★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Tele2 Internet & TV opzeggen

Zeg hier direct Tele2 Internet & TV op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Tele2 Internet & TV opzeggen werkt als volgt

Tele2 televisie opzeggen

Wil je Tele2 opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Tele2 per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je de opzegging direct online regelen? Dat kan. Wanneer je onze verzendservice gebruikt, dan sturen wij je opzegging naar Tele2 en ontvang je van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegging. Makkelijker kan dus niet!

Over Tele2

Tele2 is een van oorsprong Zweeds bedrijf en sinds 1997 actief op de Nederlandse markt. Tele2 is in Nederland gestart met het aanbieden van goedkoop bellen. Tegenwoordig wordt het hele pakket aan (mobiele-) telefonie, Internet en televisie aangeboden. Tele2 heeft de afgelopen jaren onder meer Versatel en BBned overgenomen.


Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. Tele2 hanteert een looptijd van 1 jaar bij het afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Tele2, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde aanbieders


Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie & Internet