★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Telefoonverzekering opzeggen

Opzeggen bij alle verzekeraars

16.562 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.427.597 opzeggingen in totaal

back

Telefoonverzekering opzeggen

Wil je een telefoonverzekering opzeggen? Zoek de verzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de verzekeraar per wanneer jouw telefoonverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn telefoonverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je telefoonverzekering al opzegbaar is. Steeds meer telefoonverzekeringen zijn direct na afsluiting dagelijks opzegbaar, maar er zijn ook nog steeds veel telefoonverzekeringen waarvoor een jaarcontract geldt. Zodra dit jaar voorbij is, zijn ook deze telefoonverzekeringen maandelijks opzegbaar.

Telefoonverzekering, is dat nodig?

Er bestaat nogal wat discussie over de noodzaak van een telefoonverzekering. De kosten zijn vaak behoorlijk en dan blijkt er ook nog een eigen risico te zijn. Een andere veelgehoorde klacht is dat de telefoonverzekering vaak nog doorloopt nadat een andere toestel in gebruik is genomen. De telefoonverzekering gaat vaak niet zomaar over naar je nieuwe toestel, ben dus waakzaam!

Een tip van onze Bespaarcoach: het vergelijken van telefoonverzekeringen kan een fraaie besparing opleveren. Wanneer je bijvoorbeeld bij Kroodle een inboedelverzekering afsluit, dan kun je voor ongeveer 3 Euro per maand 'buitenhuisdekking' meenemen. je mobiele telefoon is dan gewoon verzekerd. Veel verzekeringen kosten zo maar 10 Euro per maand, dus hier kun je op jaarbasis lekker op besparen!Hieronder vind je directe links naar veel gebruikte telefoonverzekeringen:

Telefoonverzekering opzegbrief