★★★★★
9.1 op basis van 7143 beoordelingen Kiyoh

Woonverzekering opzeggen

Opzeggen bij alle woonverzekeraars

16.573 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.509.919 opzeggingen in totaal

back

Woonverzekering opzeggen

Wil je een woonverzekering opzeggen? Zoek de woonverzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de woonverzekeraar per wanneer jouw woonverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn woonverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je woonverzekering al opzegbaar is. Steeds meer woonverzekeringen zijn direct na afsluiting dagelijks opzegbaar, maar er zijn ook nog steeds veel woonverzekeringen waarvoor een jaarcontract geldt. Zodra dit jaar voorbij is, zijn ook deze woonverzekeringen dagelijks opzegbaar, over het algemeen met een opzegtermijn van 1 maand.

Nieuwe woonverzekering

Stap je over naar een andere woonverzekering? Zorg dan dat de einddatum van je oude verzekering gelijk loopt met de ingangsdatum van je nieuwe verzekering. Wanneer je naar de opzegbrief van je oude woonverzekeraar gaat, dan kun je daar ook een einddatum opgeven. Zorg er wel voor dat de datum die je kiest ook daadwerkelijk als einddatum volgens je contract mogelijk is.Hieronder vind je directe links naar veel opgezegde woonverzekeringen:

Woonverzekering opzegbrief