9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Basic-Fit opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Basic-Fit

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Basic-Fit opzeggen

Basic-Fit behoort tot de grootste en bekendste sportscholen in Nederland. Verspreid door het hele land kom je vestigingen van deze keten tegen, waardoor de kans aanwezig is dat er bij jou in de buurt ook een Basic-Fit zit. Als je hier regelmatig sport, heb je er mogelijk een abonnement afgesloten. Maak je hier weinig tot geen gebruik van? Dan denk je misschien wel aan het opzeggen van je Basic-Fit abonnement. Als je niet precies weet hoe je dit aanpakt of niet weet waar je rekening mee moet houden, raden wij je vooral aan verder te lezen. Opzeggen.nl heeft op deze pagina namelijk alles met betrekking tot Basic-Fit opzeggen voor je samengevat.

Op deze pagina

Contactgegevens van Basic-Fit
Basic-Fit abonnement opzeggen
De vier mogelijkheden om je lidmaatschap bij Basic-Fit op te zeggen
Basic-Fit opzeggen, wat zeggen opzeggers erover?
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je Basic-Fit abonnement

Contactgegevens van Basic-Fit

Naam Basic-Fit Nederland b.v.

Adres Postbus 3145, 2130 KC Hoofddorp

E-mailadres klantenservice@basic-fit.com

Basic-Fit abonnement opzeggen

Bij Basic-Fit kun je voor een laag bedrag onbeperkt fitnessen bij inmiddels meer dan 160 vestigingen in Nederland en binnen Europa zelfs ruim 700 clubs. En als lid ben je overal welkom. Je kunt onbeperkt gebruik maken van de virtuele groepslessen en je krijgt een virtuele assistent die je helpt bij je fitness aanpak. Steeds meer clubs zijn zelfs 24/7 open. Als lid van Basic-Fit heb je ook altijd de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van kluisjes en douches.

Het wijzigen en bevriezen van Basic-Fit lidmaatschap

Ben je niet (meer) tevreden met jouw abonnement? Dan kun je jouw fitness abonnement opzeggen. Toch hoeft dit niet, want het is ook mogelijk om jouw abonnement te wijzigen bij Basic-Fit. Dit doe je makkelijk en snel in de Basic-Fit app of via de kiosk op de club. Wie een wijziging door wil voeren via de app, gaat naar ‘profiel’ en klikt hier op ‘lidmaatschap & extra’s’. Het bevriezen van een lidmaatschap is niet mogelijk bij Basic-Fit, ook niet bij langdurige ziekte of een slepende blessure.

Een Basic-Fit lidmaatschap delen en omzetten

Als je een premium-lidmaatschap hebt, mag je jouw pasje delen. Je kunt eenvoudig een medegebruiker toevoegen, waardoor het altijd mogelijk is om te sporten met een vriend of vriendin. Het beheren van jouw vriendenlijst kan makkelijk via de app of website. Hier is het ook mogelijk om jouw Basic-Fit abonnement om te zetten.

Bedenktijd Basic-Fit abonnement

Krijg je binnen 14 dagen na het afsluiten van een Basic-Fit abonnement spijt? Dan kun je gebruikmaken van het herroepingsrecht. Hierdoor kun je binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden onder de overeenkomst uit. Als deze periode verstreken is, ben je minimaal abonnee tot het einde van de looptijd. Je moet ook dan niet vergeten op te zeggen als je onder jouw lidmaatschap uit wilt, want anders mag Basic-Fit jouw abonnement stilzwijgend verlengen.

Opzegtermijn en contracten Basic-Fit

Basic-Fit hanteert een contracttermijn van 1 jaar. Na het eerste jaar kan het abonnement maandelijks worden opgezegd. Zeg je binnen een jaar op, hou er dan rekening mee dat je abonnement pas eindigt zodra het eerste jaar is afgelopen. Check de Basic-Fit voorwaarden voordat je een abonnement afsluit of kijk welke voorwaarden gelden om op te zeggen. In het kort gelden de volgende voorwaarden bij het opzeggen van je lidmaatschap:

 • Bij een lidmaatschap voor een jaar geldt een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van het jaarcontract of na afloop hiervan.
 • Wanneer je lidmaatschap flexibel opzegbaar is, dan geldt vanaf de start een opzegtermijn van 30 dagen en kun je dus altijd opzeggen.

De vier mogelijkheden om je lidmaatschap bij Basic-Fit op te zeggen

Wil je jouw Basic-Fit abonnement opzeggen in plaats van wijzigen of omzetten? Dan ben je vast benieuwd hoe dit werkt. Hier zijn vier manieren om je abonnement bij deze sportschool op te zeggen:

Opzeggen in de Basic-Fit app

 1. Open de Basic-Fit app.
 2. Klik op 'mijn Basic-Fit'.
 3. Ga naar 'lidmaatschappen'.
 4. Klik op 'lidmaatschap opzeggen'.
 5. Wacht op bevestiging van je opzegging.

Basic-Fit opzeggen bij jouw vestiging

Wie zijn Basic-Fit abonnement wil opzeggen, kan dit ook doen in één van de vestigingen. Meld je bij de kiosk en geef aan dat je jouw lidmaatschap wilt beëindigen. Basic-Fit is wettelijk verplicht om hier gehoor aan te geven. Het voordeel is dat jouw opzegging direct in het systeem verwerkt wordt.

Basic-Fit opzeggen via Email

Vind je het niet prettig om je Basic-Fit abonnement in één van de vestigingen op te zeggen, dan kun je ook een mail sturen naar klantenservice@basic-fit.nl. Zorg dat je de juiste gegevens doorgeeft; vergeet je belangrijke gegevens, dan kan Basic-Fit jouw opzegging niet verwerken.

Basic-Fit online opzeggen met opzeggarantie via Opzeggen.nl

Wil je jouw Basic-Fit abonnement opzeggen zonder veel tijd en moeite, maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Vul je gegevens in, kies een verzendmethode, en wij zorgen ervoor dat jouw opzegbrief bij Basic-Fit terechtkomt. Met onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat jouw abonnement daadwerkelijk wordt opgezegd.

Problemen omtrent het opzeggen van Basic-Fit

Op internet vind je ze: klachten over Basic-Fit, vooral over het voortijdig beëindigen en opzeggen van lidmaatschappen. Ook wij hadden aanvankelijk wat strubbelingen met Basic-Fit. Maar na een artikel op onze blog nam Basic-Fit contact op en gaf aan de problemen te willen oplossen. Tegenwoordig hebben we een uitstekende afspraak met Basic-Fit: elke opzegging via ons platform wordt gegarandeerd verwerkt op de datum van generatie. Is er toch een issue met een opzegging? Dan wordt dit door Basic-Fit met terugwerkende kracht netjes afgehandeld. Een dikke pluim voor Basic-Fit wat ons betreft.

Basic-Fit opzeggen, wat zeggen opzeggers erover?

Sandra uit Everdingen "Ik vind Basic-Fit dus helemaal leuk. Maar de dichtstbijzijnde club is voor mij toch nog te ver weg... Dus ik heb mijn lidmaatschap opgezegd en dat ging heel eenvoudig."

Ad uit arderwijk "Ik had natuurlijk nooit een jaarcontract moeten tekenen. Dat wist ik eigenlijk al en Basic-Fit weet dat ook. Zou wel eens willen weten hoeveel niet-sportende leden ze hebben. Maar heb lidmaatschap zelf afgesloten en moet laatste maanden even uitzitten voordat mijn lidmaatschap eindigt. Dit zal me in de toekomst niet meer gebeuren."

Hidde uit Amsterdam "Prima sportscholen van Basic-Fit. Maar mijn vrienden zitten bij fit for free dus ik verhuis ook. Er was blijkbaar iets misgegaan met opzeggen, maar dat is na contact met de klantenservice van Opzeggen.nl alsnog prima geregeld. Dank daarvoor."

Marc uit Amstelveen "Door een blessure niet meer in staat om te sporten. Maar had geen zin om een doktersverklaring te regelen voor de laatste 3 maanden van mijn lidmaatschap. Het opzeggen is zonder problemen verlopen."

Veelgestelde vragen over het opzeggen van je Basic-Fit abonnement

Hoe kan ik het lidmaatschap van Basic-Fit opzeggen?

Je kunt het lidmaatschap van Basic-Fit opzeggen via mijn Basic-Fit in de app of op de website. Daarnaast kun je jouw abonnement stopzetten bij de balie in één van de vestigingen of een e-mail sturen.je kunt jouw lidmaatschap ook beëindigen door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Is Basic-Fit maandelijks opzegbaar?

Nee, Basic-Fit is alleen maandelijks opzegbaar als jouw abonnement minimaal één keer stilzwijgend verlengd is. Jouw lidmaatschap wordt dan omgezet in een lidmaatschap voor onbepaalde tijd, waardoor je jouw abonnement maandelijks op kunt zeggen.

Wat is de opzegtermijn van Basic-Fit?

Basic-Fit hanteert een opzegtermijn van 30 dagen. Deze opzegtermijn is zowel van toepassing op abonnementen voor bepaalde als abonnementen voor onbepaalde tijd. Een abonnement voor bepaalde tijd eindigt pas als deze minimaal een maand voor het verstrijken van de abonnementsperiode is opgezegd.

Hoeveel dagen bedenktijd heb ik na het afsluiten van mijn Basic-Fit abonnement?

Dat hangt af van de manier waarop jij je hebt ingeschreven. Voor online inschrijvingen geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze periode kun je kosteloos en zonder opgaaf van reden afzien van jouw abonnement. Deze bedenktijd geldt niet voor lidmaatschappen die op de club gesloten zijn.

Wordt mijn Basic-Fit abonnement stilzwijgend verlengd?

Als je jouw abonnement voor bepaalde tijd niet minimaal één maand voor de einddatum opzegt, wordt deze stilzwijgend verlengd. Het abonnement wordt dan omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd.

Meest opgezegde fitness studio's

Telefoonnummer Basic-Fit

Je kunt Basic-Fit bereiken via het telefoonnummer 0900-227423480.

Adres Basic-Fit

Basic-Fit

Postbus 3124

2130 KC HOOFDDORP

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden