★★★★★
9.2 op basis van 6796 beoordelingen Kiyoh

Storytel opzeggen

Zeg hier direct Storytel op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6796 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Storytel opzeggen werkt als volgt

Storytel opzeggen

Wil je Storytel opzeggen? Dat doe je eenvoudig en gratis via de website van Storytel. Login op de website, klik op "Mijn Pagina’s" en "Mijn Account", selecteer de optie "Abonnement beëindigen" en volg de instructies. Je kunt ook gebruik maken van onze opzegservice. Vul de gevraagde gegevens in en jouw opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Storytel wanneer jouw abonnement wordt stopgezet. De automatische incasso stopt dan uiteraard ook.

Verzendservice

Je kunt ook gebruik maken van onze opzegservice. Wij versturen jouw opzegbrief naar Storytel. Je ontvangt hiervan een bevestiging van ons. Een opzegging via opzerggen.nl is altijd rechtsgeldig.

Wat is Storytel?

Storytel is een betaalde dienst waarmee je onbeperkt boeken kunt luisteren en lezen. Je kunt Storytel 14 dagen gratis proberen en daarna kost het abonnement 11,99 Euro per 30 dagen. Je kunt Storytel altijd opzeggen voor de start van een nieuwe periode en bij een prijswijziging.

Wat kost Storytel?

Storytel kost 11,99 Euro per 30 dagen. De eerste 14 dagen kun je gratis proberen. Je kunt jouw abonnement op Storytel altijd gratis opzeggen via de website van Storytel of met de opzegservice van opzeggen.nl.

Meest opgezegde online diensten


Andere online diensten


Bekijk alle bedrijven in de branche: Online diensten

Telefoonnummer Storytel

We hebben nog geen telefoonnummer van Storytel in ons bestand.

Adres Storytel

Storytel
Van Diemenstraat 136-138
1013 CP Amsterdam