9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Zonnebloemloterij opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Zonnebloemloterij

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

De zonnebloem loterij opzeggen

De zonnebloem is een organisatie die zich inzet voor langdurig lichamelijk zieken, lichamelijk gehandicapten en lichamelijk hulpbehoevenden. Hierbij ligt de nadruk op de mensen die dreigen te vereenzamen. De zonnebloem draait grotendeels op vrijwilligers. Om toch geld op te halen, houdt de organisatie jaarlijks de Zonnebloemloterij. Wie deelneemt aan de Zonnebloemloterij maakt niet alleen kans op leuke prijzen, maar steunt ook het goede doel. Desondanks kun je toch besluiten om te stoppen. In dat geval moet je de zonnebloem opzeggen. Opzeggen.nl helpt jou hier een handje bij. Op deze pagina kun je binnen een mum van tijd de zonnebloem opzeggen. Daarnaast vertellen wij je welke mogelijkheden je nog meer hebt om jouw zonnebloem lidmaatschap te beëindigen.

Op deze pagina

Contactgegevens van nationale vereniging de zonnebloem
Vakanties met de zonnebloem
Deelname aan de zonnebloem beëindigen
Mogelijkheden om de zonnebloem op te zeggen
Opzeggen via Opzeggen.nl in twee eenvoudige stappen
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de zonnebloem

Contactgegevens van nationale vereniging de zonnebloem

Naam

Nationale ver. De zonnebloem

Adres

Postbus 2100

Postcode

4800 cc

Plaats

Breda

Kamer van koophandel

40281159

Telefoonnummer

076 - 564 6464

E-mailadres

Dienstencentrum@zonnebloem.nl

Vakanties met de zonnebloem

Eén van de dingen waar de zonnebloem zich mee bezighoudt is het organiseren van vakanties. Op deze manier wil de organisatie langdurig lichamelijk zieken, lichamelijk gehandicapten en lichamelijk hulpbehoevenden die zich eenzaam voelen een leuke tijd bezorgen. Er worden onder meer groepsvakanties georganiseerd, maar ook aangepaste vaarvakanties. Dit wordt (deels) gefinancierd met de opbrengsten van de Zonnebloemloterij. Daarnaast wordt het geld dat de loterij oplevert gebruikt voor het organiseren van dagjes uit, aangepast vervoer en bezoek aan huis.

Deelname aan de zonnebloem beëindigen

Ondanks dat je met jouw deelname aan de Zonnebloemloterij het goede doel steunt, kun je toch besluiten om jouw abonnement te beëindigen. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Zo vind je de loten mogelijk te duur geworden. Als je met meerdere loten meespeelt hoef je jouw abonnement op stichting de zonnebloem overigens niet direct te beëindigen. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om met minder loten mee te spelen. Er zijn ook mensen die hun abonnement op de zonnebloem opzeggen omdat zij een ander goed doel willen steunen.

De Zonnebloemloterij

Jaarlijks wordt er eenmalig een trekking van de Zonnebloemloterij gehouden. De opbrengst van deze loterij komt in zijn geheel ten goede aan het werk van de zonnebloem. Duizenden vrijwilligers van de organisatie zijn dag in dag uit actief om sociaal isolement te verkleinen onder mensen met een lichamelijke beperking. Dit doen zij onder meer door (beeld)bellen, een bezoekje aan huis of een bloemetje. Uiteraard kun je ook prijzen winnen door deel te nemen aan de Zonnebloemloterij. Naast geldprijzen kun je bijvoorbeeld ook weekendjes weg en cadeaubonnen winnen.

Opzegtermijn en verwerkingstijd

Wie niet langer mee wil spelen met de Zonnebloemloterij moet de zonnebloem opzeggen. Je kunt jouw abonnement in feite altijd opzeggen. De trekking vindt maar eens per jaar plaats, waardoor de kans groot is dat jouw opzegging voor de automatische incasso verwerkt kan worden. In dat geval speel je niet langer mee met de Zonnebloemloterij. Beëindig je jouw abonnement pas vlak voor de jaarlijkse trekking? Dan kan het zijn dat de incasso al verstuurd is. In dat geval wordt jouw abonnement pas beëindigd na deze trekking. Dit betekent dus dat er nog eenmalig geld van jouw rekening wordt afgeschreven. Verwacht overigens niet dat een opzegging direct verwerkt wordt. De zonnebloem hanteert namelijk een verwerkingstijd van een aantal werkdagen.

Automatische incasso en storneren

Als je een abonnement op de zonnebloem hebt afgesloten, wordt er op vaste momenten automatisch geld van jouw rekening afgeschreven. De enige manier om een automatische incasso te beëindigen is om je abonnement op de zonnebloem op te zeggen. In sommige gevallen kun je een automatische betaling zelf terugboeken (storneren), maar dit kan niet als het om een betaling voor de Zonnebloemloterij gaat. Het gaat hier namelijk om een kansspel. Automatische incasso’s voor kansspelen kun je niet storneren.

Mogelijkheden om de zonnebloem op te zeggen

Wil je contact opnemen met zonnebloem? Wij hebben alle contactmogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.
Neem telefonisch contact op een eerste mogelijkheid om een abonnement op de zonnebloem op te zeggen is door telefonisch contact op te nemen. De organisatie is elke werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar via 076 - 546 6464. Om (lange) wachttijden te voorkomen, raden wij je aan op rustige tijden te bellen. Tussen 14.00 en 16.00 uur is het vaak minder druk dan de rest van de dag. Per mail omdat je een medewerker van de zonnebloem te spreken krijgt als je telefonisch opzegt, heeft dit mogelijk niet jouw voorkeur. Gelukkig kun je ook per mail de zonnebloem opzeggen. Stuur in dat geval een mail met jouw naam, adres, postcode, telefoonnummer en rekeningnummer naar dienstencentrum@zonnebloem.nl. Wie voor deze manier van opzeggen kiest, moet weten dat de verwerking van een opzegging vaak langer duurt dan wanneer je telefonisch opzegt. Per post wil je per post de zonnebloem opzeggen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. In dat geval stuur je jouw opzeggingsbrief naar nationale ver. De zonnebloem, postbus 2100, 4800 cc breda. Zorg ervoor dat je alle benodigde gegevens in de opzegbrief zet, zoals naam, adres, postcode, telefoonnummer, e-mailadres en rekeningnummer. Je kunt hiervoor ook de gratis opzegbrief van Opzeggen.nl gebruiken.

Opzeggen via Opzeggen.nl in twee eenvoudige stappen

Als je eenmaal in jouw hoofd hebt dat je jouw zonnebloem abonnement op wilt zeggen, wil je hier waarschijnlijk niet te lang mee wachten. Kies in dat geval voor het opzeggen van een loterij via Opzeggen.nl. Dit is met afstand de makkelijkste en snelste manier om een abonnement op de zonnebloem op te zeggen. Je hoeft enkel twee eenvoudige stappen te doorlopen en je beëindigt jouw deelname aan de Zonnebloemloterij.

Verzendservice per aangetekende brief

Ga je jouw abonnement bij de zonnebloem opzeggen via Opzeggen.nl? Dan verstuur je een opzegbrief naar de organisatie. Voor wat betreft verzending heb je bij ons twee opties: standaard verzending of aangetekend versturen. De meeste mensen kiezen voor een aangetekende brief. Je ontvang in dat geval een track & trace code na het versturen en bovendien krijg je een ontvangstbevestiging als de brief is afgeleverd. Aangetekend versturen is weliswaar duurder dan standaard verzending, maar bij ons krijg je korting. In plaats van de €9,05 die je bij bijvoorbeeld een postkantoor betaalt, betaal je bij ons ‘slechts’ €7,99 voor verzendservice per aangetekende brief.

100 % opzeggarantie

Wie ervoor kiest om een zonnebloem abonnement op te zeggen via Opzeggen.nl krijgt hier geen spijt van. Bij ons profiteer je namelijk van 100% opzeggarantie. Hierdoor weet je zeker dat jouw abonnement op de zonnebloem opgezegd wordt. Gaat er toch iets mis met de opzegging? Dan zorgen wij er alsnog voor dat dit geregeld wordt. Onze jurist gaat in dat geval namelijk gratis voor jou aan het werk. Wanneer je door een fout van onze kant aan een extra trekking deel hebt genomen, vergoeden wij deze kosten.

Gratis opzegbrief

Via Opzeggen.nl kun je makkelijk en snel jouw abonnement bij de zonnebloem opzeggen. Dit komt voornamelijk door onze opzegbrief. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, kun je jouw persoonlijke opzegbrief gratis downloaden. Het mooie is dat jij je hier niet voor hoeft te registreren. Bovendien slaat Opzeggen.nl de gegevens die je invult voor de opzegbrief niet op. Nadat je de brief gedownload hebt, kun je deze zelf versturen naar de zonnebloem.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de zonnebloem

Hoe kan ik de zonnebloem opzeggen?

De zonnebloem opzeggen kan makkelijk en snel via Opzeggen.nl. Je vult hier simpelweg jouw gegevens in, kiest een verzendmethode en wij versturen jouw gepersonaliseerde opzegbrief. Je kunt jouw abonnement bij de zonnebloem daarnaast telefonisch, per mail of schriftelijk opzeggen. Deze manieren zijn alleen wel omslachtiger dan de zonnebloem opzeggen via Opzeggen.nl.

Hoe lang duurt het voordat mijn abonnement op de zonnebloem is opgezegd?

Ondanks dat je jouw zonnebloem abonnement het hele jaar op kunt zeggen, wordt een opzegging niet altijd direct verwerkt. Bij de zonnebloem duurt het vaak een aantal werkdagen voordat een opzegging verwerkt is. Als je jouw abonnement vlak voor een trekking opzegt, kan het zijn dat de incasso al verstuurd is. In dat geval speel je nog eenmalig mee met de Zonnebloemloterij.

Wat is het lidmaatschap van de zonnebloem?

Het lidmaatschap van de zonnebloem houdt in dat je automatisch meespeelt met de Zonnebloemloterij. De trekking van deze loterij vindt eenmaal per jaar plaats. De kosten voor deelname aan deze loterij worden middels een automatisch incasso van jouw bankrekening afgeschreven. Dit gebeurt altijd enige tijd voor de trekking.

Waarom de zonnebloem opzeggen per aangetekende brief?

De zonnebloem opzeggen per aangetekende brief heeft de voorkeur. Je ontvangt dan een track & trace code nadat je de brief verstuurd hebt, waardoor je hem kunt volgen. Bovendien krijg je een ontvangstbevestiging als de postbode jouw opzegbrief heeft afgeleverd bij de zonnebloem. Wie een opzegbrief aangetekend verstuurt via Opzeggen.nl krijgt bovendien €1,06 korting op deze verzendmethode.

Hoe beëindig ik een automatische betaling aan de zonnebloem?

Wie niet langer wil dat de zonnebloem automatisch geld van zijn rekening afschrijft, moet zijn lidmaatschap opzeggen. Dit is de enige manier om een automatische incasso te beëindigen. Je kunt de automatische betaling laten blokkeren via de bank, maar dit is niet aan te raden als je jouw abonnement nog niet hebt opgezegd. Je bent dan namelijk wettelijk verplicht om te betalen.

Hoe weet ik dat mijn abonnement ook daadwerkelijk opgezegd wordt?

Wie zijn abonnement op de zonnebloem opzegt via Opzeggen.nl, kan ervan op aan dat alles in goede banen geleid wordt. Wij werken namelijk met een 100% opzeggarantie. Dit houdt in dat wij jou garanderen dat jouw zonnebloem abonnement wordt opgezegd. Mocht er toch iets misgaan, dan gaat onze jurist gratis voor jou aan de slag om de opzegging alsnog te regelen.

Slaat Opzeggen.nl mijn gegevens op?

Wie de gratis opzegbrief van Opzeggen.nl gebruikt, moet zijn voor- en achternaam, straatnaam en huisnummer, postcode, woonplaats en e-mailadres invullen. Op basis van deze gegevens maken wij direct een gepersonaliseerde opzegbrief. Nadat je deze brief gedownload hebt, wissen wij jouw gegevens vrijwel direct weer. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat wij later contact met jou opnemen.

Meest opgezegde loterijen

Telefoonnummer Zonnebloemloterij

Je kunt Zonnebloemloterij bereiken via het telefoonnummer 076 - 564 64 64.

Adres Zonnebloemloterij

Zonnebloemloterij

Postbus 2100

4800CC Breda

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden