9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Margriet opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Margriet

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Margriet opzeggen

Margriet is één van de vele magazines die door DPG Media wordt uitgegeven. Het tijdschrift behoort tot de grootste Nederlandse weekbladen voor vrouwen van 50 jaar en ouder. Onderwerpen die aan bod komen zijn: mode, beauty, lifestyle, culinair, relatie, gezondheid, psyche, maatschappij en toerisme. Ben je al jarenlang trouw abonnee van dit magazine, maar lees je de Margriet eigenlijk bijna nooit meer? Dan is het zonde om je abonnement op dit tijdschrift aan te houden. Reden genoeg om de Margriet op te zeggen. Hier lees je precies hoe de Margriet opzeggen in zijn werk gaat. We gaan in op manieren hoe je jouw abonnement kunt beëindigen en vertellen je waar je rekening mee moet houden bij de Margriet opzeggen.

Op deze pagina

Abonnementen op Margriet
Handig om te weten in het kader van de Margriet opzeggen
Margriet opzeggen: zo pak je het aan
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Margriet

Abonnementen op Margriet

Net als bij nagenoeg alle andere magazines die DPG Media uitgeeft, kun je ook bij de Margriet kiezen uit verschillende abonnementen. Als je overweegt om een abonnement op dit tijdschrift af te sluiten, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Daarom zetten wij hier de verschillende abonnementsvormen voor je op een rijtje.

*Margriet

Je krijgt volledige toegang tot premium artikelen en verhalen, je kunt elke week het digitale magazine lezen en de Margriet wordt wekelijks thuisbezorgd.

*Margriet + extra

Je krijgt volledig toegang tot premium artikelen en verhalen, je kunt elke week het digitale magazine lezen, de Margriet wordt wekelijks thuisbezorgd en je krijgt meerdere malen per jaar Margriet extra thuisbezorgd.

*Margriet + extra + puzzelen

Je krijgt volledige toegang tot premium artikelen en verhalen, je kunt elke week het digitale magazine lezen, de Margriet wordt wekelijks thuisbezorgd, je krijgt meermaals per jaar Margriet extra in de bus en er worden meerdere edities van Margriet puzzelen thuisbezorgd.

Handig om te weten in het kader van de Margriet opzeggen

De Margriet opzeggen is niet bijzonder lastig. Dit komt vooral doordat je jouw abonnement op verschillende manieren op kunt zeggen. Later op deze pagina halen we de verschillende manieren aan. Is het de eerste keer dat je jouw abonnement op dit tijdschrift stop wilt zetten? Dan ben je mogelijk benieuwd hoe dit in zijn werk gaat. Daarom volgen hier een aantal belangrijke aandachtspunten in het kader van de Margriet opzeggen.

Margriet hanteert een opzegtermijn van 1 maand

Wie een abonnement op de Margriet wil opzeggen, krijgt hoe dan ook te maken met een opzegtermijn. Ben je abonnee geworden naar aanleiding van een actie of aanbieding? Dan loopt jouw abonnement tot een bepaalde datum. Voor deze datum kun je niet onder jouw abonnement uit, tenzij jij je in de eerste 14 dagen al bedenkt. Als het een abonnement voor bepaalde tijd betreft, dien je deze minimaal 1 maand voor het verlopen ervan op te zeggen als je geen abonnee wilt blijven. Wanneer je al langer abonnee bent, krijg je overigens ook altijd te maken met een opzegtermijn van één maand. Door de wet van dam kun je jouw abonnement dan wel op ieder gewenst moment opzeggen.

Abonnement wordt automatisch verlengd

Sommige mensen denken dat een abonnement voor bepaalde tijd standaard eindigt op de einddatum, maar dat is niet het geval. Als je niet langer abonnee wit zijn, moet je dit zelf aangeven. Doe je dit niet? Dan wordt een abonnement stilzwijgend verlengd. Er is dan bovendien geen sprake meer van een abonnement voor bepaalde tijd, maar van een abonnement voor onbepaalde tijd. Zo’n abonnement kun je op ieder gewenst moment opzeggen, maar je komt niet onder de opzegtermijn van 1 maand uit.

Hoe gaat Margriet om met persoonsgegevens?

Wanneer je een abonnement op de Margriet afsluit, verstrek je persoonsgegevens aan DPG Media. Als je niet langer abonnee wilt zijn van dit tijdschrift, wens je mogelijk ook dat jouw gegevens uit het systeem van Margriet en DPG Media verwijderd worden. Dit gebeurt niet standaard, want jouw persoonsgegevens mogen maximaal 2 jaar bewaard worden. Na deze periode worden jouw gegevens automatisch uit de systemen verwijderd. Wil je voorkomen dat DPG Media (telefonisch) contact met je opneemt in deze 2 jaar? Beroep je dan op het recht van verzet. Je wordt in dat geval niet meer gebeld door DPG Media en ontvangt bovendien geen geadresseerd reclamedrukwerk meer van dit bedrijf.

Je kunt je abonnement herroepen

Heb je onlangs een eerste Margriet ontvangen nadat je een abonnement hebt afgesloten en voldoet het tijdschrift niet aan je verwachtingen? Denk dan niet dat je tot het einde van het abonnement aan de Margriet vastzit, want dat hoeft niet. Binnen 14 dagen na ontvangst van het eerste nummer kun je jouw abonnement namelijk herroepen. Dankzij het herroepingsrecht kun je zonder kosten afzien van de bestelling. Wie zijn abonnement op de Margriet wil herroepen, kan bellen naar 088 - 0561 561. Daarnaast kun je online een herroepingsformulier downloaden, invullen en per post opsturen naar Margriet. Het online herroepen van je abonnement is niet mogelijk.

Margriet opzeggen: zo pak je het aan

Veel mensen weten niet hoe de Margriet opzeggen in zijn werk gaat. Gelukkig is het niet bijzonder lastig om jouw abonnement stop te zetten. Je kunt Margriet namelijk op meerdere manieren inlichten dat je niet langer abonnee wilt zijn. Benieuwd op welke manieren je jouw abonnement op kunt zeggen? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje.

Margriet telefonisch opzeggen is de snelste manier om onder jouw abonnement uit te komen. De medewerker die je aan de lijn krijgt, kan jouw opzegging dan direct verwerken in het systeem. De Margriet is op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur bereikbaar via 085 - 087 63 84. Is er sprake van een lange wachttijd? Dan kun je een terugbelverzoek achterlaten op de website. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld door een medewerker van de Margriet klantenservice.

Margriet online opzeggen via de website van Margriet. Telefonisch de Margriet opzeggen heeft één groot nadeel: de medewerker probeert je over te halen om toch abonnee te blijven. Zit je hier niet op te wachten? Dan kun je jouw abonnement ook opzeggen via de website van de Margriet. Vul allereerst jouw abonnementsnummer en de laatste 4 cijfers van jouw rekeningnummer in en doorloop de stappen. Online de Margriet opzeggen is hierdoor een stuk makkelijker dan telefonisch opzeggen.

Abonnement online opzeggen met Opzeggen.nl. Wil je jouw abonnement op de Margriet online opzeggen? Dan kun jij je dit ook op Opzeggen.nl regelen. Dankzij onze opzegservice hoef je zelf amper tijd en moeite te besteden aan het opzeggen van jouw abonnement op de Margriet. Het enige wat wij nodig hebben, zijn jouw gegevens. Op basis hiervan stellen we een opzegbrief op. Als je niet wilt dat Margriet contact met je opneemt, vink je ‘verwijder mijn persoonsgegevens’ aan. Wij nemen dan een verzoek tot verwijdering van jouw gegevens op in de opzegbrief. Nadat jouw brief klaar staat, versturen wij deze naar Margriet en wordt jouw opzegging verwerkt. Verstuur per post een opzegbrief naar Margriet houd je zelf liever de touwtjes in handen? Dan wil je mogelijk niet dat wij jouw opzegbrief versturen. Ook dan kunnen wij je van dienst zijn. Opzeggen.nl biedt je namelijk de mogelijkheid om een gratis opzegbrief te downloaden. Nadat je deze gedownload hebt, stuur je deze zelf naar de Margriet. Richt jouw opzegbrief aan DPG Media. Wie voor de Margriet opzeggen per post kiest, moet niet vergeten dat dit vaak meer tijd kost dan de manieren hierboven. Zorg er daarom voor dat je jouw opzegbrief tijdig verstuurt.

Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Margriet

Hoe zeg ik Margriet op?

Je kunt de Margriet telefonisch, via de website en per post opzeggen. Als je zelf liever geen tijd en moeite besteedt aan de Margriet opzeggen, kun je gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. De opzegging wordt dan grotendeels voor jou geregeld.

Wat is het tijdschrift Margriet?

De Margriet is één van de grootste weekbladen voor vrouwen van 50 jaar en ouder. In het blad komen onderwerpen als mode, beauty, lifestyle, culinair, relatie, gezondheid, psyche, maatschappij en toerisme aan bod.

Hoe kan ik de klantenservice van Margriet bereiken?

De klantenservice van de Margriet is het beste per telefoon te bereiken. Wanneer je een medewerker van het tijdschrift wilt spreken, bel je op werkdagen tussen 08.30 en 21.00 uur naar 088 - 5500 114. Je kunt eventueel ook een terugbel verzoek achterlaten op de website.

Hoe kan ik de Margriet opzeggen bij overlijden?

Als een abonnee op de Margriet overleden is, kun je het abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice. Zorg ervoor dat je het abonnementsnummer en het rekeningnummer van de overleden persoon bij de hand hebt.

Is Margriet onderdeel van DPG Media?

Ja, de Margriet is één van de vele tijdschriften die wordt uitgegeven door DPG Media. Het blad verschijnt eenmaal per week en daarnaast verschijnen er jaarlijks meerdere edities van Margriet extra en Margriet puzzelen.

Meest opgezegde kranten & tijdschriften

Andere kranten & tijdschriften

Telefoonnummer Margriet

Je kunt Margriet bereiken via het telefoonnummer 088-55 00 114.

Adres Margriet

Margriet

Postbus 75

2400 AB ALPHEN AAN DE RIJN

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden