9.1 op basis van 7663 beoordelingen

KWF Loterij opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij KWF Loterij

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

KWF seizoenloterij opzeggen

De KWF Loterij is één van de vele loterijen waar je in Nederland aan deel kunt nemen. Op basis van de naam verwacht je mogelijk al dat deze loterij een link heeft met KWF kankerbestrijding. Dit is inderdaad het geval, want de loterij wordt georganiseerd door deze stichting. Wie meespeelt aan de KWF Loterij wint eigenlijk altijd, want met ieder lot draag je bij aan goede zorg voor kankerpatiënten en levensveranderend onderzoek. Wie meespeelt met de KWF Loterij draagt een steentje bij aan een goed doel. Desondanks kun je toch besluiten om te stoppen met meespelen. In dat geval moet je de KWF Loterij opzeggen. Helaas weten veel mensen niet hoe zij dit doen. Geldt dit ook voor jou? Opzeggen.nl vertelt jou op deze pagina precies hoe dit in zijn werk gaat. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw donatie op de KWF Loterij hier direct op te zeggen.

Op deze pagina

Over de KWF loterij
Kwartaal deelname KWF Loterij opzeggen
Andere initiatieven: Huis in Actie loterij
De twee mogelijkheden om de KWF Loterij op te zeggen
Hoe werkt het opzeggen van KWF Loterij via Opzeggen.nl?
Verwijderen van gegevens
Ervaringen over opzeggen bij de KWF loterij
Veelgestelde vragen

Over de KWF loterij

De KWF Loterij vindt viermaal per jaar plaats. Een notaris trekt iedere tweede dinsdag van de maanden januari, april, juli en oktober de winnende lotnummers. Bij iedere trekking zijn meerdere prijzen te winnen. De prijzen die je kunt winnen zijn weliswaar minder dan bij andere loterijen, maar bij de KWF Loterij draait het vooral om meedoen/doneren in plaats van winnen. Alle prijzen van de KWF Loterij worden gesponsord. Hierdoor gaat er zoveel mogelijk geld naar betere zorg voor patiënten en levensveranderend onderzoek. Wie deel wil nemen aan deze loterij kan een abonnement afsluit. In dat geval speel je automatisch mee met iedere trekking van de KWF loterij. Vind je dit wat te veel van het goede? Dan kun je er ook voor kiezen om eenmalig mee te doen.

Kwartaal deelname KWF Loterij opzeggen

Heb je een KWF Loterij abonnement afgesloten? Dan maak je iedere tweede dinsdag van januari, april, juli en oktober kans op mooie prijzen. Het geld voor de loten waarmee je meespeelt wordt automatisch afgeschreven van jouw bankrekening als je een abonnement hebt afgesloten. Als je dit niet langer wenst, moet je kwartaal deelname aan de KWF Loterij opzeggen. Gelukkig is dit niet bepaald lastig. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop je jouw deelname aan deze loterij kunt beëindigen.

Automatische incasso

Als je automatisch meespeelt met de KWF Loterij wordt er voor iedere trekking automatisch een bedrag van jouw rekening afgeschreven. Wil je dit niet langer? Dan moet je de KWF Loterij opzeggen. Alleen zo kun je een automatisch incasso namelijk beëindigen.

Andere initiatieven: Huis in Actie loterij

Wie denkt dat de KWF Loterij het enige initiatief is van KWF kankerbestrijding, heeft het mis. Je kunt namelijk ook deelnemen aan de Huis in Actie loterij. Dit is eveneens een initiatief van KWF. Wie een lot voor deze loterij koopt, steunt een lokaal inloophuis. Wil je het inloophuis bij jou in de buurt steunen, maar is hier (nog) geen pagina voor? Maak dan zelf een pagina aan en kom in actie.

Steun aan inloophuizen

Hierboven haalden we al aan dat je een lokaal inloophuis steunt met KWF huis in actie. Dit kan middels een kleine loterij, maar er zijn ook andere manieren om een inloophuis in de buurt te steunen. Je kunt bijvoorbeeld ook cupcakes bakken en deze verkopen, bedrijven om hulp vragen of een donatiebox bij de plaatselijke supermarkt neerzetten. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, raden wij je aan jouw actie te delen in lokale krantjes en op sociale media. Hoe meer mensen van jouw actie op de hoogte zijn, des te groter de kans dat je een mooi geldbedrag ophaalt.

De twee mogelijkheden om de KWF Loterij op te zeggen

Wil je contact opnemen met de KWF loterij? Wij hebben alle contactmogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.

KWF Loterij telefonisch opzeggen - je kunt bellen naar de publieksservice van het KWF om je deelname aan de KWF Loterij stop te zetten. Je kunt bellen met het nummer 0900 – 202 00 41. Hou er rekening mee dat er (geringe) kosten in rekening worden gebracht voor dit 0900 nummer (€ 0,01 / min, €0,045 starttarief en daarnaast je eigen gebruikelijke belkosten). De publieksservice van het KWF is bereikbaar tijdens werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur.

KWF Loterij online opzeggen - je kunt ook gebruik maken van onze opzegservice. Je kunt de KWF Loterij online opzeggen en wij bieden je opzeggarantie. Onze opzegservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Hieronder kun je in 2 minuten de noodzakelijke informatie opgeven en je opzegbrief door ons laten versturen.

Hoe werkt het opzeggen van KWF Loterij via Opzeggen.nl?

Wie niet langer mee wil spelen met de KWF Loterij kan zijn abonnement telefonisch opzeggen. De medewerker die je aan de lijn hebt probeert je ongetwijfeld over te halen om toch klant te blijven. Zit je hier niet op te wachten? Dan kun je de KWF Loterij opzeggen via Opzeggen.nl. Je beëindigt jouw abonnement dan makkelijk en snel online. Je vult simpelweg jouw gegevens in en de brief past zich direct aan. Vervolgens is het enkel nog een kwestie van de brief ondertekenen. Dit kun je al doen terwijl jij je gegevens invult. Nadat je de manier gekozen hebt waarop je jouw opzegbrief wilt verzenden, zorgen wij ervoor dat hij bij de KWF Loterij wordt afgeleverd.

KWF Loterij opzeggen per aangetekende brief

Een opzegbrief kun je zowel standaard als aangetekend versturen. Ondanks dat standaard verzending goedkoper is, heeft aangetekend versturen onze voorkeur. Je ontvangt dan een track & trace code nadat je jouw opzegbrief verstuurd hebt. Hier houdt het niet bij op, want je krijgt namelijk ook een ontvangstbevestiging op het moment dat jouw opzegbrief is afgeleverd bij de KWF loterij.

Opzeggarantie

Kies je ervoor om jouw KWF Loterij abonnement op te zeggen via Opzeggen.nl? Dan profiteer je van onze 100% opzeggarantie. Hierdoor weet je zeker dat jouw KWF Loterij abonnement ook daadwerkelijk wordt opgezegd. Heel af en toe kan er iets misgaan bij het opzeggen van een loterij. Toch is dit geen reden tot paniek. Als jou dit overkomt, gaan wij namelijk gratis voor jou aan de slag. Op deze manier wordt jouw opzegging alsnog naar volle tevredenheid geregeld.

KWF gratis opzegbrief

Opzeggen.nl biedt jou de mogelijkheid om een gratis opzegbrief te downloaden. Hierdoor is de KWF Loterij opzeggen een fluitje van een cent. Denk overigens niet dat jij je moet registreren voordat je deze brief kunt downloaden, want dat is niet het geval. Nadat je de brief gedownload hebt, kun je deze zelf versturen naar de KWF loterij.

Verwijderen van gegevens

Als je hebt meegespeeld met de KWF Loterij worden jouw gegevens opgeslagen. Wil je jouw abonnement opzeggen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je ook wilt dat jouw gegevens verwijderd worden. In de opzegbrief van Opzeggen.nl kun je hier een passage over laten opnemen. Het gevolg hiervan is dat KWF kankerbestrijding jouw gegevens uit het systeem haalt, zodat je zeker weet dat je in de toekomst niet opnieuw benaderd wordt om mee te spelen. Vroeger kon jij je inschrijven voor het bel-me-niet register als je niet gebeld wilde worden door bijvoorbeeld loterijen. Dit register is sinds 1 juli 2021 opgeheven. Bedrijven mogen nu uitsluitend nog mensen bellen die hebben aangegeven hiermee in te stemmen, die klant zijn of die recent klant zijn geweest. Hierdoor kan het zijn dat je gebeld wordt vlak nadat jij jouw KWF Loterij abonnement hebt opgezegd. Als je dit niet op prijs stelt, kun je dit aangeven tijdens het telefoongesprek. Op basis van het recht van verzet moet de verkoper het gesprek dan direct beëindigen. Bovendien mag je in de toekomst niet opnieuw gebeld worden.

Ervaringen over opzeggen bij de KWF loterij

Wilma uit Utrecht "Besloten om gewoon te gaan doneren, prijzen waren toch niet helemaal naar mijn smaak. Opzeggen geen heel soepel, ik kreeg heel snel een bevestiging dat ik niet meer mee zou spelen. Ik heb mijn gegevens niet laten verwijderen, want dat vond ik niet sympathiek. Nu maar hopen dat ik daar geen spijt van krijg."

Katja uit Maastricht "Nooit wat gewonnen maar dat hoeft ook niet, eigenlijk was het een donatie met een spannend element eraan. Na 1 jaar donatie nu weer tijd voor een ander goed doel, namelijk Amnesty."

Sigrid uit Berchem "Heel belangrijk werk van de KWF. Voel me ook beetje schuldig dat ik heb opgezegd. Maar ik heb het geld zelf nodig. Hopelijk verandert er snel iets en kan ik weer wat missen voor het KWF."

Tonnie uit Den Bosch "Wat een handige service. En inderdaad duurt opzeggen nu nog maar paar minuten. Ik had eerst gebeld om op te zeggen, maar er was niemand beschikbaar. Toen op internet gezocht en jullie gevonden. Gratis zou een betere service zijn, maar verder hebben jullie me uitstekend geholpen, dank daarvoor."

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen

Waarom de KWF Loterij opzeggen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij niet langer mee wilt spelen met de KWF loterij. Mogelijk ben je ontevreden over de prijzen of misschien win je nooit wat.

Kan ik KWF Loterij opzeggen via email?

Nee, je kunt een KWF Loterij abonnement niet opzeggen via de e-mail. Je kunt weliswaar een mail sturen naar de loterij, maar dan gaat er mogelijk flink wat tijd overheen voordat jouw opzegging verwerkt is. Het kan zelfs gebeuren dat jouw opzegging helemaal niet verwerkt wordt als je deze per mail instuurt.

Is online opzeggen mogelijk?

Ja, via Opzeggen.nl kun je de KWF Loterij online opzeggen. Op onze website vul je jouw gegevens in en wij stellen direct een correcte opzegbrief voor je op. Deze kun je vervolgens gratis downloaden en versturen naar de loterij. Je kunt dit ook door Opzeggen.nl laten doen.

Waarom neem je deel aan de KWF loterij?

De meeste mensen nemen deel aan een loterij omdat zij mooie prijzen kunnen winnen, maar bij de KWF Loterij zit de vork iets anders in de steel. Wie met deze loterij meespeelt, doet dit vooral om bij te dragen aan goede zorg voor kankerpatiënten en levensveranderend onderzoek. Doordat de prijzen allemaal gesponsord zijn, komt vrijwel alle geld hieraan ten goede.

Hoe beëindig ik een automatisch incasso aan de KWF loterij?

Een automatisch incasso aan de KWF Loterij kun je enkel beëindigen door jouw abonnement op te zeggen. Laat de automatische afschrijving niet blokkeren door de bank, want dit kan voor problemen zorgen. Zolang je jouw abonnement niet hebt opgezegd ben je namelijk verplicht om te betalen.

Waarom een KWF Loterij opzegbrief aangetekend versturen?

Er zijn verschillende redenen op te voeren om een aangetekende brief te verkiezen boven standaard verzending. Zo ontvang je bijvoorbeeld een track en trace code nadat je jouw brief verzonden hebt. Bovendien krijg je per mail een bevestiging als jouw opzegbrief is afgeleverd bij de KWF loterij.

Slaat Opzeggen.nl mijn gegevens op?

Wie een opzegbrief opstelt via Opzeggen.nl moet persoonlijke gegevens invullen. Je hoeft niet bang te zijn dat wij deze gegevens opslaan, want dat is niet het geval. Het is bovendien niet nodig om in te loggen als je onze standaard opzegbrief wilt downloaden.

Meest opgezegde loterijen

Adres KWF Loterij

KWF Loterij

Postbuss 75508

1070 AM Amsterdam

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden