasso storneren Kun je jouw abonnement niet direct stopzetten? Dan kies je er mogelijk voor om een automatische incasso terug te boeken. Dit noemen we ook wel storneren. Toch is dit niet altijd de beste aanpak. Care a lot kan een deelnemer namelijk aanschrijven volgens de richtlijnen van de wet incassokosten als een betaling van één of meerdere trekkingen van een abonnement waaraan een betrokken heeft deelgenomen uitblijft of achteraf wordt gestorneerd. De loterij kan bovendien incassokosten in rekening brengen als een deelnemer niets doet op een aanmaning of later dan de betaaltermijn van veertien dagen betaalt. Doordat Care a lot geen verrekeningsrecht aangaande de btw heeft, worden de incassokosten verhoogd met de btw (21%).

Manieren om Care a lot op te zeggen

Je kunt jouw abonnement op verschillende manieren opzeggen. Dit kan per telefoon, maar jij kunt ook schriftelijk of per e-mail een verzoek tot opzegging indienen. Om jou hier wat meer over te vertellen, staan we hieronder kort stil bij de verschillende manieren om Care a lot op te zeggen.

Care a lot telefonisch opzeggen kan via het telefoonnummer 085 - 130 5976. De loterij is van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Care a lot schriftelijk opzeggen kan door een opzegbrief te sturen naar Care a lot , Entrada 100, 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht. Care a lot zorgt er vervolgens voor dat jouw abonnement wordt opgezegd.

Care a lot opzeggen via e-mail. Verstuur jouw verzoek tot opzegging naar info@care-a-lot.nl. Zorg dat alle benodigde naw-gegevens in de mail staan. In dat geval kan jouw abonnement namelijk direct opgezegd worden.

Je kunt bovendien gebruik maken van de loterijen opzegservice van Opzeggen.nl. Je zegt jouw abonnement bij Care a lot in dat geval op via onze website. Wij sturen vervolgens een opzegbrief naar de loterij. Hierbij geven we 100% opzeggarantie.

Opzeggen via Opzeggen.nl in twee eenvoudige stappen

Wie zijn Care a lot abonnement makkelijk en snel wil opzeggen, doet dit via Opzeggen.nl. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw abonnement bij deze loterij wordt opgezegd. Hiervoor hoef je enkel jouw voor- en achternaam, straat en huisnummer, postcode, woonplaats en e-mailadres aan ons door te geven.

Gegarandeerde opzegging

Kies je ervoor om jouw Care a lot abonnement op te zeggen via Opzeggen.nl? Dan weet je zeker dat het abonnement ook daadwerkelijk wordt opgezegd. Wij werken namelijk met een opzeggarantie. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat Care a lot voor de eerstvolgende trekking opnieuw geld van jouw rekening afschrijft. Het kan gebeuren dat er onverhoopt toch iets misgaat. In dat geval gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om jouw abonnement alsnog op te zeggen.

Voorbeeld opzegbrief downloaden

Wil je zelf jouw abonnement bij Care a lot opzeggen? Dan kun je onze voorbeeld opzegbrief downloaden. Je vult vervolgens jouw gegevens in en verstuurt de brief naar de loterij. Dit kun je zowel per post als per e-mail doen.

Care a lot opzeggen per aangetekende brief

Wie zijn abonnement opzegt via Opzeggen.nl kan kiezen voor aangetekende of standaard verzending. Aangetekend verzenden heeft de voorkeur. Je kunt jouw opzegging dan immers volgen met track & trace en je krijgt een ontvangstbevestiging. Hierdoor weet je zeker dat jouw opzegging is aangekomen.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Care a lot

Hoe zeg ik mijn Care a lot abonnement telefonisch op?

Wie Care a lot telefonisch op wil zeggen belt naar 085 - 130 5976. De loterij is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Besef je wel dat je bij telefonisch opzeggen te maken kunt krijgen met wachttijd.

Kan ik Care a lot per e-mail opzeggen?

Ja, je kunt jouw abonnement per e-mail opzeggen. Hiervoor stuur je simpelweg een mail naar info@care-a-lot.nl. Zorg er altijd voor dat jouw naw-gegevens in deze mail staan. In dat geval kan Care a lot jouw abonnement direct stopzetten.

Kan ik mijn Care a lot abonnement direct opzeggen?

In de meeste gevallen kun je jouw abonnement direct opzeggen. Dit is alleen niet mogelijk als de loterij de incasso aanvraag voor de eerstvolgende trekking al verstuurd heeft. Jouw lotnummer(s) wordt/worden dan automatisch meegenomen in de lotnummers waaruit een winnaar getrokken wordt. Als deze trekking eenmaal achter de rug is, wordt er niet nogmaals geld afgeschreven via een automatisch incasso.

Waarom opzeggen via Opzeggen.nl?

Wie zijn abonnement bij Care a lot opzegt via Opzeggen.nl geniet van opzeggarantie. Op deze manier garanderen wij dat jouw abonnement wordt opgezegd.

Hoe lang duurt het voordat mijn abonnement is opgezegd?

Nadat Care a lot jouw opzegging ontvangen heeft, wordt het abonnement vaak direct stopgezet. Dit gebeurt alleen niet als de incasso aanvraag voor de eerstvolgende trekking al verstuurd is. In dat geval speel je nog mee met de aankomende trekking. De trekking daarop speel je niet langer mee.

Verwijderen van persoonsgegevens

Wil je dat Care a lot jouw persoonsgegevens verwijdert, zodat ze je niet meer kunnen benaderen? Dan kun je jouw recht om vergeten te worden uitoefenen en een beroep doen op de AVG. Vraag Care a lot om jouw gegevens uit hun bestanden te verwijderen. Zo ben je er zeker van dat je niet langer benaderd zult worden door Care a lot met nieuwe 'aanbiedingen' in de toekomst.

Maak je gebruik van onze opzegservice? Dan kun je eenvoudig in het formulier aangeven dat jouw gegevens moeten worden verwijderd.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer Care a lot

Je kunt Care a lot bereiken via het telefoonnummer 085 130 59 74.

Adres Care a lot

Care a lot

Gietijzerstraat 54

3534 AV Utrecht

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden