9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Het Parool opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Het Parool

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Parool opzeggen

Het Parool is een dagblad dat wordt uitgegeven door DPG Media. De krant is voornamelijk gericht op de stad Amsterdam. Ondanks dat dit een vrij specifiek gebied is, heeft Het Parool behoorlijk wat abonnees. Ben jij er hier eentje van, maar wil je het dagblad niet langer ontvangen? Dan moet je Het Parool opzeggen. Wanneer je niets doet, wordt de krant namelijk nog gewoon bij je thuisbezorgd. Als je jouw abonnement op Het Parool op wilt zeggen maar niet weet hoe je dit doet, ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk alles wat je moet weten over over Het Parool opzeggen.

Op deze pagina

Abonnementen van Het Parool
Het Parool opzeggen: een aantal belangrijke zaken op een rijtje
Het Parool stopzetten doe je zo
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Het Parool

Abonnementen van Het Parool

Wil je een abonnement op Het Parool afsluiten? Denk dan niet dat het enkel een kwestie is van betalen. Nee, want je moet eerst een abonnementsvorm kiezen. Het Parool biedt namelijk verschillende soorten abonnementen aan. Wie zich wil abonneren op deze krant, kan uit de onderstaande abonnementen kiezen:

Het Parool compleet

Je ontvangt de krant zes dagen per week op papier en hebt onbeperkt toegang tot alle digitale producten van Het Parool.

Het Parool zaterdag+

Iedere zaterdag wordt de papieren editie thuisbezorgd en daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot alle digitale producten van de krant.

Het Parool digitaal

Onbeperkt toegang tot alle digitale producten van Het Parool.

Het Parool digitaal basis

Volledige toegang tot alle artikelen op parool.nl, Het Parool 24/7 (smartphone app).

Het Parool opzeggen: een aantal belangrijke zaken op een rijtje

Wie een abonnement op Het Parool afsluit, gaat akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn onder meer van toepassing op Het Parool opzeggen. Daarom is het handig om te weten waar je precies mee te maken krijgt als je jouw abonnement op deze krant stop wilt zetten. De belangrijkste zaken heeft Opzeggen.nl hieronder voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je aan toe bent bij Het Parool opzeggen.

Opzegtermijn

Bij een abonnement voor bepaalde tijd dien je minimaal 1 maand voor de einddatum op te zeggen als je geen abonnee wilt blijven. Een abonnement voor onbepaalde tijd kan dankzij de wet van dam op ieder moment opgezegd worden, maar ook dan geldt er een opzegtermijn van 1 maand.

Abonnement wordt stilzwijgend verlengd

Wie zijn abonnement op Het Parool niet zelf opzegt, blijft abonnee. Als je voor de einddatum van het abonnement niets van je hebt laten horen, wordt deze namelijk conform wet van dam stilzwijgend verlengd. Het abonnement wordt bovendien omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd.

Automatische incasso

Wanneer je jouw abonnement op Het Parool opzegt, wordt een automatische incasso doorgaans ook stopgezet. Dit kun je zelf ook doen, maar doe dit niet voordat je een bevestiging van jouw opzegging hebt gekregen. Tot die tijd ben je namelijk verplicht om te betalen.

Herroepingsrecht

Wie binnen 14 dagen na het ontvangen van de eerste krant af wil zien van zijn abonnement op Het Parool, kan zich beroepen op het herroepingsrecht. Hierdoor is het mogelijk om binnen 14 dagen, zonder kosten en opgaaf van reden, af te zien van een abonnement en het abonnement op Het Parool te herroepen.

Bezorging tijdelijk stopzetten of de krant verhuizen

Ga je binnenkort op vakantie? Dan wil je jouw abonnement op Het Parool mogelijk tijdelijk stopzetten. Je kunt de krant ook bij familie of vrienden laten bezorgen tijdens jouw vakantie. De vakantieperiode dient minimaal 7 dagen te duren en mag niet langer zijn dan 90 dagen. Wie zijn abonnement tijdelijk stop wil zetten of wil ‘verhuizen’ dient dit minimaal 1 week van tevoren door te geven aan de krant.

Het Parool stopzetten doe je zo

Wil je jouw abonnement op Het Parool voorgoed stopzetten? Dan moet je weten hoe je dit aanpakt. Dit bepaal je grotendeels zelf, want je kunt jouw abonnement op Het Parool opzeggen op de onderstaande 3 manieren.

Het Parool telefonisch opzeggen - telefonisch Het Parool opzeggen wordt aangeraden door de krant. Doordat je een medewerker van de klantenservice aan de lijn krijgt, kan jouw opzegging direct verwerkt worden in het systeem. De medewerker legt zich alleen niet zo maar neer bij jouw opzegging en zal je een voorstel doen in de hoop dat je abonnee blijft. De klantenservice van Het Parool is op werkdagen tussen 08.30 en 21.00 uur bereikbaar via 088 - 0561 533. Is er sprake van een lange wachtrij? Dan wil je mogelijk niet minutenlang wachten tot je eindelijk iemand aan de lijn krijgt. Laat in dat geval een terugbelverzoek achter op de website van de krant. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Het Parool online opzeggen via de website - als je liever geen medewerker van Het Parool wilt spreken, kun je jouw opzegging online regelen. Hiervoor log je in op de online omgeving van de krant. Wil je online jouw abonnement op Het Parool opzeggen? Dan heb je een account nodig. Wanneer je nog geen account hebt, kun je deze makkelijk en snel aanmaken op de website. Lukt het niet? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice voor hulp. Nadat je een account aangemaakt hebt, kun je direct inloggen. Naast Het Parool opzeggen kun je in de online omgeving ook jouw abonnement wijzigen.

Het Parool online opzeggen via Opzeggen.nl - wanneer je voor één van de bovenstaande twee manieren kiest, kost Het Parool opzeggen je tijd en moeite. Zit je hier niet op te wachten? Maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Op basis van de gegevens die je invult, stellen wij direct een opzegformulier voor je op. Als je ervoor kiest om een passage over de verwijdering van jouw persoonsgegevens op te nemen, beroep jij je op het recht van verzet. Nadat de brief klaar staat, kun je hem downloaden en zelf versturen of gebruik maken van onze opzegservice. In dit laatste geval versturen wij jouw opzegbrief, waardoor Het Parool opzeggen je amper tijd en moeite kost.

Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Het Parool

Hoe zeg ik Het Parool op?

Je kunt Het Parool opzeggen door te bellen naar de krant of een terugbelverzoek achter te laten op de website. Als je liever niet per telefoon opzegt, richt jij je tot de online omgeving van de krant of maak je gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Hoe kan ik de klantenservice van Het Parool bereiken?

De klantenservice van Het Parool is bereikbaar via het telefoonnummer 088 - 0561 533. Op werkdagen zitten er van 08.30 tot 21.00 uur medewerkers van de krant klaar om je telefonisch te woord te staan.

Kan ik Het Parool opzeggen per e-mail?

Nee, Het Parool opzeggen per e-mail is niet mogelijk.

Waar dien ik een bezorgklacht in over Het Parool?

Een bezorgklacht voor Het Parool dien je in via de website van de krant. Hier vind je een contactformulier waar je voor de optie ‘bezorgklachten’ kunt kiezen. Jouw klacht komt in dat geval direct bij de juiste afdeling terecht.

Kan ik mijn abonnement op Het Parool ook wijzigen?

Ja, het is mogelijk om je abonnement op Het Parool te wijzigen. Dit kan zowel telefonisch als in de online omgeving. Wie wil overstappen naar een andere abonnementsvorm of een andere betaaltermijn, dient dit minimaal 1 maand voor het verstrijken van de lopende betaalperiode aan Het Parool door te geven.

Meest opgezegde kranten & tijdschriften

Andere kranten & tijdschriften

Telefoonnummer Het Parool

Je kunt Het Parool bereiken via het telefoonnummer 088-0561533.

Adres Het Parool

Het Parool

Postbus 433

1000 AK AMSTERDAM

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden