9.1 op basis van 7600 beoordelingen

Donald Duck opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Donald Duck

Welk product wil je opzeggen bij Donald Duck?

Staat het product van Donald Duck er niet tussen? Neem contact met ons op contactMakkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

9.1 op basis van 7600 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7600 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

snel en efficient

Dick, Burgum

15-4-2024

10

alles is goed gegaan niks meer gehoord

yvonne, IJMUIDEN

15-4-2024

10

snel en efficient

Dick, Burgum

15-4-2024

10

alles is goed gegaan niks meer gehoord

yvonne, IJMUIDEN

15-4-2024

10

Ik kan het iedereen aanraden ga jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden

Ineke Jonkman, Zwolle

13-4-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Donald Duck opzeggen

Veel Nederlanders zijn dol op de Donald Duck. Dit tijdschrift wordt vooral veel door kinderen gelezen, maar er zijn ook volwassenen die er dol op zijn. Je kunt de Donald Duck los kopen, maar er zijn veel mensen die er een abonnement op hebben. Geldt dit ook voor jou, maar wil je jouw abonnement beëindigen? Dan moet je de Donald Duck opzeggen. Deze pagina staat volledig in het teken van het opzeggen van dit tijdschrift. Je leest onder meer hoe je de Donald Duck opzegt en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.

Op deze pagina

Contactgegevens van Donald Duck
Abonnementen van Donald Duck
Zo kun je de Donald Duck opzeggen
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Donald Duck

Contactgegevens van Donald Duck

Naam DPG Media

Adres Postbus 75, 2400 AB Alphen aan de Rijn

Kamer van Koophandel 34172906

Telefoonnummer 088 - 5500 143

Abonnementen van Donald Duck

Wie zich wil abonneren op de Donald Duck, kan uit verschillende abonnementen kiezen. Je kunt alleen voor Donald Duck kiezen, maar ook voor Donald Duck Extra, Donald Duck Junior en Katrien Duck. Hieronder staan we kort stil bij de verschillende Donald Duck abonnementen die je af kunt sluiten.

Donald Duck

Wie abonnee wil worden van Donald Duck, kan allereerst voor het abonnement Donald Duck kiezen. Je krijgt iedere week een nieuw nummer thuis en daarnaast ontvang je vier speciale abonnee-edities. Daarnaast heb je toegang tot de Donald Duck-ap. Naast dit ‘standaard’ abonnement kun je ook kiezen voor Donald Duck de hele mikmak, Donald Duck dubbelduck en Donald Duck digitaal. Bij al deze abonnementen is het - net als bij het reguliere abonnement - mogelijk om het tijdschrift online te lezen.

Donald Duck Extra

Kom je er niet aan toe om iedere week een nieuwe Donald Duck te lezen? Dan kun je voor het abonnement Donald Duck Extra kiezen. Er worden dan, verspreid over het jaar, vijftien nummers thuisbezorgd. Je kunt Donald Duck Extra eveneens online lezen. Wanneer je een grote Donald Duck-fan bent, kun jij je - naast de reguliere Donald Duck - ook op Donald Duck Extra abonneren.

Donald Duck Junior

Zijn jouw kinderen dol op Donald Duck? Dan kom je mogelijk uit bij Donald Duck Junior. Dit abonnement is speciaal bedoeld voor de allerkleinsten. Wanneer je voor dit abonnement kiest, vind je om de week een Donald Duck Junior in de brievenbus (26 nummers). Daarnaast ontvang je het Donald Duck Junior vakantieboek en is het mogelijk om het tijdschrift online te lezen.

Katrien Duck

De Donald Duck is er zowel voor jongens als voor meiden, maar er is ook een speciaal abonnement voor meiden: Katrien Duck. Wanneer je voor dit abonnement kiest, krijg je verdeeld over het jaar veertien nummers thuisbezorgd.

Verhuizing en de Donald Duck

Heb je een abonnement op de Donald Duck, maar verhuis je binnenkort? Dan wil je uiteraard dat het tijdschrift na de verhuizing op het nieuwe adres bezorgd wordt. Dit gebeurt alleen als je zelf een adreswijziging doorgeeft. Als je al weet op welke datum je verhuist, is het handig om dit zo snel mogelijk door te geven. Een adreswijziging kan namelijk tot maximaal 3 weken in beslag nemen. Je kunt jouw adres het beste wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice van DPG Media. De klantenservice is bereikbaar via 088 - 5500 143.

Opzegtermijn Donald Duck

Wie zijn abonnement op de Donald Duck op wil zeggen, kan te maken krijgen met een opzegtermijn. Wat de opzegtermijn is, hangt af van de status van je abonnement. Maak je gebruik van een aanbieding? Dan kun je de Donald Duck opzeggen vanaf het moment dat de kortingsperiode ten einde loopt, met een minimum van één maand.
Als je het reguliere tarief betaalt, is er eveneens sprake van een opzegtermijn van één maand. Dit komt door de Wet van Dam. Door deze wet kunnen consumenten een langlopend contract, zoals een abonnement, op ieder moment opzeggen. Er geldt dan een opzegtermijn van maximaal één maand. Dit recht is overigens alleen van toepassing als het abonnement één keer of vaker stilzwijgend verlengd is. Heb je een contract voor onbepaalde tijd afgesloten? Dan treedt de Wet van Dam direct in werking.

Automatische incasso en storneren

Een Donald Duck abonnement kun je op verschillende manieren betalen. Eén van de opties is automatische incasso. Het bedrag wordt dan automatisch van je rekening afgeschreven, waardoor je nooit kunt vergeten om te betalen. Wanneer je jouw Donald Duck abonnement opzegt, wordt de automatische incasso ook stopgezet. Heb je jouw abonnement stopgezet, maar heb je nog geen bevestiging ontvangen? Dan kun je jouw bank vragen om de automatische incasso te blokkeren. Als Donald Duck in jouw ogen ten onrechte geld heeft afgeschreven, kun je het bedrag bovendien terug laten boeken (storneren). Bij veel banken kun je dit zelf regelen in de online omgeving, maar een bank kan dit op verzoek ook voor jou doen.

Herroepingsrecht Donald Duck

Waar het afsluiten van een abonnement op de Donald Duck je aanvankelijk een goed idee leek, kun je hier na enige tijd toch spijt van krijgen. Wanneer deze spijt binnen veertien dagen na afsluiten van het abonnement ontstaat, kun je een beroep doen op het herroepingsrecht. Hierdoor kun je jouw Donald Duck abonnement binnen veertien dagen na afsluiten zonder opgaaf van reden alsnog beëindigen. Schriftelijk opzeggen heeft de voorkeur, zodat je altijd bewijs hebt. Telefonisch opzeggen kan echter ook.

Zo kun je de Donald Duck opzeggen

Lazen jouw kinderen altijd de Donald Duck, maar doen ze dit inmiddels niet meer? Dan wil je jouw abonnement op dit tijdschrift mogelijk opzeggen. De Donald Duck opzeggen kan telefonisch, maar ook online. Hieronder staan we kort stil bij beide manieren, zodat je kunt bepalen wat in jouw situatie de beste manier is om een abonnement stop te zetten.

Donald Duck telefonisch opzeggen - wie zijn abonnement op de Donald Duck op wil zeggen, kan telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het tijdschrift. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur te bereiken via 088 - 5500 143. Wanneer je voor telefonisch opzeggen kiest, kan er sprake zijn van een wachttijd. Bel daarom bij voorkeur op tijdstippen dat het rustig is, bijvoorbeeld tussen 14.00 en 16.00 uur. De kans dat je (lang) moet wachten voordat een medewerker je te woord staat, is dan een stuk kleiner.

Donald Duck online opzeggen via Opzeggen.nl - zit je er niet op te wachten om een medewerker van Donald Duck aan de lijn te krijgen. Dan biedt de opzegservice van Opzeggen.nl uitkomst. Hierdoor kun je online de Donald Duck opzeggen. Wij kunnen de pzegbrief voor je versturen, maar je kunt hem ook downloaden en zelf op de post doen.

Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Donald Duck

Wat is het adres van de Donald Duck?

Het adres van Donald Duck vind je onderaan deze pagina. Het gaat dan om het adres van de uitgever van de Donald Duck; DPG Media.

Hoe kan ik de Donald Duck opzeggen?

Donald Duck opzeggen kan op twee manieren: telefonisch en via de opzegservice van Opzeggen.nl. Wanneer je voor de eerste optie kiest, krijg je een medewerker aan de lijn die je over probeert te halen abonnee te blijven. Wanneer je online opzegt via Opzeggen.nl is dit niet het geval.

Wat is de verwerkingstijd bij het doorgeven van een verhuizing?

Het verwerken van een adreswijziging neemt maximaal 3 weken in beslag. Als je direct na de verhuizing de Donald Duck op het nieuwe adres wilt ontvangen, is het verstandig een adreswijziging tijdig door te geven.

Kan ik de Donald Duck tijdelijk stopzetten?

Nee, het is niet mogelijk om een Donald Duck abonnement tijdelijk stop te zetten. Hierdoor ontvang je het tijdschrift bijvoorbeeld ook als je op vakantie bent.

Hoe zit het met een digitaal abonnement op Donald Duck?

Donald Duck biedt je de mogelijkheid om een digitaal abonnement af te sluiten. Met Donald Duck digitaal krijg je toegang tot de app. In deze app vind je iedere dag nieuwe moppen, puzzels en meer dan duizend vrolijke verhalen. Ook bevat de app strips uit het weekblad.

Meest opgezegde kranten & tijdschriften

Andere kranten & tijdschriften

Telefoonnummer Donald Duck

Je kunt Donald Duck bereiken via het telefoonnummer 088-5500143.

Adres Donald Duck

Donald Duck

Postbus 75

2400 AB ALPHEN AAN DE RIJN

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden