9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Ouders van Nu opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Ouders van Nu

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Ouders van Nu opzeggen

Ouders van Nu is een tijdschrift dat wordt uitgegeven door DPG Media. Het blad verschijnt zestien keer per jaar en is vooral gericht op zwangere vrouwen en (alleenstaande) ouders met kinderen tot de brugklas. Naast het Ouders van Nu magazine verschijnt tweemaal per jaar het blad zwanger en zijn er diverse boeken en kalenders. Heb je Ouders van Nu vroeger veelvuldig gelezen, maar kom je hier amper meer aan toe? Of zijn jouw kinderen inmiddels ouder? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je jouw abonnement op wilt zeggen. Veel mensen weten alleen niet precies hoe dit in zijn werk gaat. Daarom lees je op deze pagina alles over Ouders van Nu opzeggen.

Op deze pagina

Ouders van Nu
Ouders van Nu opzeggen? Dat kan op deze 3 manieren!
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Ouders van Nu

Ouders van Nu

Als (aanstaande) ouder kun jij je abonneren op het Ouders van Nu tijdschrift. Toch is er meer dan het magazine. Ouders van Nu is namelijk een crossmediaal platform. Zo is er bijvoorbeeld ook een online community waar zwangere vrouwen en aanstaande ouders zich tot kunnen richten. Hier houdt het niet bij op, want er is nog meer. Benieuwd wat Ouders van Nu je allemaal te bieden heeft? Wij zetten hieronder een aantal zaken op een rijtje.

Zwangerbox en babybox

Ouders van Nu biedt zwangere vrouwen de mogelijkheid om een zwangerbox en babybox aan te vragen. De inhoud van deze boxen bestaat uit allerlei leuke en bruikbare spullen rondom de geboorte en eerste levensjaren van je kindje. De zwangerbox en babybox kun je via de website van Ouders van Nu gratis aanvragen. Dit kan tot en met de datum waarop je uitgerekend bent. Je ontvangt in dat geval beide boxen. Vraag je de boxen pas na de bevalling aan? Dan krijg je alleen de babybox. Deze box is aan te vragen tot 6 maanden na de bevalling. Als dpg media jouw aanvraag gecontroleerd en goedgekeurd heeft, ontvang je binnen vijf werkdagen een mail met een ophaalkaart. Hiermee kun je de zwangerbox en/of babybox ophalen bij een Albert Heijn naar keuze.

Ouders van Nu voordeelpas

Ouders van Nu heeft ook een eigen voordeelpas. Hiermee krijg je korting op alles wat je nodig hebt voor jouw gezin. Voor de Ouders van Nu voordeelpas draag je ieder jaar een bedrag af. Wil je hier niet langer voor betalen? Dan moet je Ouders van Nu opzeggen. Als je dit niet doet, wordt het abonnement namelijk automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. Je dient het lidmaatschap op de Ouders van Nu voordeelpas minimaal 1 maand voor afloop van het eerste lidmaatschapsjaar op te zeggen. Een abonnement voor onbepaalde tijd kan op ieder gewenst moment opgezegd worden, maar er geldt wel een opzegtermijn van 1 maand.

Abonnement op tijdschrift Ouders van Nu

Wie een abonnement op het tijdschrift Ouders van Nu afsluit, krijgt iedere 4 weken een nieuw magazine in de brievenbus. Dit tijdschrift is bedoeld voor zwangeren en voor moeders en vaders met een baby, peuter of dreumes tussen de 0 en 4 jaar. Het Ouders van Nu magazine verschijnt al ruim 45 jaar. Daarnaast geven de makers van dit tijdschrift het blad zwanger uit, waar jij je eveneens op kunt abonneren. Zwanger staat uiteraard volledig in het teken van de zwangerschap. Voor beide Ouders van Nu magazines geldt eveneens een opzegtermijn van 1 maand.

Webshop

Ouders van Nu voorziet (aanstaande) ouders niet alleen van informatie. Het platform heeft namelijk ook een eigen webshop. Hier kun je allerlei spullen kopen die van pas komen vlak na de bevalling en in het verdere leven van jouw kind. Probleem is alleen dat veel mensen niet weten wat goed is voor henzelf en de kleine. Daarom biedt Ouders van Nu je de helpende hand. In de webshop vind je allerlei babyproducten die je nodig hebt van andere webshops en merken. Extra bijkomstigheid is dat je de babyspullen hier voordelig koopt.

Dit moet je weten bij het opzeggen van Ouders van Nu

Ben je abonnee van Ouders van Nu, maar wil je niet langer gebruik maken van de voordeelpas of het tijdschrift niet meer ontvangen? Dan moet je Ouders van Nu opzeggen. Voordat jij jouw abonnement opzegt, moet je rekening houden met een aantal zaken. Hieronder zetten wij de belangrijkste op een rijtje.

*opzegtermijn

Als jij je naar aanleiding van een actie geabonneerd hebt op Ouders van Nu, ben je voor bepaalde tijd een abonnement aangegaan. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen aan het einde van de looptijd opgezegd. Zorg ervoor dat je dpg media uiterlijk een maand voor de nieuwe abonnementstermijn inlicht over de opzegging. Ben je al langer abonnee? Dan heb je een abonnement voor onbepaalde tijd. Door de wet van dam mag je dit abonnement op ieder gewenst moment opzeggen. Jouw abonnement stopt in dat geval niet direct, want er is sprake van een opzegtermijn van 1 maand. Als je minder dan 14 dagen geleden een abonnement op Ouders van Nu hebt afgesloten en hier toch van af wilt zien, kun je gebruik maken van het herroepingsrecht.

*automatische incasso

Heb jouw Ouders van Nu lidmaatschap opgezegd, maar wacht je nog op de bevestiging? Dan kan het zijn dat er nog eenmalig geld van jouw rekening afgeschreven wordt. Deze kans is aannemelijk als je betaalt door middel van automatische incasso. Om dit te voorkomen, kun je een automatische incasso laten blokkeren door de bank. Besef je wel dat de betalingsverplichting blijft bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

*storneren

Nadat Ouders van Nu jouw opzegging bevestigd heeft, wordt er niet langer geld afgeschreven van jouw rekening. Het kan voorkomen dat dit toch gebeurt. Als je van mening bent dat er ten onrechte geld van jouw rekening is afgeschreven, kun je dit terug laten boeken (storneren). In de online omgeving van jouw bank kun je dit vaak zelf regelen. Lukt dit niet? Dan kan de bank dit voor je doen. Wanneer je geld terug wilt laten boeken, dien je dit binnen 56 dagen na de afschrijving te doen.

Ouders van Nu opzeggen? Dat kan op deze 3 manieren!

Wil je het Ouders van Nu magazine niet langer ontvangen? Of wil je jouw lidmaatschap op de voordeelpas beëindigen? Dan moet je Ouders van Nu opzeggen. Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent welke manieren hier allemaal voor zijn. Daarom hebben wij hier 3 manieren voor Ouders van Nu opzeggen op een rijtje gezet.

**Ouders van Nu telefonisch opzeggen **- wie zijn Ouders van Nu lidmaatschap snel wil opzeggen, kan telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Doordat je een medewerker aan de lijn krijgt, kan jouw opzegging direct in het systeem verwerkt worden. De Ouders van Nu klantenservice is op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur bereikbaar via 085 - 087 63 84. Het nadeel van telefonisch Ouders van Nu opzeggen is dat je te maken kunt krijgen met wachttijden. Bel daarom bij voorkeur op een rustig tijdstip, bijvoorbeeld tussen 14.00 en 16.00 uur.

Ouders van Nu schriftelijk opzeggen - als je voor telefonisch Ouders van Nu opzeggen kiest, krijg je een medewerker van DPG Media aan de lijn. Hij of zij zal proberen je over te halen om toch abonnee te blijven. Zit je hier niet op te wachten? Stuur dan een brief naar de klantenservice. Als je hierin de juiste gegevens vermeldt, kan Ouders van Nu jouw opzegging direct verwerken. Schriftelijk Ouders van Nu opzeggen heeft alleen wel één nadeel, want het verwerken van een opzegging neemt meer tijd in beslag dan bijvoorbeeld telefonisch opzeggen. Wil je desondanks toch schriftelijk opzeggen? Stuur jouw brief dan naar DPG Media t.a.v. Klantenservice Ouders van Nu, naar het adres onderaan deze pagina (of in de voorbeeldbrief).

Ouders van Nu online opzeggen via Opzeggen.nl - je kunt zelf een brief sturen naar de klantenservice van Ouders van Nu als je jouw abonnement op wilt zeggen, maar Opzeggen.nl kan dit ook voor jou doen. Wanneer je dit door ons laat doen, hoef je zelf amper tijd en moeite te besteden aan Ouders van Nu opzeggen. Je vult jouw gegevens in en kiest of wij jouw opzegbrief standaard of aangetekend versturen. Aangetekend versturen heeft de voorkeur, want hiermee profiteer je van onze opzeggarantie.
Het is bovendien mogelijk om aan te geven dat je gebruik wilt maken van het zogenaamde Recht van Verzet, waardoor Ouders van Nu jouw persoonsgegevens moet verwijderen. Je kunt hierdoor niet langer gebeld worden en ontvangt ook geen reclamewerk meer. Wil je toch liever zelf een opzegbrief versturen? Download deze dan gratis via onze website, zodat alle gegevens die nodig zijn voor Ouders van Nu opzeggen ook daadwerkelijk in de brief staan.

Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Ouders van Nu

Hoe zeg ik Ouders van Nu op?

Ouders van Nu opzeggen kan op drie manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice of een brief sturen. Daarnaast kun je gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven aan Ouders van Nu?

Een adreswijziging kun je het beste telefonisch doorgeven via de klantenservice van DPG Media. Doe dit uiterlijk 3 weken van tevoren, want het verwerken van de adreswijziging kan tot 3 weken in beslag nemen.

Hoe zeg ik de voordeelpas van Ouders van Nu op?

De voordeelpas van Ouders van Nu opzeggen kan telefonisch, schriftelijk en via het online vragenformulier. Als het lidmaatschap automatisch verlengd is, kan deze iedere maand opgezegd worden. Hierbij krijg je wel te maken met een opzegtermijn van 1 maand.

Hoe kan ik een wijziging van mijn rekeningnummer doorgeven aan Ouders van Nu?

Als je wilt dat Ouders van Nu het geld voortaan van een andere rekening afschrijft, kun je het beste telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jouw rekeningnummer dan direct aanpassen in het systeem.

Hoe kan ik Ouders van Nu bereiken?

Ouders van Nu is zowel telefonisch als per post te bereiken. Wie telefonisch contact op wil nemen, belt naar 085 - 087 63 84. Wanneer je een brief wilt sturen, richt je deze aan DPG Media t.a.v. Klantenservice Ouders van Nu, via onderstaand adres.

Meest opgezegde kranten & tijdschriften

Andere kranten & tijdschriften

Telefoonnummer Ouders van Nu

Je kunt Ouders van Nu bereiken via het telefoonnummer 0088-5500250 .

Adres Ouders van Nu

Ouders van Nu

Postbus 75

2400 AB ALPHEN AAN DE RIJN

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden