9.1 op basis van 7663 beoordelingen

AD opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij AD

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

AD opzeggen

Met 4 miljoen abonnees is het AD naar eigen zeggen de grootste krant in de randstad. Toch wordt dit dagblad niet alleen maar in het westen van Nederland gelezen. Ook elders in het land zijn er behoorlijk wat mensen geabonneerd op het Algemeen Dagblad. Dit komt doordat er zeven regionale titels onder het AD vallen. Bovendien heeft het dagblad een sterke focus op sport. Ben je ook abonnee, maar lees je de krant eigenlijk nooit? Of wil je voortaan liever een andere krant lezen? Dan moet je het AD opzeggen. Op deze pagina lees je precies hoe het opzeggen van dit dagblad in zijn werk gaat en waar je rekening mee moet houden.

Op deze pagina

Contactgegevens van AD
Abonnementen AD
Wijzigingen en problemen AD
Zo zeg je jouw AD abonnement stop
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van het AD

Contactgegevens van AD

Naam AD klantenservice

Adres Postbus 8984, 3009 TD Rotterdam

Kamer van Koophandel 28065602

Telefoonnummer 088 - 0505 050

Abonnementen AD

Het Algemeen Dagblad wordt uitgegeven onder de vlag van DPG Media. Andere bekende merken van DPG Media zijn De Volkskrant en Trouw. Wanneer je een abonnement op het AD af wilt sluiten, kun je uit verschillende opties kiezen. In totaal zijn er vijf verschillende abonnementen die je af kunt sluiten. Betalen kan telkens per vier weken, per kwartaal, per halfjaar of per jaar. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

AD compleet

Je ontvangt van maandag tot en met zaterdag de papieren krant, kunt iedere dag de digitale krant lezen en hebt onbeperkt toegang tot alle premium artikelen.

AD zaterdag+

Je ontvangt iedere zaterdag de papieren krant, kunt iedere dag de digitale krant lezen en hebt onbeperkt toegang tot alle premium artikelen.

AD digitaal

Je kunt van maandag tot en met zaterdag de digitale krant lezen en hebt toegang tot alle premium artikelen.

AD zaterdag

Je ontvangt iedere zaterdag de papieren krant.

AD digitaal basis

Je hebt onbeperkt toegang tot alle premium artikelen.

Wijzigingen en problemen AD

Heb je jaren geleden een abonnement op het AD afgesloten? Dan is er inmiddels misschien iets veranderd in jouw persoonlijke situatie. Het AD opzeggen is in dat geval niet direct nodig, want je kunt jouw AD abonnement wijzigen. Hiervoor neem je simpelweg contact op met de klantenservice van de klant. Doe dit ook als je problemen ervaart, bijvoorbeeld omdat je de krant niet ontvangen hebt.

AD niet ontvangen

Het AD wordt in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, op maandag tot en met vrijdag voor 07.00 uur bezorgd en op zaterdag voor 08.00 uur. Het kan gebeuren dat de krant een keer wat later is, maar mogelijk wordt hij helemaal niet bezorgd. Als je de krant niet ontvangen hebt, er een verkeerde krant bezorgd is of er een bijlage mist, kun je hier melding van maken. Dit kan via de website van het AD, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen met de bezorgservice via 088 - 0505 055. De bezorgservice is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.

Bezorgadres gewijzigd

Ga je verhuizen en heb je een abonnement op het AD? Dan wil je het AD met ingang van een bepaalde datum op jouw nieuwe adres ontvangen. Het AD opzeggen is in dat geval niet nodig, want je kunt het bezorgadres wijzigen als je gaat verhuizen. Je wijzigt jouw adres via de online omgeving van het AD. Als abonnee kun je hier makkelijk en snel inloggen, waardoor het doorgeven van een wijziging je amper tijd en moeite kost. Als je aan de krant hebt doorgegeven dat je gaat verhuizen, ontvang je per e-mail een bevestiging met alle informatie. Het is ook mogelijk om telefonisch het bezorgadres te wijzigen.

AD Vakantieservice

Wanneer je op vakantie bent, kun je de krant niet lezen. Om te voorkomen dat je brievenbus uitpuilt bij terugkomst, kun je de krant op vakantie sturen. Het AD werkt namelijk met een vakantieservice. Dankzij deze service kun je de bezorging tijdelijk stopzetten of de krant laten bezorgen bij vrienden of familie. Zelf kun je de krant overigens wel gewoon digitaal blijven lezen tijdens jouw vakantie. Wil je gebruik maken van de AD vakantieservice? Geef dit dan minimaal één week voor vertrek door aan de klantenservice. Je ontvangt per mail een bevestiging, zodat je zeker weet dat de vakantieservice actief is.

AD Abonnement herroepen

Heb je een abonnement op het AD afgesloten, maar is de krant toch niet wat je ervan verwacht hAD? Dan kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Dankzij dit recht kun je het AD opzeggen binnen veertien dagen na levering van de eerste krant. Wanneer je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, kun je op de site van het AD een formulier invullen. Na het vullen van dit herroepingsformulier ontvang je een bevestiging per mail. Verwacht niet dat jouw opzegging direct verwerkt wordt, want dit kan een aantal dagen duren. Het kan dus voorkomen dat je het AD nog een aantal dagen ontvangt nadat je jouw abonnement hebt opgezegd.

Zo zeg je jouw AD abonnement stop

Wens je niet langer abonnee van het AD te zijn? Dan moet je zelf jouw abonnement op het AD opzeggen. Dit kun je op drie manieren doen: telefonisch, per brief en via de opzegservice van Opzeggen.nl. Hieronder lees je precies hoe het AD opzeggen per manier in zijn werk gaat.

Het AD telefonisch opzeggen - wie wil dat zijn opzegging direct verwerkt wordt, neemt telefonisch contact op met het AD. De medewerker die je aan de lijn krijgt, kan jouw abonnement direct stopzetten in het systeem. Verwacht niet dat dit zonder slag of stoot gaat, want de medewerker zal je een aanbieding doen om abonnee te blijven. De klantenservice van het AD is op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur bereikbaar via 088 - 0505 050. Wil je telefonisch het AD opzeggen? Zorg er dan voor dat je de gegevens bij de hand hebt, zoals jouw abonneenummer. In dat geval kan een opzegging snel verwerkt worden.

Het AD schriftelijk opzeggen - vind je het niet prettig om een medewerker aan de lijn te krijgen? Dan kun je een opzegbrief versturen naar de klantenservice van het AD. Voordat je zo’n brief stuurt, moet je weten welke informatie hierin moet staan. Vermeld in ieder geval jouw naam, adres, postcode en huisnummer. Om jouw opzegging te kunnen verwerken, heeft het AD ook jouw abonneenummer nodig. Deze kun je in de online omgeving vinden, maar ook op jouw bankafschrift als je voor automatische incasso gekozen hebt. Heb je de brief opgesteld? Stuur deze dan naar AD klantenservice, Postbus 8984, 3009 TD Rotterdam.

Gebruik de opzegservice van Opzeggen.nl als je zelf liever niet veel tijd en moeite besteedt aan het AD opzeggen, kies je voor de opzegservice van Opzeggen.nl. Op basis van de gegevens die je opstelt, wordt er direct een opzegbrief opgesteld. Je kunt er eventueel voor kiezen om ook een verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens op te nemen. Dit kun je ook later aangeven, bijvoorbeeld als je gebeld wordt door het AD. Jij kunt je dan beroepen op het recht van verzet. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, staat de opzegbrief direct klaar. Deze kun je gratis downloaden en zelf versturen, maar dankzij onze opzegservice kunnen wij dit ook voor je doen.

Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van het AD

Wat zijn de abonnementsvormen van het AD?

Bij het AD kun je kiezen uit de abonnementsvormen: AD compleet, AD zaterdag+, AD digitaal, AD zaterdag en AD digitaal basis. Betalen kan per vier weken, per kwartaal, per halfjaar en per jaar.

Hoe kan ik het AD opzeggen?

Je kunt het AD opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice of hier een brief naartoe te sturen. Je kunt jouw abonnement ook online opzeggen. Hiervoor maak je gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Hoe bereik ik het AD?

Het AD is zowel telefonisch als per post bereikbaar. Wie telefonisch contact op wil nemen met het dagblad, belt naar 088 - 0505 050. De klantenservice is op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur bereikbaar. Als je een brief wilt sturen, richt je deze aan AD klantenservice, Postbus 8984, 3009 TD Rotterdam.

Hoe kun je het AD opzeggen bij overlijden?

Wie het AD op wil zeggen voor iemand die overleden is, kan het beste telefonisch contact opnemen met de klantenservice. De medewerker die je dan aan de lijn krijgt, kan de opzegging dan namelijk direct verwerken. Je kunt eventueel ook schriftelijk het AD opzeggen na overlijden.

Hoe zit het met het opzeggen van het AD bij verhuizing naar het buitenland?

Wanneer je gaat verhuizen naar het buitenland, kun je het AD opzeggen. De papieren krant wordt hier namelijk niet bezorgd. Je kunt jouw abonnement ook omzetten, zodat je alleen toegang hebt tot de digitale krant of de premium artikelen. Op deze manier kun je in het buitenland toch het AD blijven lezen.

Waar kan ik het AD digitaal lezen?

Als je een abonnement hebt afgesloten waar de digitale krant bij is inbegrepen, kun je deze in principe overal lezen. Enige vereiste is dat je beschikt over een mobiel apparaat en een werkende internetverbinding. Hierdoor kun je het AD bijvoorbeeld ook lezen als je op vakantie bent.

Meest opgezegde kranten & tijdschriften

Andere kranten & tijdschriften

Telefoonnummer AD

Je kunt AD bereiken via het telefoonnummer 088-050 50 50.

Adres AD

AD

postbus 8984

3009 TD Rotterdam

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden