★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Superieur Telecom BV opzeggen

Zeg hier direct Superieur Telecom BV op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Superieur Telecom BV opzeggen werkt als volgt

Brief

Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van je leverancier per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Welk product?

Geef in de brief duidelijk aan om welk product het gaat. In deze branche is vaak sprake van combinatiepakketten. Geef dus duidelijk aan welk product of welke producten je wilt opzeggen. Wanneer je de brief hebt gedownload, kun je deze nog aanpassen in je tekstverwerker.

Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. In de meeste gevallen is sprake van een looptijd van 1 jaar bij afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar. Dit verschilt per leverancier. Hou er rekening mee dat je een boete moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je leverancier, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet

Telefoonnummer Superieur Telecom BV

Je kunt Superieur Telecom BV bereiken via het telefoonnummer 09007877438.

Adres Superieur Telecom BV

Superieur Telecom BV
Postbus 6011
2001 HA HAARLEM