★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Nuvema opzeggen

Zeg hier direct Nuvema op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Nuvema opzeggen werkt als volgt

Nuvema opzeggen

Wil je een uitvaartverzekering van Nuvema opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Nuvema per wanneer jouw uitvaartverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je de opzegging direct online regelen? Gebruik dan onze makkelijke verzendservice. Wij verzenden je opzegbrief naar Nuvema en je ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan niet.

Over Nuvema

Nuvema is actief als uitvaartverzekeraar in heel Nederland en heeft ongeveer 300.000 klanten. In haar algemene voorwaarden wordt aangegeven: "De verzekeringnemer heeft, tot twee jaar na beëindiging van de premiebetaling, het recht de verzekering om te zetten in een premievrije polis. Door Nuvema wordt in deze gevallen de premievrije waarde van de verzekering bepaald. Dit bedrag wordt na de verzorging van de uitvaartvan verzekerde door Nuvema voldaan aan de verzorger van de uitvaart.Premievrij voortzetten van de verzekering is alleen mogelijk indien de premievrije waarde ten minste € 50,- bedraagt.

Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer Nuvema

We hebben nog geen telefoonnummer van Nuvema in ons bestand.

Adres Nuvema

Nuvema
Postbus 6
3740 AA Baarn