★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

FNV Bondgenoten - overig of niet meer werkzaam opzeggen

Zeg hier direct FNV Bondgenoten - overig of niet meer werkzaam op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

FNV Bondgenoten - overig of niet meer werkzaam opzeggen werkt als volgt

Opzeggen FNV Bondgenoten

Wil je FNV Bondgenoten opzeggen? Maak je opzegbrief voor FNV Bondgenoten. Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van FNV Bondgenoten per wanneer je lidmaatschap wordt stopgezet.

Opzegtermijn

FNV Bondgenoten hanteert een opzegtermijn van 3 maanden vóór de oorspronkelijke inschrijvingsdatum van enig voorafgaand jaar (zoals vermeld op de ledenpas). Hou bij het schriftelijk opzeggen rekening met een verwerkingstijd van 2 weken.

Verzendservice

Voor FNV Bondgenoten bieden wij onze verzendservice aan. Dit betekent dat je voor 2,99 Euro de opzegbrief door ons kunt laten versturen. Uiteraard ontvang je hiervan een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan niet.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van FNV Bondgenoten, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

FNV Bondgenoten

FNV Bondgenoten is de grootste vakbond in Nederland en betrokken bij zo'n 750 cao's. Als lid van FNV Bondgenoten heb je recht op gratis juridisch en belastingadvies.


Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig