9.1 op basis van 7663 beoordelingen

CliniClowns opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij CliniClowns

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Ben je donateur van CliniClowns? Dan zorg je ervoor dat zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie weer even zichzelf kunnen zijn. Wie al jarenlang donateur van deze stichting is, kan besluiten om zijn donatie stop te zetten. Als je dit wilt, moet je CliniClowns opzeggen. Sommige mensen weten niet precies hoe zij dit aanpakken. Geldt dit ook voor jou? Op deze pagina lees je alles over CliniClowns opzeggen.

Op deze pagina

Donatie beëindigen: CliniClowns
Verander jouw maandelijkse donatiebedrag
Voorwaarden van CliniClowns opzeggen
Automatische incasso bij opzeggen
Manieren om donateurschap CliniClowns stopzetten
CliniClowns stopzetten via Opzeggen.nl
Geef aan dat je niet meer gebeld wilt worden door CliniClowns
Veelgestelde vragen omtrent opzeggen van CliniClowns

Donatie beëindigen: CliniClowns

Wie geld doneert aan CliniClowns steunt het goede doel. Toch kun je besluiten om jouw donatie stop te zetten. Hier kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Misschien wil je de komende jaren wel een ander goed doel steunen. In dat geval zit er niets anders op dan de CliniClowns opzeggen. Het goede doel vindt het uiteraard jammer dat je niet langer donateur wilt zijn, maar is je dankbaar voor het geld dat je gedoneerd hebt. Dankzij jouw steun heeft CliniClowns namelijk veel zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie op kunnen vrolijken.

Verander jouw maandelijkse donatiebedrag

Vind je dat CliniClowns goed werk levert? Dan wil je dit goede doel mogelijk blijven steunen met een financiële bijdrage. Het kan zijn dat je een lager bedrag per maand wilt doneren aan dit goede doel dan je nu doet. CliniClowns opzeggen is in dat geval niet nodig. Je kunt jouw donatie namelijk wijzingen. Wie minder geld wil doneren, kan het maandelijkse donatiebedrag makkelijk en snel aanpassen op de website van CliniClowns. Je blijft op deze manier donateur, maar je maakt maandelijks minder over. Hierdoor blijft er (genoeg) geld over voor andere zaken.

Voorwaarden van CliniClowns opzeggen

Als je niet langer wilt dat er automatisch geld van jouw rekening wordt afgeschreven door een goed doel, zit er niets anders op dan het goede doel op te zeggen . Wil je CliniClowns opzeggen? Dan denk je mogelijk dat hier voorwaarden aan verbonden zijn. Toch is dit niet het geval. Waar je bij bijvoorbeeld loterijen en verzekeringen vaak te maken krijgt met een opzegtermijn, is dit bij een goed doel opzeggen niet het geval. Een goed doel kun je namelijk altijd opzeggen.

Automatische incasso bij opzeggen

Hierboven las je al dat je een goed doel op ieder gewenst moment op kunt zeggen. Het is alleen niet zo dat jouw opzegging ook altijd direct verwerkt wordt. De meeste goede doelen hebben namelijk een verwerkingstijd. Een CliniClowns opzegging wordt altijd binnen maximaal 30 dagen verwerkt. Heb jij jouw donatie stopgezet? Dan kan het zijn dat jouw opzegging en een automatische incasso elkaar kruisen. In dat geval wordt er nog eenmalig geld van jouw rekening afgeschreven. Als je dit bedrag terug wilt, kun je het via de bank laten storneren.

Manieren om donateurschap CliniClowns stopzetten

Wie niet langer geld wil doneren aan dit goede doel, moet het CliniClowns donateurschap stopzetten. Dit is niet bepaald lastig, want je kunt jouw donatie op verschillende manieren beëindigen. Om jou een handje te helpen, zetten we hier 4 manieren om jouw CliniClowns donateurschap stop te zetten op een rijtje.

1. CliniClowns opzeggen per telefoon

Je kunt jouw CliniClowns donateurschap allereerst beëindigen door telefonisch contact op te nemen. Het goede doel is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 033- 330 2988. Om ervoor te zorgen dat de opzegging snel verloopt, is het handig om je gegevens bij de hand te hebben. Wil je de kans op wachttijden tot een minimum beperken? Bel dan tussen 14.00 en 16.00 uur. Dan is het over het algemeen het minst druk.

2. CliniClowns opzeggen per e-mail

Het nadeel van telefonisch opzeggen is dat de medewerker die je aan de lijn krijgt probeert om jou aan boord te houden. Zit je hier niet op te wachten? Geen probleem, want je kunt jouw CliniClowns donateurschap ook stopzetten door een mail te sturen. Voor CliniClowns opzeggen stuur je een mail naar info@CliniClowns.nl. Vermeld hierin alle gegevens die nodig zijn om jouw donateurschap stop te zetten. Op deze manier voorkom je dat opzeggen onnodig lang duurt.

3. CliniClowns online opzeggen via de CliniClowns website

Een derde manier om het CliniClowns donateurschap stop te zetten is via de website van het goede doel. Hier vind je een speciaal opzegformulier. Naast jouw naw-gegevens moet je ook het rekeningnummer doorgeven waarvan het geld automatisch wordt afgeschreven. Heb je alle gevraagde gegevens ingevuld? Klik dan op ‘ik zeg mijn donatie op’ en je bent niet langer donateur van CliniClowns.

4. CliniClowns online opzeggen met de opzegservice van Opzeggen.nl

Online CliniClowns opzeggen kan niet alleen via de website van het goede doel, maar ook via Opzeggen.nl. Op deze website beëindig je het CliniClowns donateurschap in twee simpele stappen. Bij ons hoef je alleen jouw gegevens in te vullen en een verzendmethode te kiezen. Wij regelen de rest. CliniClowns opzeggen kost je weinig tijd en moeite als je kiest voor de opzegservice van Opzeggen.nl.

CliniClowns stopzetten via Opzeggen.nl

CliniClowns opzeggen is een fluitje van een cent. Althans, wel als je dit via Opzeggen.nl doet. Je hoeft bij ons slechts twee simpele stappen te doorlopen om jouw donatie stop te zetten. Allereerst vul je jouw gegevens in en vervolgens kies je een verzendmethode. Als dit gelukt is, gaat Opzeggen.nl voor je aan de slag. Wij versturen jouw opzegbrief naar CliniClowns en zorgen ervoor dat de opzegging goed wordt verwerkt.

Opzegbrief aangetekend versturen

De goedkoopste manier om een opzegbrief te versturen is via standaard verzending. Desondanks hogere verzendkosten heeft het aangetekend versturen van een opzegbrief onze voorkeur. Dit komt allereerst doordat je jouw brief kunt volgen. Wij sturen je namelijk een track & trace code. Daarnaast krijg je een ontvangstbevestiging als jouw opzegbrief is afgeleverd bij CliniClowns. Wie voor aangetekend versturen via Opzeggen.nl kiest, betaalt overigens minder dan in een postkantoor.

Wat als opzeggen misgaat?

De kans is bijzonder klein, maar toch kan er iets niet helemaal goed gaan bij CliniClowns opzeggen. Als jouw opzegging niet goed verwerkt wordt, blijft een goed doel geld afschrijven van jouw rekening. Opzeggen.nl begrijpt maar al te goed dat je hier niet op zit te wachten. Daarom profiteer je bij ons van de opzeggarantie van Opzeggen.nl. Dit betekent dat wij jou verzekeren dat een opzegging goed verwerkt wordt. Wanneer dit niet direct gebeurt, gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat CliniClowns opzeggen mislukt.

Stel een gratis opzegbrief op

Dankzij de opzegservice van Opzeggen.nl is CliniClowns opzeggen bijzonder makkelijk. Veel mensen vinden het prettig dat zij zelf amper iets hoeven te doen, maar dit geldt niet voor iedereen. Wil je liever zelf jouw opzegbrief versturen? Dan kan Opzeggen.nl je nog steeds van dienst zijn. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, kun je een gratis opzegbrief downloaden op onze site. Opzeggen.nl verwijdert jouw gegevens als je de brief gedownload hebt. Het is overigens niet nodig om je te registreren als je een opzegbrief wilt downloaden.

Geef aan dat je niet meer gebeld wilt worden door CliniClowns

Wanneer je donateur bent van CliniClowns mag dit goede doel contact met je opnemen. Dit is ook het geval als je hier in het verleden toestemming voor hebt gegeven of als je tot voor kort donateur bent geweest. Kijk er daarom niet raar van op als je gebeld wordt door CliniClowns. Vind je dit vervelend? Geef dit dan tijdens het gesprek aan. Je beroept je in dat geval op het recht van verzet. Als je dit aangeeft, mag de medewerker van het goede doel het gesprek niet voortzetten. Bovendien mag CliniClowns je in de toekomst niet meer bellen. Je kunt ook per mail of telefonisch aangeven dat je niet (meer) gebeld wilt worden.

Laat jouw gegevens verwijderen

Als jouw gegevens niet meer in de systemen staan, kan een goed doel geen contact met je opnemen. Daarom biedt Opzeggen.nl jou de mogelijkheid om een passage over het verwijderen van persoonsgegevens mee te nemen in de opzegbrief. Het enige wat je hiervoor moet doen, is een vinkje aanzetten. Wij voegen dan onderaan de opzegbrief een alinea toe waarin je een goed doel verzoekt om al jouw persoonsgegevens te verwijderen.

Veelgestelde vragen omtrent opzeggen van CliniClowns

Hoe kan ik mijn donateurschap aan de CliniClowns opzeggen?

Je kunt de CliniClowns opzeggen op een aantal manieren. Via Opzeggen.nl kan dit in twee eenvoudige stappen: je vult simpelweg jouw gegevens in, kiest een verzendmethode en wij doen de rest. CliniClowns opzeggen kan ook telefonisch, per mail of via het opzegformulier op de website van dit goede doel.

Hoe lang duurt het voordat mijn opzegging verwerkt is?

Een CliniClowns opzegging wordt meestal niet direct verwerkt. Dit goede doel heeft maximaal 30 dagen de tijd om jouw opzegging te verwerken. Hierdoor kunnen een opzegging en automatische incasso elkaar kruisen. Geld dat na een opzegging afgeschreven wordt, kun je eventueel terugvragen (storneren) via de bank.

Kan ik een CliniClowns donatie wijzigen?

Ja, in plaats van CliniClowns opzeggen kun je er ook voor kiezen om een lager bedrag te doneren aan dit goede doel. Je wijzigt jouw donatiebedrag makkelijk en snel via de website van CliniClowns.

Wat moet ik doen om niet meer gebeld te worden door CliniClowns?

Wie niet meer gebeld wil worden door CliniClowns, kan telefonisch contact opnemen met dit goede doel of er een mail naartoe sturen. Als je gebeld wordt door CliniClowns, kun jij je ook beroepen op het recht van verzet. Hierdoor moet een gesprek afgebroken worden en bovendien mag het goede doel je in de toekomst niet opnieuw bellen.

Hoe kan ik CliniClowns opzeggen bij overlijden?

Wanneer een donateur van CliniClowns overleden is, kun je dit op verschillende manieren aan het goede doel doorgeven. Je kunt telefonisch contact opnemen, maar ook online een opzegformulier invullen. Het is daarnaast mogelijk om de donatie van een overleden persoon aan CliniClowns over te nemen.

Hoe stel ik een opzegbrief op?

Een opzegbrief opstellen doe je makkelijk en snel via Opzeggen.nl. Je vult hier simpelweg jouw gegevens in en wij verwerken dit direct in de brief. Vervolgens kun je een gratis opzegbrief downloaden. Verstuur deze zelf naar het goede doel en jouw opzegging wordt binnen de kortste keren verwerkt.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer CliniClowns

Je kunt CliniClowns bereiken via het telefoonnummer 033 - 469 90 40.

Adres CliniClowns

CliniClowns

Postbus 1565

3800 BN AMERSFOORT

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden