9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Centraal Beheer opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Centraal Beheer

Welk product wil je opzeggen bij Centraal Beheer?

Staat het product van Centraal Beheer er niet tussen? Neem contact met ons op contactMakkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Centraal Beheer opzeggen

Centraal Beheer maakt deel uit van het Achmea concern. Je kunt hier onder meer terecht voor verzekeringen, maar ook voor sparen en beleggen en het afsluiten van een hypotheek. Wanneer jij je verzekert bij Centraal Beheer, sluit je een verzekering af bij Achmea. Omdat dit bedrijf al jarenlang een grote naam is in de verzekeringswereld, is het goed mogelijk dat jij je hier verzekerd hebt. Ben je inderdaad verzekerd bij Achmea, maar wil je jouw verzekering stopzetten? Dan zit er niets anders op dan Centraal Beheer opzeggen. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Centraal Beheer opzeggen. Wij zetten manieren om je verzekering bij Centraal Beheer op te zeggen op een rijtje en vertellen je waar je rekening mee moet houden bij het opzeggen.

Op deze pagina

Centraal Beheer opzeggen
Centraal Beheer opzeggen? Houd hier rekening mee!
4 manieren om een Centraal Beheer verzekering op te zeggen
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij Centraal Beheer

Centraal Beheer opzeggen

Wil jij Centraal Beheer opzeggen? Vul eenvoudig de ontbrekende gegevens in, en het formulier past zich automatisch aan. Download het formulier gratis en verstuur het zelf naar Centraal Beheer, of laat het door Opzeggen.nl versturen met 100% opzeggarantie. De keuze is aan jou!

Centraal Beheer opzeggen? Houd hier rekening mee!

Heb je een autoverzekering, camperverzekering, dierenverzekering, inboedelverzekering, overlijdensrisicoverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering afgesloten bij Centraal Beheer en wil je deze opzeggen? Klik dan simpelweg op de link met de betreffende verzekering en je wordt direct doorgestuurd naar de juiste opzegbrief.

Net als Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en Inshared is Centraal Beheer ook een merk van Achmea. Ondanks dat deze verzekeraars allemaal tot hetzelfde bedrijf behoren, hebben ze allemaal hun eigen voorwaarden. Wil je Centraal Beheer opzeggen? Dan is het handig om te weten waar je rekening mee moet houden. Daarom zetten wij hier de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

Dagelijks opzegbaar

Eén van de grote voordelen van Centraal Beheer is dat verzekeringen dagelijks opzegbaar zijn. Centraal Beheer werkt namelijk niet met een opzegtermijn. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw verzekering bij Centraal Beheer stilzwijgend verlengd wordt. Schadeverzekeringen vallen weliswaar niet onder de Wet van Dam, maar verzekeraars hebben onderling afgesproken zich wel aan deze wet te houden.

Herroepingsrecht

Heb je minder dan 14 dagen geleden een verzekering afgesloten bij Centraal Beheer? Dan kun je hier dankzij het herroepingsrecht nog onderuit. Je hoeft in dat geval geen reden op te geven voor Centraal Beheer opzeggen.

Aanpassen van je verzekering bij Centraal Beheer

Centraal Beheer biedt je de mogelijkheid om jouw verzekering aan te passen. De manier van aanpassen verschilt per verzekering. Sommige verzekeringen kun je aanpassen in mijn Centraal Beheer. Hier kun je bovendien jouw adresgegevens, bij bijvoorbeeld een verhuizing, wijzigen.

Polisnummer

Voor Centraal Beheer opzeggen heb je het polisnummer van de betreffende verzekering nodig. Heb je deze niet bij de hand? Dan kun je inloggen in mijn Centraal Beheer. Hier vind je van iedere verzekering die je hebt afgesloten het polisnummer.

Overzicht van je verzekeringen

Weet je niet precies welke verzekeringen je allemaal hebt lopen bij Centraal Beheer? Log dan in in mijn Centraal Beheer. Hier vind je een overzicht van alle verzekeringen.

Overlijden doorgeven

Het overlijden van een verzekerde kan op twee manieren doorgegeven worden aan Centraal Beheer. Je kunt een online formulier invullen en teruggebeld worden, maar je kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met Centraal Beheer. In de overlijdensgids van Opzeggen.nl vind je meer informatie over een aantal zaken die je moet regelen na een overlijden.

4 manieren om een Centraal Beheer verzekering op te zeggen

Soms is het opzeggen van een verzekering behoorlijk ingewikkeld, maar dat geldt niet voor Centraal Beheer opzeggen. Er zijn namelijk 4 manieren waarop je jouw verzekering(en) bij deze verzekeraar op kunt zeggen. Hieronder lees je wat deze manieren zijn en hoe ze werken.

Centraal Beheer opzeggen via de 'mijn'-omgeving van Centraal Beheer

Bepaalde verzekeringen van Centraal Beheer kun je makkelijk en snel opzeggen via mijn Centraal Beheer. Dit geldt voor de volgende verzekeringen:

 • autoverzekering
 • reisverzekering
 • woonverzekering
 • sommige motorverzekeringen
 • sommige bromfietsverzekeringen

Centraal Beheer opzeggen via app of chat

Centraal Beheer opzeggen kan ook door te appen of chatten met de verzekeraar. Appen kan via 06 - 5778 0573 en chatten via de website van Centraal Beheer. Opzeggen door te appen of chatten werkt op de volgende manier:  1. stuur ‘opzeggen’. 2. geef aan om welke verzekering(en) het gaat. 3. beantwoord de vragen van de medewerker of chatbot. 4. lever de benodigde gegevens aan. 5. wacht tot Centraal Beheer je een bevestiging van opzegging stuurt.

Centraal Beheer telefonisch opzeggen

Wil je liever met een medewerker spreken? Dan kun je Centraal Beheer telefonisch opzeggen. Het onderstaande stappenplan laat je zien hoe telefonisch Centraal Beheer opzeggen in zijn werk gaat.  1. bel naar 055 - 5798 000. 2. maak duidelijk dat je een verzekering op wilt zeggen. 3. geef door om welke verzekering het gaat. 4. beantwoord de vragen die de medewerker je stelt, zodat de gegevens verwerkt kunnen worden. 5. wacht tot je bevestiging krijgt van Centraal Beheer.

Centraal Beheer online opzeggen

Wil je een verzekering bij Centraal Beheer opzeggen zonder dat je hier zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken? Maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Je hoeft in dat geval slechts twee stappen te doorlopen en wij zeggen jouw verzekering bij Centraal Beheer op. Hieronder lichten we de stappen kort toe:

1. Vul je gegevens in

Allereerst kies je een opzegdatum en vervolgens vul je voorletter(s) en achternaam, straatnaam en huisnummer, postcode, woonplaats, geboortedatum, polisnummer en e-mailadres voor bevestiging van opzegging in. Vink eventueel het vakje voor ‘ik wil geen reclame meer ontvangen’ aan.

2. Verstuur je opzegging

Bepaal of je jouw opzegbrief standaard of aangetekend wilt versturen. Een aangetekende brief is weliswaar duurder, maar hiermee profiteer je wel van onze 100% opzeggarantie. Kies vervolgens een betaalmethode en accepteer tot slot de voorwaarden en klik op ‘verstuur mijn opzegging’.

Meer informatie over het opzeggen van een verzekering?

Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij Centraal Beheer

Hoe kan ik mijn verzekering(en) bij Centraal Beheer opzeggen?

Centraal Beheer opzeggen kan rechtstreeks bij de verzekeraar. Je kunt opzeggen via mijn Centraal Beheer, maar ook door te appen, chatten of bellen. Wie zijn verzekering makkelijk en snel op wil zeggen, kan ook gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Welke gegevens heb ik nodig om een verzekering bij Centraal Beheer op te zeggen?

Centraal Beheer heeft allereerst jouw persoonsgegevens nodig om een verzekering op te kunnen zeggen. Daarnaast moet je jouw polisnummer doorgeven aan de verzekeraar. Als je jouw polisnummer niet (meer) weet, kun je in mijn Centraal Beheer kijken.

Is Centraal Beheer onderdeel van Achmea?

Ja, Centraal Beheer is onderdeel van Achmea.

Kan ik Centraal Beheer mailen?

Nee, het is niet mogelijk om Centraal Beheer te mailen. De verzekeraar kan je per mail minder goed en snel helpen, waardoor contact per e-mail niet mogelijk is.

Mag Centraal Beheer mijn verzekering stilzwijgend verlengen?

Nee, verzekeraars mogen een verzekering niet stilzwijgend verlengen. Zij moeten jou op de hoogte brengen vlak voordat de verzekering afloopt. Je kunt hem vervolgens zelf verlengen voor een bepaalde periode of opzeggen. De verzekering blijft doorlopen als je niets doet.

Meest opgezegde verzekeraars

Telefoonnummer Centraal Beheer

Je kunt Centraal Beheer bereiken via het telefoonnummer (055) 579 8000.

Adres Centraal Beheer

Centraal Beheer

Postbus 9150

7300 HZ APELDOORN

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden