9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Plus Magazine opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Plus Magazine

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Plus Magazine opzeggen

Als je geabonneerd bent op Plus Magazine, ontvang je dit tijdschrift meermaals per jaar in de brievenbus. Voorheen las je het blad mogelijk altijd trouw, maar misschien is dit de laatste tijd minder vaak het geval. Mogelijk belandt Plus Magazine tegenwoordig zelfs wel ongelezen bij het oud papier. Zonde, want je maakt er dan onnodige kosten voor. In dat geval kun je Plus Magazine opzeggen. Heb je geen idee hoe dit in zijn werk gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen wij je namelijk hoe Plus Magazine opzeggen in zijn werk gaat en waar je rekening mee moet houden bij het opzeggen.

Op deze pagina

Abonnementsvormen Plus Magazine
Plus Magazine opzeggen: hier moet je rekening mee houden
Zo kun je jouw abonnement op Plus Magazine opzeggen
Onze ervaringen met Plus Magazine
Klanttevredenheid van onze opzeggers
Wat opzeggers zeggen over het opzeggen bij Plus Magazine
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Plus Magazine

Abonnementsvormen Plus Magazine

Wanneer je een abonnement op Plus Magazine wilt nemen, bepaal je zelf grotendeels hoe jouw abonnement eruit ziet. Je kunt namelijk uit verschillende abonnementsvormen kiezen. Hieronder zetten we de opties op een rijtje, zodat je het abonnement kunt kiezen dat het beste bij je past:

Plus Magazine Jaarabonnement

Plus Magazine Kwartaalabonnement - 3 nummers proefabonnement dat automatisch stopt.

Plus Gezond - 6 nummers per jaar over gezond worden en gezond blijven.

Plus Puzzels - 6 nummers per jaar met allerlei puzzels, waaronder Sudoku's.

Plus Magazine opzeggen: hier moet je rekening mee houden

Wie denkt dat hij zijn abonnement op Plus Magazine zonder slag of stoot op kan zeggen, heeft het mis. Je krijgt namelijk te maken met een aantal voorwaarden. Deze zijn niet nieuw, want hier ben je bij het aangaan van het abonnement zelf mee akkoord gegaan. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, zetten wij hier een aantal belangrijke zaken op een rijtje om rekening mee te houden bij Plus Magazine opzeggen.

Opzegtermijn Plus Magazine

Wil je jouw Plus Magazine abonnement opzeggen? Dan moet je de uitgever minimaal zes weken voor afloop van de periode waarvoor betaald is, informeren. Dit lijkt in strijd met de wet van dam, die bepaalt dat er een opzegtermijn van 1 maand geldt na het eerste jaar. Bij Plus Magazine gaat dit dus enigszins anders in zijn werk. Wil je Plus Magazine opzeggen? Houd hier dan rekening mee. Zodoende voorkom je dat je jouw abonnement te laat opzegt, waardoor het abonnement automatisch verlengd wordt.

Kan ik een automatische incasso blokkeren of terugboeken?

Wanneer je jouw Plus Magazine abonnement hebt opgezegd, denk je mogelijk dat er geen geld meer van jouw rekening wordt afgeschreven voor dit tijdschrift. Als het erg lang duurt voordat je deze bevestiging ontvangt, kun je de bank verzoeken om de automatische incasso aan Plus Magazine te blokkeren. Denk niet dat jouw betalingsverplichting hiermee komt te vervallen, want dat is niet het geval. Dit gebeurt pas nadat Plus Magazine jouw opzegging bevestigd heeft. Heeft Plus Magazine jouw opzegging bevestigd, maar wordt er toch nog geld afgeschreven? Dan kan het zijn dat de opzegging en automatische incasso elkaar gekruist hebben. In dat geval kun je het geld terug laten boeken, ook wel storneren genoemd. Dit kan tot 56 dagen nadat het geld van jouw rekening is afgeschreven. Tegenwoordig kun je vaak makkelijk en snel een verzoek tot storneren indienen via de online omgeving van jouw bank.

Beëindig jouw abonnement binnen 14 dagen

Ben je recent ingegaan op een aanbieding van Plus Magazine? Dan ben je voor een bepaalde tijd een abonnement aangegaan. Wanneer je spijt hebt van jouw beslissing, kun je het abonnement mogelijk nog beëindigen zonder dat je hoeft te wachten tot de actieperiode ten einde loopt. Dankzij het herroepingsrecht kun je jouw abonnement namelijk binnen 14 dagen annuleren. Dit kan zonder opgaaf van reden en bovendien zijn er geen kosten aan verbonden. Heb je al één of meerdere uitgaven ontvangen nadat je jouw abonnement hebt afgesloten? Dan betaal je alleen voor deze nummers. De rest van de kosten blijven je bespaard.

Plus Magazine abonnement wordt automatisch verlengd

Een Plus Magazine abonnement ga je altijd aan voor een bepaalde periode. Wanneer deze periode ten einde loopt en jij niets van je hebt laten horen, verlengt Plus Magazine jouw abonnement automatisch. Hiervan hoeven zij jou niet op de hoogte te brengen. Na een automatische verlenging wordt jouw abonnement direct omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment kun je op ieder gewenst moment Plus Magazine opzeggen. Jouw abonnement stopt niet direct, maar pas na afloop van de opzegtermijn. In tegenstelling tot veel andere tijdschriften en (dag)bladen is de opzegtermijn van Plus Magazine 6 weken in plaats van 1 maand.

Zo kun je jouw abonnement op Plus Magazine opzeggen

Wil je het tijdschrift Plus Magazine niet langer ontvangen? Dan moet je jouw abonnement beëindigen. Gelukkig heeft opzeggen niet bijzonder veel voeten in de aarde. Dit komt vooral doordat er verschillende manieren zijn om jouw abonnement stop te zetten. Plus Magazine opzeggen kan namelijk telefonisch, per post en online. Hieronder leggen we je uit hoe iedere manier van Plus Magazine opzeggen in zijn werk gaat.

Plus Magazine telefonisch opzeggen - Plus Magazine adviseert klanten die hun abonnement willen beëindigen telefonisch contact op te nemen. De medewerker die je dan aan de lijn krijgt, kan jouw opzegging dan namelijk direct in het systeem verwerken. Het tijdschrift is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 - 4350 800. Telefonisch Plus Magazine opzeggen heeft wel een aantal nadelen. Zo kun je te maken krijgen met wachttijd. Daarnaast zal de medewerker die je aan de lijn krijgt je proberen over te halen jouw abonnement niet op te zeggen.

Plus Magazine schriftelijk opzeggen - naast telefonisch opzeggen kun je jouw abonnement op Plus Magazine opzeggen door een opzegbrief per post te versturen. Adresseer deze brief aan Roularta Media Nederland b.v. T.a.v. Klantenservice. Gebruik het adres onderaan deze pagina. Verstuur jouw opzegbrief pas als je zeker weet dat deze de juiste informatie bevat.

Plus Magazine online opzeggen - wil je liever niet bellen en vind je het te veel moeite om een opzegbrief te maken en op de post te doen? Dan is online Plus Magazine opzeggen misschien iets voor jou. Via het abonneeplein kun je jouw abonnement(en) online beheren. Je krijgt hierdoor niemand van het tijdschrift te spreken en bovendien regel je de opzegging vanuit jouw luie stoel. Het kan enige tijd duren voordat een opzegging via het abonneeplein verwerkt is door Plus Magazine, maar het gaat sneller dan opzeggen per post.

Plus Magazine online opzeggen via Opzeggen.nl - besteed je het liefst zo min mogelijk tijd en moeite aan Plus Magazine opzeggen? Dan biedt de opzegservice van Opzeggen.nl uitkomst. Je vult jouw gegevens in en er staat direct een opzegbrief voor je klaar. Je kunt ervoor kiezen om een verzoek tot verwijdering persoonsgegevens op te nemen. Je beroept je in dat geval op het recht van verzet, waardoor Plus Magazine je geen reclamewerk meer mag sturen en je ook niet mag bellen. Als Opzeggen.nl jouw opzegbrief gemaak heeft, heb je twee mogelijkheden. Je kunt hem gratis downloaden en zelf versturen, maar wij kunnen dit ook voor je doen. Wil je jouw Plus Magazine opzegbrief door ons laten versturen? Dan kun je kiezen uit aangetekende post of aangetekende email. In beide gevallen ontvang je van ons 100% opzeggarantie.

Onze ervaringen met Plus Magazine

Onze ervaringen met het opzeggen van abonnementen op Plus Magazine zijn positief. En via Opzeggen.nl worden er nogal wat abonnementen opgezegd. Alleen al voor Plus Magazine worden via ons platform zo'n 35 tot 50 abonnementen per week opgezegd. En we ervaren geen issues hiermee.

Klanttevredenheid van onze opzeggers

We zijn natuurlijk ook altijd benieuwd hoe tevreden gebruikers van onze opzegservice zijn. Vandaar dat we gebruikers vragen om ons een review te geven. En hieruit blijkt dat opzeggers erg tevreden zijn over onze service. Dat vinden we natuurlijk altijd fijn om te horen! Wil je zelf lezen hoe opzeggers denken over Opzeggen.nl? Check dan alle reviews over Opzeggen.nl.

Maar liefst 96% van onze gebruikers beveelt onze service aan! Daar zijn wij uiteraard zeer trots op. We zullen ons uiterste best blijven doen om onze service te verbeteren.

Wat opzeggers zeggen over het opzeggen bij Plus Magazine

Antoinette uit Arnhem "Ik ben heel tevreden over de opzegservice. Alles was helder en ging snel, bedankt!"

Wayne uit Zaandam "Ik had zonder er al te veel bij stil te staan een abonnement op Plus Magazine genomen, wat achteraf een 50+ magazine bleek te zijn. Vandaar dat ik het blad eigenlijk meteen alweer wilde opzeggen en dat is nu dus gelukt!"

Geert uit Spaarnwoude "Ik vind dat Plus Magazine de laatste jaren flink aan kwaliteit heeft ingeleverd. Helaas, want ik vond het wel een goed blad. Opzeggen was makkelijk en snel."

Sanne uit Zwolle "Ik ben heel tevreden over het blad. Leuke onderwerpen en ik heb het blad altijd met veel plezier gelezen. Maar ik kan het geld dat ik bespaar door op te zeggen wel echt goed gebruiken, dus ik zal het blad moeten gaan missen."

Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Plus Magazine

Hoe zeg ik Plus Magazine op?

Je kunt jouw abonnement op Plus Magazine opzeggen door te bellen naar de klantenservice of door een brief te sturen. Wie liever online opzegt, richt zich tot het abonneeplein. Online opzeggen kan ook door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Hoe kan ik de klantenservice van Plus Magazine bereiken?

De klantenservice van Plus Magazine is te bereiken via het telefoonnummer 088 - 4350 800. Van maandag tot vrijdag zitten de medewerkers van de klantenservice van 09.00 tot 17.00 uur voor je klaar.

Waar geef ik een adreswijziging door aan Plus Magazine?

Abonnees van Plus Magazine geven een adreswijziging makkelijk en snel online door via het abonneeplein. Hier klik je op ‘beheer mijn abonnement’, ga je vervolgens naar ‘wijzigen abonneegegevens’ en volg je de instructies op.

Kan ik Plus Magazine opzeggen per mail?

Nee, het is niet mogelijk om Plus Magazine per mail op te zeggen. Je kunt jouw abonnement alleen opzeggen door te bellen, per post een opzegbrief te versturen of via het abonneeplein. Daarnaast kun je gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Hoe zeg ik het Plus Magazine op bij overlijden?

Na overlijden kun je Plus Magazine opzeggen door te bellen met de klantenservice van Plus Magazine. De opzegging kan dan direct verwerkt worden. Zorg er wel voor dat je in ieder geval het rekening- en abonneenummer van de overleden persoon bij de hand hebt voordat je belt.

Meest opgezegde kranten & tijdschriften

Andere kranten & tijdschriften

Adres Plus Magazine

Plus Magazine

P. O. Box 606

7000 AP Doetinchem

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden