★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Scarlet Internet opzeggen

Zeg hier direct Scarlet Internet op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Scarlet Internet opzeggen werkt als volgt

Scarlet internet opzeggen

Wil je Scarlet opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Scarlet per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Verzendservice

Snel je opzegging online regelen via de verzendservice van opzeggen.nl. Wij versturen je opzegbrief en je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met daarbij een kopie van je opzegbrief.

Over Scarlet

Scarlet heet tegenwoordig stipte. Wil je een dienst opzeggen, ga dan naar de opzegbrief voor Stipte.


Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. Scarlet hanteert een looptijd van 1 jaar bij het afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Scarlet , dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet