9.1 op basis van 7600 beoordelingen

EuroJackpot opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij EuroJackpot

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 11,95

Slechts € 2,- meer dan zelf naar het postkantoor gaan, inclusief PostNL track & trace.

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7600 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7600 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

snel en efficient

Dick, Burgum

15-4-2024

10

alles is goed gegaan niks meer gehoord

yvonne, IJMUIDEN

15-4-2024

10

snel en efficient

Dick, Burgum

15-4-2024

10

alles is goed gegaan niks meer gehoord

yvonne, IJMUIDEN

15-4-2024

10

Ik kan het iedereen aanraden ga jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden

Ineke Jonkman, Zwolle

13-4-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

EuroJackpot opzeggen

EuroJackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je kans maakt op de jackpot. Iedere vrijdag is er om 19.00 uur een trekking in het finse Helsinki. De uitslag is om 22.00 uur bekend. Wie meespeelt kiest eerst vijf getallen uit de reeks 1 tot en met 50 en daarna twee bonusgetallen uit de reeks 1 tot en met 10. Je wint de jackpot als je alle getallen goed hebt. Wil je niet langer meespelen met deze loterij? Dan moet je de EuroJackpot opzeggen. Op deze pagina lees je hoe je jouw abonnement op de EuroJackpot opzegt. Je kunt jouw EuroJackpot abonnement hier overigens ook direct opzeggen.

Op deze pagina

EuroJackpot opzeggen
Opties om EuroJackpot abonnement te beëindigen
Het stopzetten van EuroJackpot via Opzeggen.nl
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van EuroJackpot

EuroJackpot opzeggen

EuroJackpot is net als Lotto , Lucky Day, Toto en Krasloten een spel van de Nederlandse Loterij. Speel je automatisch mee met EuroJackpot? Dan wordt er voor iedere trekking een bedrag van jouw rekening afgeschreven. Je hebt in dat geval een EuroJackpot abonnement. Wie niet langer mee wil spelen met deze loterij, moet zijn abonnement opzeggen. Probleem is alleen dat veel mensen niet weten hoe zij een EuroJackpot abonnement opzeggen. Als je hier zelf weinig tijd aan wilt besteden, zeg jij jouw abonnement op via Opzeggen.nl. De loterij biedt zelf ook een aantal manieren om een EuroJackpot abonnement op te zeggen. Hierdoor kun je jouw deelname aan deze loterij vaak snel beëindigen.

Opzegtermijn EuroJackpot

Wie zijn abonnement op de EuroJackpot opzegt, moet niet verwachten dat je niet meer deelneemt aan de eerstvolgende trekking. Er is namelijk sprake van een opzegtermijn. Als EuroJackpot jouw opzegging nog voor de eerstvolgende wekelijkse incasso kan verwerken, speel je nog drie weken mee met jouw abonnement. Kan de loterij jouw opzegging niet meer verwerken voor de eerstvolgende wekelijkse incasso? Dan speel je nog een extra week mee. De opzegtermijn van de EuroJackpot is dus minimaal drie weken en maximaal vier weken.

Opties om EuroJackpot abonnement te beëindigen

Als je jouw EuroJackpot abonnement wilt beëindigen, moet je zelf in actie komen. Doe je dit niet? Dan wordt het abonnement automatisch en stilzwijgend verlengd. Daarom vraag jij je mogelijk af hoe je kunt stoppen met meespelen met deze loterij. Om jou een handje te helpen, zetten we hier drie mogelijkheden voor de EuroJackpot opzeggen op een rij.

EuroJackpot telefonisch opzeggen - je kunt een EuroJackpot abonnement telefonisch opzeggen. Hiervoor bel je naar 070 - 550 0806. De klantenservice van deze loterij is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar. Besef je wel dat je te maken kunt krijgen met wachttijd als je jouw abonnement telefonisch opzegt. Zo kun je op drukke tijdstippen in de wacht worden gezet. Gebruik je de opzegservice van Opzeggen.nl bij het opzeggen van een loterij? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Bij ons is er namelijk geen sprake van wachttijd.

EuroJackpot online opzeggen via Opzeggen.nl - vind je het niet prettig om jouw EuroJackpot abonnement telefonisch op te zeggen? Geen probleem, want dit kan ook online. Via Opzeggen.nl zeg je jouw EuroJackpot abonnement in twee eenvoudige stappen op. Je kunt jouw abonnement ook opzeggen via het opzegformulier op de website van de loterij. Wie voor online opzeggen kiest, moet rekening houden met een verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen.

EuroJackpot schriftelijk opzeggen - tot slot kun je de EuroJackpot opzeggen per post. Hiervoor stuur je een brief naar klantenservice EuroJackpot, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Vermeld in ieder geval jouw voornaam, achternaam, postcode en huisnummer in de opzegbrief. Om jouw opzegging in één keer goed te laten verlopen, geef je ook jouw e-mailadres, telefoonnummer en het spel waarmee je wilt stoppen door aan de loterij. Je kunt er eventueel voor kiezen om ook de reden van opzegging te vermelden, maar dit ben je niet verplicht.

Het stopzetten van EuroJackpot via Opzeggen.nl

EuroJackpot doet er alles aan om klanten binnenboord te houden. Zeg je jouw abonnement telefonisch op? Houd er dan rekening mee dat de loterij jou een voorstel doet om toch klant te blijven. Zo mag je de eerstvolgende trekking mogelijk gratis meespelen. Als je niet op dergelijke aanbiedingen zit te wachten, richt jij je tot Opzeggen.nl. Bij ons zeg je jouw EuroJackpot abonnement namelijk in twee eenvoudige stappen op. Je vult jouw gegevens in en kiest een verzendmethode. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw opzegbrief wordt afgeleverd bij EuroJackpot.

Opzeggen per aangetekende brief

Zeg je jouw EuroJackpot abonnement op via Opzeggen.nl? Dan sturen we jouw opzegformulier aangetekend. Je ontvangt een track & trace code, zodat je jouw brief kunt volgen. Daarnaast krijg je bericht als jouw brief is afgeleverd bij EuroJackpot.

Opzeggarantie

Wie zijn EuroJackpot abonnement wil opzeggen, wil de zekerheid dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Wat dat betreft ben je bij Opzeggen.nl aan het juiste adres. Wij werken namelijk met 100% opzeggarantie. Beëindig je jouw EuroJackpot abonnement via onze website? Dan weet je zeker dat jouw abonnement binnenkort stopt. Mocht er toch iets misgaan, dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Zodoende wordt de opzegging alsnog naar volle tevredenheid geregeld. Als je hierdoor langer hebt meegespeeld dan strikt noodzakelijk, vergoedt Opzeggen.nl de extra kosten die je gemaakt hebt met de EuroJackpot.

Download gratis opzegbrief

Op Opzeggen.nl kun je een gratis opzegbrief voor de EuroJackpot downloaden. Je vult simpelweg jouw gegevens in en de brief wordt direct aangepast. Nadat je alle benodigde velden ingevuld hebt, kun je de opzegbrief gratis downloaden. Je kunt deze brief overigens downloaden zonder dat jij je hoeft te registreren. Wij slaan de gegevens die je invult voor de brief ook niet op. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat Opzeggen.nl in een later stadium contact met jou opneemt.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van EuroJackpot

Hoe kan ik mijn EuroJackpot abonnement opzeggen?

Je kunt EuroJackpot makkelijk en snel opzeggen via Opzeggen.nl. Je hoeft slechts twee simpele stappen te doorlopen en jouw opzegging kan verstuurd worden. EuroJackpot opzeggen kan ook via het opzegformulier op de website van de loterij. Je kunt er ook voor kiezen om jouw EuroJackpot abonnement telefonisch of per post op te zeggen.

Wat is het nadeel van telefonisch opzeggen?

Nadeel van EuroJackpot telefonisch opzeggen is dat je een medewerker van de loterij aan de lijn krijgt. Deze persoon zal je over proberen te halen om toch mee te blijven spelen met de EuroJackpot. Als je hier niet op zit te wachten, kun je beter kiezen voor online of schriftelijk de EuroJackpot opzeggen.

Hanteert EuroJackpot een opzegtermijn?

Je kunt een EuroJackpot abonnement in principe op ieder moment opzeggen. Het is alleen niet zo dat je direct stopt met meespelen. Als de loterij jouw opzegging nog voor de wekelijkse incasso kan verwerken, speel je nog drie weken mee. Je speelt nog een vierde week mee als de opzegging niet meer verwerkt kan worden voor de wekelijkse incasso.

Wat is de verwerkingstijd van EuroJackpot?

De verwerkingstijd van EuroJackpot hangt af van de manier van opzeggen. Als je telefonisch contact opneemt met de loterij, wordt jouw opzegging vaak direct verwerkt. Wanneer je jouw EuroJackpot abonnement opzegt via het opzegformulier op de website van de loterij moet je rekening houden met een verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen. Dit is eveneens het geval bij een opzegging per post en opzeggingen via Opzeggen.nl.

Waarom een aangetekende brief naar EuroJackpot versturen voor opzegging?

Het heeft de voorkeur om een opzegbrief aangetekend te versturen. Je ontvangt dan namelijk een track & trace code, zodat je jouw brief kunt volgen. Bovendien krijg je een ontvangstbevestiging als de brief is afgeleverd bij EuroJackpot.

Kan ik een automatisch incasso aan EuroJackpot storneren?

Ja, dat kan. Als je dat een aantal keren doet, dan wordt jouw deelname vanzelf stopgezet. Hou er in dat geval wel rekening mee dat je in de toekomst niet makkelijk weer kunt starten met meespelen. Je hebt immers niet opgezegd volgens de algemene voorwaarden van EuroJackpot.

Wat houdt de opzeggarantie van Opzeggen.nl in?

De opzeggarantie van Opzeggen.nl betekent dat wij garanderen dat jouw abonnement bij de EuroJackpot daadwerkelijk wordt opgezegd. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar er kan iets misgaan. In dat geval gaan wij gratis voor jou aan de slag. Hierdoor wordt een opzegging alsnog naar tevredenheid geregeld.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer EuroJackpot

Je kunt EuroJackpot bereiken via het telefoonnummer 070-550 08 06.

Adres EuroJackpot

EuroJackpot

Postbus 818

2700 AV Zoetermeer

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden