9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Oxfam Novib opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Oxfam Novib

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Oxfam Novib opzeggen

Doneer je met enige regelmaat aan Oxfam Novib? Dan is dit goede doel hartstikke blij met jou. Iedere donatie helpt Oxfam Novib namelijk in de strijd tegen armoede. Toch kan het zijn dat je niet langer wilt doneren aan dit goede doel. Hier kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Wie niet langer wil doneren, moet Oxfam Novib opzeggen. Op deze pagina vertellen wij je hoe dit in zijn werk gaat.

Op deze pagina

Contactgegevens van Oxfam Novib
Donatie opzeggen van Oxfam Novib
Donateurschap Oxfam Novib opzeggen
Donatie beëindigen via Opzeggen.nl
Geen informatie of nieuwsbrief meer ontvangen
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Oxfam Novib

Contactgegevens van Oxfam Novib

Stichting Oxfam Novib

Postbus 30919, 2500 GX Den Haag

070 - 3421 777 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur)

Donatie opzeggen van Oxfam Novib

Er zijn verschillende manieren waarop je Oxfam Novib kunt helpen om armoede in de wereld te verslaan. Je kunt voor een eenmalige donatie kiezen, maar het is ook mogelijk om iedere maand een bedrag te doneren aan dit goede doel. Kies je voor een eenmalige donatie? Dan is een donatie opzeggen van Oxfam Novib niet nodig. Er wordt namelijk maar één keer geld van jouw rekening afgeschreven. Als je maandelijks geld doneert en hiermee wilt stoppen, is Oxfam Novib opzeggen wel nodig. Wanneer je dit niet doet, blijft het goede doel maandelijks van jouw rekening afschrijven.

Donateurschap wijzigen

Wil je maandelijks niet meer zoveel geld doneren aan Oxfam Novib? Dan denk je mogelijk al snel aan Oxfam Novib opzeggen. Dit is een optie, maar je kunt jouw donateurschap ook wijzigen. Wil je dit goede doel blijven steunen in de strijd tegen armoede? Dan kun je ervoor kiezen om maandelijks een lager bedrag te doneren. Hiervoor neem je telefonisch contact op met Oxfam Novib. Zij zijn bereikbaar via 070 - 3421 777.

Opzegtermijn

Omdat het hier over opzeggen gaat, denken veel mensen al snel aan een opzegtermijn. Je moet weten dat er geen sprake is van een opzegtermijn bij het opzeggen van een goed doel. Wil je niet langer geld doneren aan Oxfam Novib? Dan kun je jouw donatie op ieder gewenst moment stopzetten. Na opzegging kan er overigens nog wel eenmalig geld van jouw rekening af worden geschreven. Dit gebeurt als de verwerking van jouw opzegging de incasso kruist. Je kunt dit bedrag altijd via je bank storneren zonder gevolgen.

Automatische incasso en storneren

Na Oxfam Novib opzeggen kan het zijn dat er nog eenmalig een bedrag van jouw rekening afgeschreven wordt. Het verwerken van een opzegging kost nou eenmaal tijd. Toch betekent dit niet dat je het bedrag ook kwijt bent. Als een opzegging en automatische incasso elkaar kruisen, kun je het bedrag via jouw bank terug laten storten. Dit noemen we ook storneren. Een automatisch incasso laten storneren kan altijd tot twee maanden terug. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit meer geld overmaakt naar Oxfam Novib dan wenselijk.

Donateurschap Oxfam Novib opzeggen

Schrijft Oxfam Novib iedere maand automatisch geld af van jouw rekening? Dan heb je hier in het verleden zelf toestemming voor gegeven. Als je dit niet langer wenst, zit er niets anders op dan Oxfam Novib opzeggen. Gelukkig is dit niet bijzonder lastig. Hieronder zetten wij de manieren voor het opzeggen van Oxfam Novib op een rijtje.

 1. Oxfam Novib per telefoon Opzeggen via 070 - 342 17 77 op kantoordagen van 9 uur 's ochtends tot 17 uur 's middags. Oxfam Novib is op doordeweekse dagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. De grootste kans om wachttijden te voorkomen heb je tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.

 2. Oxfam Novib schriftelijk opzeggen. Hiervoor stuur je een opzegbrief naar Stichting Oxfam Novib, Postbus 30919, 2500 GX Den Haag. Het goede doel zal jouw opzegging zo snel mogelijk verwerken. Weet je niet hoe je een opzegbrief opstelt? Richt je dan tot Opzeggen.nl. Hier kun je makkelijk, snel en gratis jouw persoonlijk opzegbrief downloaden en zie je direct welke gegevens noodzakelijk zijn om de opzegging te kunnen verwerken.

 3. Oxfam Novib online opzeggen via Opzeggen.nl. Wil je jouw Oxfam Novib donateurschap online opzeggen? Dan ontdek je waarschijnlijk al snel dat dit via de website van het goede doel moeilijk is. Gelukkig betekent dit niet dat online opzeggen helemaal niet tot de mogelijkheden behoort. Op Opzeggen.nl kun je namelijk eenvoudig online een donatie aan Oxfam Novib opzeggen. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is je gegevens invullen en een verzendmethode kiezen. Opzeggen.nl zorgt er vervolgens voor dat jouw opzegbrief verstuurd wordt naar Oxfam Novib.

Donatie beëindigen via Opzeggen.nl

Wil je jouw donatie aan Oxfam Novib beëindigen? Dit kan makkelijk en snel via Opzeggen.nl. Wij zetten jouw opzegging vrijwel direct door naar het goede doel, waardoor je binnen de kortste keren geen donateur meer bent. In vergelijking met de andere manieren om Oxfam Novib op te zeggen, is opzeggen via Opzeggen.nl een fluitje van een cent.

Aangetekende verzendservice

Wie Oxfam Novib opzegt via Opzeggen.nl, kan kiezen uit standaard verzending en aangetekend versturen. Wanneer je gebruik maakt van onze opzegservice, raden wij je aan om voor de aangetekende verzendservice van Opzeggen.nl te kiezen. Je ontvangt dan een track & trace code waarmee je jouw opzegbrief kunt volgen. Hier blijft het niet bij, want je krijgt ook een ontvangstbevestiging zodra de brief is afgeleverd bij het goede doel.

100% opzeggarantie

Wanneer je Oxfam Novib opzegt via Opzeggen.nl profiteer je van onze 100% opzeggarantie. Het grote voordeel hiervan is dat je ook daadwerkelijk weet dat jouw opzegging beëindigd wordt. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Onze jurist zorgt er dan gratis voor dat de Oxfam Novib opzegging alsnog goed verwerkt wordt.

Opzegbrief downloaden

Maak je gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl? Dan hoef je zelf alleen de gevraagde gegevens in te vullen en een verzendmethode te kiezen. Opzeggen.nl regelt de rest. Toch zijn er mensen die liever zelf een opzegbrief versturen. Geldt dit ook voor jou? Dan kan Opzeggen.nl je eveneens van dienst zijn. Je kunt jouw gepersonaliseerde brief namelijk gratis downloaden op onze website. Registratie is niet nodig en wij verwijderen je gegevens ook vrijwel direct weer. Nadat je de brief gedownload hebt, kun je deze zelf opsturen naar Oxfam Novib om jouw donatie te beëindigen.

Geen informatie of nieuwsbrief meer ontvangen

Oxfam Novib houdt donateurs graag op de hoogte van recente resultaten, projecten en acties. Dit doet het goede doel bijvoorbeeld door middel van een nieuwsbrief. Daarnaast kan Oxfam Novib je post sturen. Wens je niet langer dergelijke informatie te ontvangen? Dan kun jij je hiervoor afmelden via de website van het goede doel. Als je gebruik maakt van de opzegbrief van Opzeggen.nl kun je bij de opzegging aangeven dat je niet langer informatie wilt ontvangen. Hiervoor vink je simpelweg aan dat je wilt dat het goede doel jouw persoonsgegevens verwijdert uit het systeem.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Oxfam Novib

Hoe kan ik Oxfam Novib opzeggen?
Oxfam Novib opzeggen kan op verschillende manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen met het goede doel om een donatie te beëindigen of een opzegbrief sturen. Via Opzeggen.nl kun je Oxfam Novib online opzeggen.

Kan ik mijn Oxfam Novib donateurschap wijzigen?
Als je minder geld wilt doneren aan Oxfam Novib maar wel donateur wilt blijven, kun je het beste telefonisch contact opnemen met het goede doel. Op deze manier kun je jouw donatie makkelijk en snel wijzigen.

Heeft Oxfam Novib een opzegtermijn?
Nee, Oxfam Novib hanteert geen opzegtermijn. Een donatie aan goede doelen kun je op ieder gewenst moment stopzetten. Na beëindiging van jouw donatie kan het zijn dat er nog eenmalig geld wordt afgeschreven. Dit gebeurt als de opzegging en automatische incasso elkaar kruisen.

Kan ik een automatische incasso door Oxfam Novib storneren?
Ja, het is mogelijk om een automatische incasso door Oxfam Novib terug te laten storten (storneren). Dit kan tot twee maanden na een automatische incasso. Om geld dat door een goed doel is afgeschreven terug te krijgen, kun je contact opnemen met jouw bank. Storneren gaat ook heel eenvoudig via jouw bank app.

Hoe werkt de opzegservice van Opzeggen.nl?
Wie Oxfam Novib opzegt via Opzeggen.nl, doorloopt twee simpele stappen. In de eerste stap vul je alle gevraagde gegevens in en in de tweede stap kies je de manier waarop Opzeggen.nl jouw opzegbrief verstuurt. Opzeggen.nl zorgt er vervolgens voor dat jouw donatie beëindigd wordt.

Waarom kiezen voor aangetekend versturen?
Aangetekend versturen is duurder dan standaard verzending, maar toch heeft dit de voorkeur. Je ontvangt namelijk een track & trace code. Daarnaast krijg je een ontvangstbevestiging als jouw opzegbrief bij Oxfam Novib is afgeleverd.

Wat kost een opzegbrief downloaden via Opzeggen.nl?
Het downloaden van een opzegbrief via Opzeggen.nl is helemaal gratis. Nadat jij de brief gedownload hebt, stuur je hem zelf naar Oxfam Novib. Voor het downloaden van de opzegbrief hoef jij je overigens niet te registreren. Ook slaat Opzeggen.nl geen persoonsgegevens op van mensen die enkel een opzegbrief downloaden.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer Oxfam Novib

Je kunt Oxfam Novib bereiken via het telefoonnummer 070 - 342 16 21.

Adres Oxfam Novib

Oxfam Novib

Postbus 30919

2500 GX Den Haag

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden