9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Supportactie loterij opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Supportactie loterij

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Support actie opzeggen

Eén van de loterijen waar je in nederland aan deel kunt nemen is de support actie loterij. Dankzij deze loterij kunnen verenigingen, organisaties, goede doelen, stichtingen en instellingen structureel geld ophalen. Zij ontvangen 80% van de opbrengst van de lotenverkoop. Supporters kiezen zelf hun favoriete (lokale) doel dat ze willen steunen. Speel je mee met de support actie loterij? Dan maak je kans op prijzen en ondersteun je tegelijkertijd een organisatie. Toch kan het zijn dat je niet langer mee wilt spelen. In dat geval moet je de support actie opzeggen. Op deze pagina lees je precies hoe je dit aanpakt. Je kunt bovendien direct de support actie opzeggen via Opzeggen.nl.

Op deze pagina

Contactgegevens van de support actie
Support actie loterij opzeggen
Support actie opzeggen via Opzeggen.nl
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de support actie

Contactgegevens van de support actie

Naam

Support actie

Adres

Apennijnenweg 16

Postcode

5022 dv

Plaats

Tilburg

Kamer van koophandel

17226955

Telefoonnummer

013- 458 2883

E-mailadres

Info@supportactie.nl

Support actie loterij opzeggen

Er zijn verschillende redenen op te voeren om de support actie loterij op te zeggen. Als je al lange tijd meespeelt, wil je mogelijk een keer andere goede doelen steunen. Bij de support actie kun je een ander (lokaal) doel kiezen, maar mogelijk zie je dit niet zitten. In dat geval zit er niets anders op dan de support actie opzeggen. Je kunt jouw deelname op verschillende manieren beëindigen. Dit kan onder meer via het opzegformulier op de website van de support actie, maar ook met de gratis opzegbrief van Opzeggen.nl.

Organisaties die zijn aangesloten

De support actie is voor verenigingen, organisaties, goede doelen, stichtingen en instellingen een goede manier om (extra) geld op te halen. Daarom verbaast het je vast niet dat er een groot aantal organisaties is aangesloten bij de support actie. Inmiddels kun je meer dan duizend organisaties financieel ondersteunen als je meespeelt met de support actie loterij. Ben je benieuwd welke organisaties er allemaal zijn aangesloten? Neem dan een kijkje op de website van support actie.

Maandelijkse trekking

Wie automatisch meespeelt met de support actie loterij maakt jaarlijks twaalf keer kans op een prijs. Er vindt namelijk iedere maand een trekking van deze loterij plaats. Je bepaalt zelf met hoeveel loten je meespeelt. De kosten voor deelname aan de support actie loterij worden middels een automatisch incasso afgeschreven van jouw bankrekening. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit vergeet om loten te kopen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je prijzen misloopt en bovendien steun je iedere maand de organisatie(s) die jij gekozen hebt toen je een support actie abonnement afsloot.

Gouden, zilveren of bronzen supporter

Mensen die deelnemen aan de support actie loterij worden ook wel supporters genoemd. Speel je nog niet mee, maar wil je wel een abonnement op deze loterij afsluiten? Dan kies je zelf of je bronzen, zilveren of gouden supporter wordt. Een bronzen supporter speelt met één lot per maand mee, een zilveren supporter met twee loten per maand en een gouden supporter met drie of meer loten per maand. De prijs per lot is voor iedere supporter overigens hetzelfde, ook al speel je maandelijks met drie of meer loten mee.

Minder loten meespelen

Is jouw financiële situatie gewijzigd? Dan wil je de support actie misschien opzeggen. Je kunt het geld dat je besteedt aan de loten dan mogelijk beter voor andere doeleinden gebruiken. Toch hoef je jouw abonnement niet direct helemaal stop te zetten als jouw financiële situatie gewijzigd is. Speel je met twee of meer loten per maand mee met de support actie loterij? Dan kun je ervoor kiezen om de komende trekking(en) met minder loten mee te spelen. Meespelen kan namelijk al met één lot. Grote voordeel van meespelen met minder loten is dat je minder betaalt voor deelname aan de support actie loterij. Besef je wel dat de kans op prijzen ook kleiner is als je met minder loten meespeelt.

Support actie opzeggen via Opzeggen.nl

Wil je de support actie opzeggen? Dan ben je mogelijk benieuwd hoe je dit doet. Jij kunt je hiervoor tot de website van de support actie richten, maar opzeggen kan hier behoorlijk omslachtig zijn. Hier zit je mogelijk niet op te wachten. Beëindig jouw support actie abonnement daarom via Opzeggen.nl. De support actie opzeggen is dan namelijk een fluitje van een cent. Jij zegt jouw abonnement in twee eenvoudige stappen op, waardoor opzeggen van een loterij maar weinig tijd en moeite kost.

Opzeggarantie

Wanneer jij jouw support actie loterij abonnement opzegt via Opzeggen.nl profiteer je van onze opzeggarantie. Dit betekent dat wij jouw support actie opzegging garanderen. Het kan voorkomen dat een opzegging niet helemaal goed verloopt. Is dit bij jou het geval? Geen paniek, want dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om het opzeggen alsnog naar alle tevredenheid voor jou te regelen. Wanneer de opzegging niet goed verloopt, kan het zijn dat je een maand langer meespeelt dan strikt noodzakelijk. Opzeggen.nl vergoedt dan de kosten van jouw laatste lot(en).

Support actie opzeggen per aangetekende brief

Opzeggen.nl biedt jou de mogelijkheid om de support actie op te zeggen per aangetekende brief. Deze verzendmethode kost je meer dan standaard verzending, waardoor dit mogelijk niet jouw voorkeur heeft. Toch is het wel aan te raden om de support actie op te zeggen per aangetekende brief. Waarom? Omdat je een ontvangstbevestiging krijgt wanneer jouw brief bij de support actie loterij is afgeleverd. Na het versturen van een aangetekende brief ontvang je bovendien een track & trace code, zodat je jouw opzegbrief kunt volgen.

Gratis voorbeeldbrief

Wil je de support actie opzeggen per brief? Dan moet je weten welke gegevens je allemaal aan de loterij door moet geven. Probleem is alleen dat veel mensen niet weten wat zij wel en niet op moeten nemen in een opzegbrief. Daarom biedt Opzeggen.nl jou de helpende hand. Op onze website kun je namelijk een gratis opzegbrief downloaden. Wij vragen je allereerst om jouw gegevens in te vullen. Nadat je dit gedaan hebt, wordt de opzegbrief direct aangepast. Vervolgens kies je een verzendmethode en download je de brief. Nu is het alleen nog een kwestie van het versturen van jouw opzegbrief.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de support actie

Waarom support actie opzeggen?

Er zijn verschillende redenen om deelname aan de support actie loterij op te zeggen. Zo heb je mogelijk nog nooit iets gewonnen met de loterij of misschien wil je een ander goed doel steunen.

Kan ik met minder loten meespelen?

Als je met twee of meer loten meespeelt aan de support actie loterij kun je met minder loten meedoen. Deelname aan deze loterij kan namelijk al met één lot per maand. Het voordeel van meespelen met minder loten is dat de support actie loterij je minder kost. Besef je wel dat de kans op prijzen ook kleiner is als je met minder loten meedoet.

Hoe kan ik mijn abonnement op de support actie loterij opzeggen?

Je kunt de support actie loterij opzeggen via Opzeggen.nl. Op onze site beëindig je jouw deelname aan deze loterij in twee eenvoudige stappen. Je vult allereerst jouw gegevens in en kiest daarna een verzendmethode. Wij kunnen de brief vervolgens voor jou versturen, maar je kunt er ook voor kiezen om onze opzegbrief gratis te downloaden en deze zelf te versturen.

Wat houdt onze opzeggarantie in?

De opzeggarantie van Opzeggen.nl houdt in dat wij garanderen dat jouw abonnement op de support actie loterij wordt opgezegd. Een opzegging gaat vaak in één keer goed, maar er kan onverhoopt iets misgaan. In dat geval gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om jouw abonnement alsnog naar tevredenheid op te zeggen.

Waarom een opzegbrief aangetekend versturen?

Het voordeel van een aangetekende verzending is dat je dan een ontvangstbevestiging krijgt als de brief is afgeleverd bij de support actie loterij. Daarnaast kun je jouw brief volgen dankzij een track & trace code. Wie voor aangetekend versturen via Opzeggen.nl kiest krijgt bovendien €1,06 korting op een aangetekende brief. Bij ons betaal je €7,99, terwijl je elders €9,05 kwijt bent.

Slaat Opzeggen.nl mijn gegevens op?

Wie een opzegbrief opstelt via Opzeggen.nl moet zijn gegevens invullen. Wij vragen je naar je naam, adres, postcode, woonplaats en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we enkel om de brief aan te passen op jouw persoonlijke situatie. We slaan je gegevens niet op, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat wij in de toekomst contact met je opnemen.

Moet ik mij registreren om een gratis voorbeeldbrief voor het opzeggen van de support actie te downloaden?

Nee, het is niet nodig om een account aan te maken op Opzeggen.nl voordat je onze gratis voorbeeldbrief kunt downloaden. Je vult simpelweg jouw gegevens in, kiest een verzendmethode en downloadt de brief. Vervolgens hoef je de brief alleen nog maar te versturen naar de support actie om jouw abonnement op te zeggen.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer Supportactie loterij

Je kunt Supportactie loterij bereiken via het telefoonnummer 013 – 458 28 83 .

Adres Supportactie loterij

Supportactie loterij

Postbus 440

5000 AK Tilburg

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden