★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

My HealthClub opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij My HealthClub

Welk product wil je opzeggen bij My HealthClub?


Staat het product van My HealthClub er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


My HealthClub opzeggen werkt als volgt

My HealthClub opzeggen

My HealthClub prijst zichzelf aan als premium sport-, fitness- en wellnessclub met persoonlijk sportadvies dat afgestemd is op jouw doelen. De keten heeft inmiddels verschillende vestigingen in Nederland. Ben je nog lid bij één van de vestigingen van My HealthClub, maar wil je eigenlijk onder jouw lidmaatschap uit? Dan moet je My HealthClub opzeggen. Deze pagina staat volledig in het teken van het opzeggen van jouw lidmaatschap op deze sportschool.


Op deze pagina
Contactgegevens van My HealthClub
Zo beëindig je het lidmaatschap van My HealthClub
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je My HealthClub abonnement

Contactgegevens van My HealthClub

Naam My HealthClub
Adres Wolweverstraat 24
Postcode 2984 CD
Plaats Ridderkerk
Kamer van Koophandel 24144062
Telefoonnummer 0180 - 738 008
E-mailadres klantenservice@myhealthclub.nl

Het opzeggen van je HealthClub abonnement: houd hier rekening mee

Als je eigenlijk nooit meer sport bij My HealthClub is het zonde om jouw abonnement aan te houden. Je betaalt dan namelijk voor iets waar je geen gebruik van maakt. In dat geval is My HealthClub opzeggen zeker het overwegen waard. Voordat je opzegt moet je rekening houden met een aantal zaken. Hieronder zetten wij de belangrijkste voor je op een rijtje, zodat je goed beslagen ten ijs komt als je besluit jouw My HealthClub abonnement op te zeggen.

 • Bedenktijd
 • Voor overeenkomsten op afstand geldt in Nederland een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Dankzij dit herroepingsrecht kun je binnen deze periode zonder opgaaf van reden onder jouw My HealthClub abonnement uit als je deze online afgesloten hebt. Heb je jouw abonnement afgesloten in één van de vestigingen? Dan geldt een bedenktijd van 7 dagen.

 • Automatische verlenging
 • Wanneer je jouw My Healthclub abonnement niet opzegt, wordt deze na afloop van de abonnementsperiode automatisch verlengd door de sportschool. Dankzij de Wet van Dam bedraagt de opzegtermijn, na een stilzwijgende verlenging, maximaal 1 maand.

 • Opzegtermijn
 • Bij My Healthclub opzeggen krijg je te maken met een opzegtermijn. Bij het opzeggen van je fitness/sportschool moet je rekening houden met een standaard opzegtermijn van 1 maand. Abonnementen voor bepaalde tijd kun je pas tegen het einde van de looptijd opzeggen, terwijl abonnementen voor onbepaalde tijd op ieder gewenst moment opgezegd kunnen worden.

  


 • Bevriezen
 • My Healthclub biedt abonnees de mogelijkheid om een abonnement tijdelijk kosteloos te bevriezen. Dit kan alleen als er een contributieverzekering is afgesloten bij het abonnement. Bevriezen kan alleen na ernstige ziekte of een ernstig ongeval, een blessure die sporten verhindert of een medisch noodzakelijke ingreep die je onverwacht moet ondergaan. Wie een My HealthClub abonnement wil bevriezen, moet bewijs kunnen verstrekken aan de sportschool.

Zo beëindig je het lidmaatschap van My HealthClub

Wie zijn My HealthClub lidmaatschap wil beëindigen, moet deze zelf opzeggen. Wanneer je niets doet wordt jouw abonnement namelijk stilzwijgend verlengd. Wacht daarom vooral niet te lang met My HealthClub opzeggen. Om het jou wat makkelijker te maken, vertellen wij je hier op welke manieren je jouw abonnement op deze sportschool op kunt zeggen.

 1. Via een aanvraagformulier op de site
 2. 


  1. Ga naar www.myhealthclub.nl/lidmaatschap-wijziging.
  2. Vul jouw voor- en achternaam, geboortedatum en e-mailadres in.
  3. Geef aan bij welke vestiging je sport.
  4. Laat My HealthClub weten wat de reden is voor je opzegging en geef aan hoe je de club tijdens jouw lidmaatschap ervaren hebt.
  5. Geef aan per wanneer je wilt opzeggen.
  6. Verstuur het aanvraagformulier opzegging.
  


 3. Per aangetekende verzending
 4. 
Een tweede mogelijkheid om jouw abonnement op te zeggen is door een aangetekende brief te versturen. Richt de aangetekende brief aan My HealthClub, Wolweverstraat 24, 2984 CD Ridderkerk. Wanneer je voor deze optie kiest, is het belangrijk dat je alle benodigde informatie in de brief vermeldt.
  


 5. In 2 minuten met opzegservice van Opzeggen.nl
 6. 
 My HealthClub opzeggen is ook mogelijk via Opzeggen.nl. Als je zelf weinig omkijken wilt hebben naar de opzegging, maak je gebruik van opzegservice van Opzeggen.nl. Je regelt jouw opzegging dan in 2 minuten. WIj versturen jouw opzegbrief namelijk naar My HealthClub. Je profiteert in dat geval bovendien van onze 100% opzeggarantie. Verstuur je jouw opzegbrief liever zelf? Vul dan jouw gegevens in op onze website en download onze gratis opzegbrief.


Veelgestelde vragen over het opzeggen van je My HealthClub abonnement

Waar kan ik My HealthClub abonnement opzeggen?
Je kunt jouw abonnement opzeggen door het ‘Aanvraagformulier opzegging’ in te vullen op de website van My HealthClub. Opzeggen is daarnaast mogelijk door een aangetekende brief te sturen. Tot slot kun je gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl om onder jouw lidmaatschap uit te komen.

Waar zit het hoofdkantoor van My HealthClub?
Het hoofdkantoor van My HealthClub is gevestigd aan de Wolweverstraat 24 in Ridderkerk.
Kan ik mijn opzegging ook per e-mail of per telefoon aan My HealthClub doorgeven?
Nee, het is niet mogelijk om een opzegging per e-mail of telefoon door te geven aan My HealthClub. Ook mondeling of per sms opzeggen is niet mogelijk. Opzeggen kan alleen via het formulier op de website van My HealthClub of per aangetekende brief.
Wordt mijn lidmaatschap van My HealthClub automatisch verlengd?
Ja, My HealthClub verlengt jouw abonnement automatisch als je deze niet zelf opzegt. Na een stilzwijgende verlenging wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Je kunt jouw lidmaatschap dan op ieder gewenst moment opzeggen, maar er geldt wel een opzegtermijn van 1 maand.
Kan ik mijn My HealthClub abonnement tijdelijk bevriezen?
Je kunt jouw My HealthClub abonnement alleen tijdelijk bevriezen wanneer je een contributieverzekering hebt afgesloten. Bevriezen is bovendien alleen mogelijk na een ernstig ongeval of ernstige ziekte, een blessure die sporten verhindert en een onverwachte medisch noodzakelijke ingreep.

Meest opgezegd


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3400 organisaties
 • Veilig