9.1 op basis van 7663 beoordelingen

FBTO opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij FBTO

Welk product wil je opzeggen bij FBTO?

Staat het product van FBTO er niet tussen? Neem contact met ons op contactMakkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

FBTO opzeggen

FBTO is één van de bekendste verzekeraars van Nederland. Vandaar dat veel Nederlanders hier een verzekering hebben lopen. Geldt dit ook voor jou, maar wil je deze verzekering beëindigen? Dan moet je zelf actie ondernemen en FBTO opzeggen. Jouw verzekering stopt namelijk niet vanzelf, ook niet als de afgesproken contractduur eindigt. FBTO informeert je weliswaar over het naderende einde van je verzekering, maar deze loopt gewoon verder als je zelf geen actie onderneemt. Wil je dit voorkomen? Dan ben je vast en zeker benieuwd hoe FBTO opzeggen in zijn werk gaat. Op deze pagina lees je alles over het opzeggen van jouw verzekering(en) bij deze verzekeraar.

Op deze pagina

FBTO opzeggen
Praktische informatie over FBTO verzekeringen
Een aantal manieren om je verzekering bij FBTO op te zeggen
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij FBTO
Contactinformatie FBTO
Opzeggen verzekering

FBTO opzeggen

Wil jij FBTO opzeggen? Vul eenvoudig de ontbrekende gegevens in, en het formulier past zich automatisch aan. Download het formulier gratis en verstuur het zelf naar FBTO, of laat het door Opzeggen.nl versturen met 100% opzeggarantie. De keuze is aan jou!

Praktische informatie over FBTO verzekeringen

Ben je verzekerd bij FBTO, maar wil je deze verzekering opzeggen? Zorg dan dat je weet waar je aan begint. Als je voor het eerst een verzekering op gaat zeggen, weet je mogelijk niet hoe je dit aanpakt. Daarom zetten wij hieronder een aantal praktische zaken met betrekking tot FBTO verzekeringen opzeggen op een rijtje.

Opzegtermijn

Bij het opzeggen van een verzekering krijg je vaak te maken met een opzegtermijn, maar bij de meeste verzekeringen van FBTO is hier geen sprake van. Hierdoor kun je jouw FBTO verzekering elke dag opzeggen. Uitzondering hierop is de FBTO doorlopende reisverzekering. Deze kun je vanaf één jaar na de ingangsdatum elke dag stopzetten.

Bedenktijd

FBTO werkt met een bedenktijd. Sluit je hier een verzekering af, maar bedenk jij je binnen 14 dagen na de ingangsdatum? Dan kun je de verzekering dankzij het herroepingsrecht direct opzeggen. Voor de overlijdensrisico- en uitvaartverzekering geldt zelfs een bedenktijd van 30 dagen.

Wijzigen

Wil je jouw verzekering uitbreiden of een adreswijziging doorgeven? Dan kun je dit meestal zelf regelen via FBTO. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met FBTO als je jouw verzekering wilt wijzigen.

Polisnummer

Wie zijn verzekering bij FBTO wil opzeggen heeft hier zijn polisnummer voor nodig. Als je dit nummer niet meer weet, kun je inloggen bij FBTO of je belt met de klantenservice via het telefoonnummer onderaan deze pagina.

Overzicht van je verzekeringen bij FBTO

Als je wilt weten welke verzekeringen je allemaal hebt lopen bij FBTO, log je in op de website van FBTO. Hier vind je een overzicht van jouw verzekeringen. Benieuwd naar de voorwaarden of de polis? Klik dan op een verzekering en alle informatie verschijnt.

Een aantal manieren om je verzekering bij FBTO op te zeggen

Wie zijn verzekering bij FBTO wil beëindigen, moet de verzekeraar hier zelf van op de hoogte brengen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Hieronder lees je op welke manieren je een FBTO verzekering op kunt zeggen en hoe dit precies in zijn werk gaat.

FBTO opzeggen via live chat Je kunt jouw FBTO verzekering opzeggen via de chat op de website van deze verzekeraar. Hiervoor doorloop je de volgende stappen:

 1. typ ‘opzeggen’ en verstuur dit naar de chatbot.
 2. wacht op antwoord en stuur vervolgens ‘ja’.
 3. klik op ‘verzekering opzeggen’.
 4. selecteer de reden voor opzegging.
 5. ga naar mijnFBTO en zeg hier jouw verzekering op.
 6. liever opzeggen via een medewerker? Stuur dan ‘via medewerker’ in de chat.
 7. bepaal of je wilt chatten, bellen of whatsappen met een medewerker.

FBTO telefonisch opzeggen
Een verzekering bij FBTO opzeggen kan ook door te appen of bellen. Hieronder volgen twee korte stappenplannen voor beide manieren van opzeggen.

FBTO opzeggen door te bellen

 1. bel naar 058 - 2345 678. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur.
 2. geef aan welke verzekering je op wilt zeggen.
 3. voorzie de medewerker van de benodigde gegevens.
 4. rond het gesprek af en jouw verzekering is opgezegd.

FBTO opzeggen via whatsapp

 1. stuur een bericht naar 06 - 8275 6758 en geef hierin aan dat je jouw FBTO verzekering op wilt opzeggen. Van maandag tot en met vrijdag zitten er van 08.00 tot 21.00 uur medewerkers voor je klaar en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur.
 2. lever de informatie aan waar de medewerker je om vraagt, maar deel nooit gevoelige, persoonlijke informatie.
 3. rond het gesprek af en jouw verzekering is beëindigd.

Via mijnFBTO
Heb je een account aangemaakt bij mijnFBTO? Dan kun je jouw verzekering ook via deze weg opzeggen. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe FBTO opzeggen via mijnFBTO in zijn werk gaat.

 1. ga naar FBTO.nl en klik op ‘inloggen mijnfbto. Heb je gechat met de chatbot? Dan kun je in dit gesprek ook op de link ‘mijnFBTO’ klikken om doorgestuurd te worden naar mijnFBTO.
 2. vul jouw e-mailadres en wachtwoord in en klik op ‘inloggen’.
 3. selecteer de verzekering waar het om gaat.
 4. kies voor de optie ‘opzeggen’ en vul de benodigde gegevens in.
 5. verstuur jouw aanvraag om de opzegging af te ronden.

FBTO online opzeggen via Opzeggen.nl Tot slot kun je ook gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl als je jouw verzekering bij FBTO op wilt zeggen. Het voordeel hiervan is dat je profiteert van 100% opzeggarantie benieuwd hoe FBTO opzeggen via Opzeggen.nl in zijn werk gaat? Je leest het in het onderstaande stappenplan.

 1. ga naar Opzeggen.nl.
 2. typ in het zoekveld op de homepage ‘FBTO’ en klik op het resultaat.
 3. selecteer de verzekering die je op wilt zeggen.
 4. vul de benodigde gegevens in.
 5. bepaal of je wel of geen reclame (meer) wilt ontvangen van FBTO.
 6. kies of je jouw opzegbrief standaard of aangetekend wilt versturen.
 7. kies een betaalmethode.
 8. vink het vakje voor ‘ik ga akkoord met de voorwaarden’ aan.
 9. verstuur jouw opzegbrief.

Meer informatie over het opzeggen van een verzekering?

Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij FBTO

Hoe kan ik mijn verzekering(en) bij FBTO opzeggen?

Je kunt jouw FBTO verzekering(en) opzeggen door telefonisch contact op te nemen, via whatsapp en via de chat op FBTO.nl. Daarnaast kun je jouw FBTO verzekering(en) op laten zeggen door Opzeggen.nl.

Wat is de opzegtermijn van FBTO?

De meeste verzekeringen van FBTO hebben geen opzegtermijn. Hierdoor kun je ze iedere dag opzeggen. De FBTO doorlopende reisverzekering zit iets anders in elkaar. Deze verzekering kun je - een jaar na de ingangsdatum - elke dag stoppen.

Wat moet ik doen met mijn zorgverzekering bij FBTO als ik ga emigreren?

Je moet jouw zorgverzekering bij FBTO opzeggen als je gaat emigreren. Dit hoeft overigens niet als je in het buitenland gaat wonen, maar een inkomen (salaris, ww of ziektewet) vanuit Nederland krijgt.

Kan ik zelf mijn FBTO verzekering wijzigen?

In de meeste gevallen kun je zelf jouw FBTO verzekering wijzigen. Dit doe je makkelijk en snel via mijnFBTO. Sommige gegevens kun je niet zelf wijzigen. Neem in dat geval contact op met FBTO om toch een wijziging door te voeren.

Waar vind ik mijn FBTO polisnummer?

Je vindt jouw FBTO polisnummer onder ‘polisdetails’ in mijnFBTO. Dit nummer heb je onder meer nodig als je jouw verzekering wilt opzeggen. Wanneer je het polisnummer zelf niet kunt vinden, neem je contact op met FBTO.

Contactinformatie FBTO

Opzeggen.nl staat voor je klaar om te helpen met opzeggen. We bieden de service om jouw opzegbrief voor een kleine vergoeding te versturen, maar voel je absoluut niet verplicht. Alle benodigde informatie om FBTO op te zeggen, kun je gratis en zonder verplichtingen vinden. Het opzegformulier is ook gratis te downloaden en te gebruiken. In dergelijke gevallen zullen we niets doen met jouw gegevens; we verwijderen deze binnen 24 uur ('s nachts).

Opzeggen verzekering

Wil je alleen een verzekering van FBTO opzeggen? Dan ben je bij Opzeggen.nl aan het juiste adres. Maar we bieden meer. Je kunt hier ook allerlei handige informatie vinden met betrekking tot het opzeggen van een verzekering.

Wil je ook nog andere verzekeringen opzeggen? Ook dat regel je snel via Opzeggen.nl. We hebben bij de meeste verzekeraars een contactpersoon, dus mocht er onverhoopt iets mis gaan - wat zeer zeldzaam is - dan horen we dat graag van jou en gaat één van onze support mensen direct voor jou bellen. Uiteraard helemaal gratis voor jou. En zo zorgen we dat ook in die zeldzame gevallen er een goede oplossing wordt gevonden; een correcte opzegging op de aangegeven datum. Dat is de service van Opzeggen.nl.

Het is ook niet voor niets dat maar liefst 96% van de gebruikers van Opzeggen.nl onze opzegservice aanbeveelt!

Meest opgezegde verzekeraars

Telefoonnummer FBTO

Je kunt FBTO bereiken via het telefoonnummer 058-2345678.

Adres FBTO

FBTO

Postbus 318

8901 BC LEEUWARDEN

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden