★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Ditzo Rechtsbijstandverzekering opzeggen

Zeg hier direct Ditzo Rechtsbijstandverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Ditzo Rechtsbijstandverzekering opzeggen werkt als volgt

Ditzo opzeggen

Wil je een rechtsbijstandverzekering van Ditzo opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Ditzo per wanneer jouw rechtsbijstandverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn

Je kunt de Ditzo verzekering altijd per direct beëindigen. Zodra je opzegging is verwerkt, ontvang je van Ditzo bericht per welke datum je verzekering is opgezegd. Eventueel teveel betaalde premie wordt terugbetaald.

Verzendservice

Wil je niet zelf je opzegbrief versturen? Gebruik dan onze makkelijke verzendservice. Wij versturen de opzegbrief voor je en je ontvangt van ons een e-mail met de verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan niet.


Pakketverzekering?

Als je alleen een rechtsbijstandverzekering van Ditzo afneemt, dan is er geen enkel probleem. Neem je echter meerdere verzekeringen af, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je rechtsbijstandverzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering