9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Chubb European Group opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Chubb European Group

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Verzekeringen van Chubb European Group opzeggen

Chubb is ‘s werelds grootste beursgenoteerde schadeverzekeringsmaatschappij en de grootste commerciële verzekeraar in de Verenigde Staten. Deze verzekeraar is niet alleen in de VS actief, maar in 54 landen. Nederlanders kunnen bijvoorbeeld verzekeringen afsluiten bij Chubb European Group. Ben je verzekerd bij Chubb, maar wil je jouw verzekering hier stopzetten? Dan moet je Chubb European Group zelf opzeggen. Op deze pagina zetten wij de verschillende manieren van opzeggen op een rijtje. Verder gaan we in op verzekeringen die je bij Chubb af kunt sluiten en vertellen we je waar je op moet letten bij Chubb opzeggen.

Op deze pagina

Contactgegevens van Chubb European Group
Over Chubb
Aandachtspunten bij het opzeggen van je verzekering bij Chubb
De mogelijkheden om je particuliere verzekering bij Chubb European Group op te zeggen
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij Chubb European Group

Contactgegevens van Chubb European Group

Chubb European Group SE

Marten Meesweg 8, 3068 AV Rotterdam

Telefoonnummer: 0800 - 2255 223

E-mailadres: info.benelux@chubb.com

Over Chubb

Bij Chubb kun je als particulier verschillende verzekeringen afsluiten. Het merendeel van deze verzekeringen sluit je alleen niet via Chubb zelf af, maar via een tussenpersoon. Alhoewel het niet mogelijk is om zo'n verzekering los af te sluiten, moet je schade wel bij Chubb doorgeven. Bovendien moet je jouw verzekering bij Chubb opzeggen als je hem stop wilt zetten en niet bij de tussenpersoon.

Chubb, ACE en TAF

Chubb werd in 2015 overgenomen door ACE Limited. Na de samenvoeging van de twee bedrijven werd besloten om de naam Chubb aan te nemen. Wie vandaag de dag in Nederland een verzekering van Chubb af wil sluiten, kan hiervoor terecht bij TAF. Deze aanbieder van verzekeringen werkt namelijk in exclusieve volmacht van Chubb.

Chubb en Odido

Naast TAF werkt Chubb in Nederland samen met een aantal andere partijen. Odido is hier een voorbeeld van. Wie zijn smartphone wil verzekeren kan hiervoor een Odido toestelverzekering van Chubb afsluiten. Wil je jouw Odido abonnement opzeggen? Dan kun je dit rechtstreeks bij de telecomaanbieder doen. Voor het opzeggen van de toestelverzekering neem je contact op met Chubb.

Particuliere verzekeringen

Nederlanders kunnen bij Chubb ook diverse particuliere verzekeringen afsluiten. Hieronder zetten we de particuliere verzekeringen die Chubb aanbiedt op een rijtje.

 • Ongevallenverzekeringen
  - Blijvende invaliditeit
  - Ernstige ziekten
  - Overlijden na ongeval

 • Reisverzekeringen 

 • Verzekeringen voor exclusieve auto’s en andere waardevolle bezittingen.

Aandachtspunten bij het opzeggen van je verzekering bij Chubb

Wil je jouw Chubb verzekering opzeggen? Dan moet je rekening houden met onder meer de opzegtermijn en voorwaarden. Om te voorkomen dat je tegen problemen aanloopt bij Chubb opzeggen, lichten we hieronder de belangrijkste aandachtspunten kort toe.

Opzegtermijn

Omdat je Chubb verzekeringen zowel rechtstreeks als bij een tussenpersoon af kunt sluiten, kan er verschil zitten in de opzegtermijn. Is jouw verzekering al een keer verlengd? Dan geldt er vaak een opzegtermijn van 1 maand. Dit is in de Wet van Dam geregeld. Als je nog in de eerste periode van jouw contract zit, kan er een langere opzegtermijn gelden. In de voorwaarden van jouw verzekering vind je meer over Chubb European Group opzeggen.

Wijzigen

Als je niet (meer) tevreden bent over jouw verzekering, kun je Chubb opzeggen. Het is ook mogelijk om jouw verzekering te wijzigen. Heb je de verzekering rechtstreeks bij Chubb afgesloten? Dan kun je een wijziging online of telefonisch doorgeven. Wanneer je de verzekering via een tussenpersoon hebt afgesloten, neem je contact op met deze partij om een wijziging door te geven.

Polisnummer en voorwaarden

Wie een verzekering van Chubb afsluit gaat akkoord met de voorwaarden. Hierin vind je onder meer de regels met betrekking tot Chubb opzeggen. Voldoe je aan de voorwaarden voor opzegging? Zorg er dan voor dat je jouw polisnummer bij de hand hebt. Deze heb je namelijk nodig om bij Chubb European Group op te zeggen.

Automatische incasso

Als het lang duurt voordat je een bevestiging krijgt van Chubb European Croup, kan je de automatische incasso laten blokkeren door je bank. De betalingsverplichting blijft daarentegen wel bestaan totdat je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier ook een bevestiging van hebt gekregen.

Bedenktijd

Heb je online een Chubb verzekering afgesloten en krijg je hier binnen 14 dagen spijt van? Dan kun je deze kosteloos en zonder opgaaf van reden opzeggen. Dit is mogelijk dankzij het herroepingsrecht. Let op: dit recht geldt alleen voor verzekeringen die op afstand afgesloten zijn en als je geen claim hebt ingediend binnen de eerste 14 dagen.

De mogelijkheden om je particuliere verzekering bij Chubb European Group op te zeggen

Wanneer je als particulier jouw verzekering bij Chubb European Group op wilt zeggen, heb je hier verschillende mogelijkheden voor. Je kunt een mail sturen, bellen met Chubb of gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Hieronder leggen we uit hoe Chubb opzeggen voor iedere manier in zijn werk gaat.

 1. Chubb opzeggen per mail Een eerste manier om een Chubb verzekering op te zeggen is per mail. Stuur jouw mail naar info.benelux@chubb.com. Vermeld in de onderwerpregel duidelijk dat het om een opzegging gaat, zodat jouw mail doorgezet kan worden naar de juiste afdeling. Heb je een Chubb toestelverzekering afgesloten bij Odido (voorheen T-mobile)? Neem dan geen contact op met deze telecomprovider, maar stuur een mail naar Chubb.

 2. Chubb telefonisch opzeggen

Naast mailen kun je Chubb European Group telefonisch opzeggen. De verzekeraar is op werkdagen te bereiken via 0800 - 2255 223. Doordat de medewerker van Chubb jouw gegevens direct kan verwerken, kost telefonisch opzeggen relatief weinig tijd.

 1. Chubb Online opzeggen in 2 stappen via Opzeggen.nl

Wie zelf weinig tijd en moeite wil steken in een Chubb verzekering opzeggen maakt gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl. Via onze website zeg je jouw Chubb verzekering in twee eenvoudige stappen op.

 1. In de eerste stap vragen wij je naar een aantal gegevens, zoals naam, telefoonnummer, e-mailadres en polisnummer.
 2. In de tweede stap kies je tussen standaard verzending en aangetekend versturen en selecteer je de bank waarbij je bankiert. Tot slot accepteer je de voorwaarden en verstuur je jouw opzegging. Het voordeel van Chubb opzeggen via Opzeggen.nl is dat je profiteert van onze 100% opzeggarantie.

Voor meer informatie over het opzeggen van een verzekering, check onze algemene pagina over verzekeringen opzeggen.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij Chubb European Group

Wat is Chubb European Group SE? Chubb European Group SE is een schadeverzekeringsmaatschappij die onder meer actief is in Nederland. Bij Chubb kun je verschillende particuliere verzekeringen afsluiten. Daarnaast worden Chubb verzekeringen aangeboden door bedrijven met een exclusieve volmacht.

Hoe kan ik het beste contact opnemen met Chubb European Group? Als je een vraag hebt over een Chubb verzekering kun je het beste telefonisch contact opnemen met deze verzekeraar. De klantenservice van Chubb is op doordeweekse dagen te bereiken via 0800 - 2255 223

Hoe zeg ik mijn Chubb verzekering op? Je kunt jouw Chubb verzekering opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de verzekeraar of door een mail te sturen. Wie makkelijk en snel zijn Chub verzekering op wil zeggen kan bovendien gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Wat heb ik nodig om Chubb op te zeggen? Het belangrijkste wat je nodig hebt bij het opzeggen van een Chubb verzekering is het polisnummer. Verder moet je bij het opzeggen een aantal gegevens invullen, maar dat spreekt voor zich.

Biedt Odido een telefoonverzekering aan van Chubb? Ja, je kunt een Odido toestelverzekering afsluiten via Chubb. Hiermee verzeker je jouw telefoon voor schade. Wie een Odido toestelverzekering op wil zeggen doet dit via Chubb.

Meest opgezegde verzekeraars

Telefoonnummer Chubb European Group

Je kunt Chubb European Group bereiken via het telefoonnummer 034 8462 845.

Adres Chubb European Group

Chubb European Group

Marten Messweg 8-10

3068 AV Rotterdam

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden