9.1 op basis van 7444 beoordelingen

Miljoenenspel opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Miljoenenspel

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 11,95

Slechts € 2,- meer dan zelf naar het postkantoor gaan, inclusief PostNL track & trace.

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7444 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7444 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Vlug en goed geregeld

Henny, Wormerveer

24-2-2024

7

Ik ontvang geen Avro-Televizier meer, dus de opzegging is gelukt

Eveline, Leutingewolde

24-2-2024

10

Vlug en goed geregeld

Henny, Wormerveer

24-2-2024

7

Ik ontvang geen Avro-Televizier meer, dus de opzegging is gelukt

Eveline, Leutingewolde

24-2-2024

7

Prima afgewikkeld

Theo van Alst, DOORNENBURG

24-2-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Miljoenenspel opzeggen

Het Miljoenenspel is een loterij waarvan de trekking wekelijks op zaterdagavond plaatsvindt. Ondanks dat de winnende nummers alleen uit verkochte lotnummers getrokken worden, heb je mogelijk nog nooit wat gewonnen. Wil je jouw abonnement op het Miljoenenspel opzeggen? Wij vertellen je hier precies hoe dit in zijn werk gaat.

Op deze pagina

Contactgegevens van Miljoenenspel
Abonnement beëindigen Miljoenenspel
4 manieren om Miljoenenspel op te zeggen
Miljoenenspel opzeggen via Opzeggen.nl
Recht van verzet
De ervaringen om Miljoenenspel op te zeggen via Opzeggen.nl
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Miljoenenspel

Contactgegevens van Miljoenenspel

Naam

Het Miljoenenspel

Adres

Postbus 818

Postcode

2700 av

Plaats

Zoetermeer

Kamer van koophandel

27139788

Telefoonnummer

070 - 550 0808

Abonnement beëindigen Miljoenenspel

Speel je mee met het Miljoenenspel, maar wil je jouw abonnement beëindigen? Dan vraag jij je mogelijk af hoe je dit precies doet. Gelukkig is een Miljoenenspel abonnement opzeggen niet bijzonder ingewikkeld. Je kunt jouw abonnement zelfs op verschillende manieren beëindigen. De Nederlandse loterij - waar het Miljoenenspel onderdeel van is - biedt jou de mogelijkheid om je Miljoenenspel abonnement telefonisch, online, per post of door middel van een tweet te beëindigen.

Opzegtermijn en verwerkingstijd

Als je niet langer mee wilt spelen met het Miljoenenspel, wil je dat jouw abonnement zo snel mogelijk stopt. Besef je alleen wel dat de Nederlandse loterij een verwerkingstijd van ongeveer tien werkdagen hanteert. Jouw abonnement wordt hierdoor niet direct stopgezet. Valt er precies een trekking in deze periode? Dan kan het zijn dat je nog een laatste keer meespeelt met het Miljoenenspel. Naast de verwerkingstijd kun je ook te maken krijgen met een opzegtermijn. Speel je al lange(re) tijd mee? Dan is dit niet het geval. Je kunt jouw abonnement dan vaak op ieder moment opzeggen. Wie heeft deelgenomen aan een actie moet vaak aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo kan er in de voorwaarden bijvoorbeeld staan dat je verplicht bent om minimaal een maand mee te spelen. Je kunt jouw Miljoenenspel abonnement dan pas na deze maand beëindigen.

Automatische incasso en storneren

Heb je een abonnement op het Miljoenenspel? Dan schrijft de loterij het geld voor de loten automatisch van jouw rekening af. Wanneer je niet langer mee wilt spelen, ben je zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van een automatisch incasso. Speel je toch nog mee terwijl je dit eigenlijk niet meer wilt? Dan denk je mogelijk dat je het geld terug kunt vorderen (storneren), maar dat is niet het geval. Wie deelneemt aan een kansspel kan bedragen die automatisch worden geïncasseerd namelijk niet laten storneren. Een incasso kan enkel beëindigd worden door de loterij.

4 manieren om Miljoenenspel op te zeggen

Wil je contact opnemen met Miljoenenspel? Wij hebben alle contactmogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.
De klantenservice bellen je kunt Miljoenenspel bereiken via het telefoonnummer 070 550 08 08. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Hou rekening met een wachtrij voordat je een medewerker aan de lijn krijgt. Online heb je geen zin en/of tijd om te wachten? Zeg jouw Miljoenenspel abonnement dan online op. Dit kan via het opzegformulier op de website van het Miljoenenspel. Je kunt er ook voor kiezen om de opzegbrief van Opzeggen.nl te gebruiken. Hiermee zeg je jouw abonnement op het Miljoenenspel binnen een handomdraai op. Post wil je jouw abonnement op het Miljoenenspel liever per post opzeggen? Dat behoort eveneens tot de mogelijkheden. Stuur in dat geval een opzegbrief naar klantenservice Miljoenenspel, postbus 818, 2700 av zoetermeer. Vermeld in de brief in ieder geval jouw naw-gegevens evenals het rekeningnummer waarvan de kosten voor deelname aan het Miljoenenspel afgeschreven worden. Tweet naast telefonisch of schriftelijk opzeggen kun je ook een tweet sturen naar @Miljoenenspel. Om je opzegging te regelen zal wel een dm gevraagd worden met aanvullende informatie of je wordt alsnog gebeld.

Miljoenenspel opzeggen via Opzeggen.nl

Vind je het niet prettig om zelf jouw abonnement op het Miljoenenspel op te zeggen? Dan ben je bij Opzeggen.nl aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk jouw Miljoenenspel abonnement beëindigen. Dit doe je in twee eenvoudige stappen, waardoor opzeggen je slechts een fractie van jouw tijd kost. Er zijn overigens nog meer manieren om op te zeggen via Opzeggen.nl. Wij zetten ze hier voor jou op een rijtje.

Verzendservice per aangetekende brief

Nadat jij jouw gegevens hebt ingevuld op Opzeggen.nl, versturen wij een opzegbrief naar het Miljoenenspel. In stap 2 kun je voor twee verzendmethoden kiezen: aangetekend versturen of standaard verzending. Ondanks dat aangetekend versturen duurder is, heeft dit wel de voorkeur. Als je voor deze optie kiest kun je jouw opzegbrief namelijk volgen via track en trace. Daarnaast krijg je een ontvangstbevestiging als de brief is afgeleverd bij het Miljoenenspel. Aangetekend verzenden kost normaal €9,05 euro, maar bij Opzeggen.nl betaal je hier slechts €7,99 voor.

Garantie dat jouw opzegging goed wordt verwerkt

Naast het gunstige tarief voor aangetekend versturen profiteer je bij Opzeggen.nl van 100% opzeggarantie. Dit betekent dat wij jouw opzegging garanderen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan gaat onze gratis jurist voor jou aan de slag. Het kan zijn dat je hierdoor een maand langer meespeelt dan strikt noodzakelijk. Opzeggen.nl staat in dat geval in voor de kosten die deze extra loten met zich meebrengen.

Gratis opzegbrief download

Wil je liever niet dat wij een Miljoenenspel opzegging voor jou regelen? Maak dan gebruik van onze opzegbrief. Deze kun je helemaal gratis downloaden. Je vult zelf jouw gegevens in en verstuurt de brief vervolgens naar het Miljoenenspel. Doe dit bij voorkeur aangetekend, zodat je jouw opzegbrief kunt volgen.

Recht van verzet

De meeste mensen worden regelmatig ongewenst gebeld door bedrijven. Je kunt ook telefonisch benaderd worden om een abonnement af te sluiten voor het Miljoenenspel. Als je hier niet langer voor gebeld wilt worden, kun je dit tijdens het telefoongesprek aangeven. Dit noemen we ook wel het recht van verzet. Wanneer je dit eenmaal aangeeft, mag een bedrijf jou in de toekomst niet nogmaals telefonisch benaderen voor het Miljoenenspel. Je kunt het recht van verzet eveneens activeren wanneer je een loterij opzegt via de opzegbrief van Opzeggen.nl. Wanneer je deze optie aanvinkt, wordt er een passage opgenomen waarin je de loterij meedeelt dat je niet langer reclame wenst te ontvangen en niet meer telefonisch benaderd wilt worden.

Geen reclame

Het Miljoenenspel verspreidt ook reclame per post. Wil je dergelijke reclame niet langer ontvangen? Dan kun je hier het nodige tegen doen. Je kunt bijvoorbeeld een ja-nee-sticker of een nee-nee-sticker op jouw brievenbus plakken. Hierdoor ontvang je niet langer ongeadresseerd reclamedrukwerk. Helaas bevat reclame van het Miljoenenspel regelmatig de tekst ‘aan alle bewoners van dit adres’. Dergelijke post valt onder geadresseerde reclame. Gelukkig kun jij je hiervoor afmelden via postfilter. Je kunt je bovendien online afmelden voor post van het Miljoenenspel.

De ervaringen om Miljoenenspel op te zeggen via Opzeggen.nl

Dirk uit wetteren

 • ”waarom opzeggen nu toch zo moeilijk moet worden gemaakt? Opzeggen.nl biedt een mooie service maar liever wordt het makkelijk gemaakt bij Miljoenenspel zelf“Aad uit haarlem

 • ”supersnel geregeld. Kreeg binnen paar dagen bevestiging en had er geen omkijken naar.“Anne uit laren

 • ”top service als je zelf geen zin hebt om een zoektocht te starten naar die ene opzeg optie ver weggestopt.“

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Miljoenenspel

Hoe beëindig ik mijn abonnement bij Miljoenenspel?

Je kunt jouw Miljoenenspel abonnement op verschillende manieren beëindigen. Allereerst kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice om jouw abonnement op te zeggen. Daarnaast kun je het online opzegformulier op de website van Miljoenenspel gebruiken. Opzeggen per post behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt jouw abonnement bovendien middels een tweet aan Miljoenenspel opzeggen.

Kan ik Miljoenenspel per mail opzeggen?

Nee, je kunt jouw Miljoenenspel abonnement niet per mail opzeggen. Dit betekent overigens niet dat online opzeggen niet mogelijk is. Je kunt namelijk het opzegformulier op de site van Miljoenenspel gebruiken. Daarnaast kun je op Opzeggen.nl online een opzegbrief opstellen. Wij versturen deze vervolgens per post naar het Miljoenenspel.

Hoe werkt Miljoenenspel opzeggen via twitter?

Het Miljoenenspel biedt jou de mogelijkheid om je abonnement via twitter op te zeggen. Dit doe je door een tweet te sturen naar @Miljoenenspel. Je wordt vervolgens gevraagd om een direct message (dm) te sturen met aanvullende informatie. Er kan bovendien telefonisch contact met je opgenomen worden om een abonnement te beëindigen.

Hoe snel wordt mijn opzegging bij Miljoenenspel verwerkt?

Wie zijn abonnement op het Miljoenenspel opzegt, moet rekening houden met een verwerkingstijd van ongeveer tien werkdagen. Als er binnen deze periode nog een trekking plaatsvindt, kan het zijn dat je hier nog aan deelneemt.

Wat is de makkelijkste manier om mijn Miljoenenspel abonnement op te zeggen?

Volgens het Miljoenenspel zelf kun je een abonnement het snelst opzeggen door te bellen met de klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Wie niet wil bellen, kan het opzegformulier op de website gebruiken of de opzegging regelen via Opzeggen.nl.

Waarom opzeggen via Opzeggen.nl?

Je kiest voor Opzeggen.nl omdat wij jouw Miljoenenspel abonnement opzeggen. Hiervoor hoef je enkel jouw gegevens in te vullen en te kiezen op welke manier je de opzegging wilt versturen. Doordat wij 100% opzeggarantie bieden, ben je ervan verzekerd dat jouw abonnement ook daadwerkelijk wordt opgezegd.

Wat moet er in een opzegbrief staan?

In een opzegbrief moeten in ieder geval jouw naw-gegevens staan, zodat Miljoenenspel weet om wie het gaat. Daarnaast moet je niet vergeten om het rekeningnummer te vermelden waarvan het geld afgeschreven wordt. Wie twijfelt kan de opzegbrief van Opzeggen.nl gebruiken. Deze download je gratis op onze website.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer Miljoenenspel

Je kunt Miljoenenspel bereiken via het telefoonnummer 0800-0231303.

Adres Miljoenenspel

Miljoenenspel

Postbus 818

2700 AV Zoetermeer

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden