★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

HelloFresh opzeggen

Zeg hier direct HelloFresh op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

HelloFresh opzeggen werkt als volgt

HelloFresh opzeggen

Wil je HelloFresh opzeggen? Vul de ontbrekende gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van HelloFresh per wanneer de leveringen en de automatische incasso worden stopgezet.

Flexibel lidmaatschap

Je HelloFresh lidmaatschap is flexibel. Via je account kun je de bestellingen altijd pauzeren. Wijziging aan de levering moet uiterlijk woensdagavond binnen zijn bij HelloFresh, omdat ze donderdag de bestellingen uitvoeren. Na het minimum van twee bestellingen mag je het lidmaatschap opzeggen. Dit kan ook via je account of door bijvoorbeeld gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl.

Over HelloFresh

HelloFresh biedt wekelijkse maaltijd boxen met boodschappen voor 3 of 5 gerechten, inclusief recepten. Zo zet je vaker een verrassende maaltijd op tafel.

Frequentie maaltijdboxen Hellofresh

Wil je af en toe een maaltijdbox van Hellofresh ontvangen? Dat kan ook. Je kunt na inloggen of via de app de levering pauzeren, zo bepaal je zelf wanneer je gebruik maakt van de service van Hellofresh.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Hoe kan ik contact opnemen met Hellofresh?

Op de website van Hellofresh wordt alleen de optie geboden om via chat contact op te nemen. Wil je dit? Klik dan onderaan de webpagina's van Hellofresh op de optie 'Contact'. Aan de rechterzijde opent dan een chat venster waarmee je contact kunt opnemen met een medewerker van Hellofresh.

Wat is het telefoonnummer van Hellofresh?

Hellofresh geeft de voorkeur aan contact per live chat via de website. Maar er is ook een telefoonnummer waarop je Hellofresh kunt bereiken, namelijk 020-7602014. Hou wel rekening met openingstijden.

Wat is het adres van Hellofresh?

Het adres van Hellofresh is:
HelloFresh Nederland
T.a.v. opzegging
Spaklerweg 50-52
1114 AE Amsterdam

Kan ik Hellofresh ook per e-mail bereiken?

Helaas, Hellofresh biedt een e-mailadres aan voor het verzenden van jouw opzegging: opzeggingen@hellofresh.nl. Hou er rekening mee dat je dit e-mailadres alleen kunt gebruiken voor opzeggingen. Heb je een vraag of een klacht? Dan kun je dit e-mailadres niet gebruiken en zul je ook geen antwoord krijgen op jouw vraag als je dit e-mailadres toch gebruikt.

Wanneer is de klantenservice van Hellofresh bereikbaar?

De klantenservice van Hellofresh kent ruime openingstijden. Je kunt op de contactpagina van Hellofresh zien wanneer de live chat optie beschikbaar is.

Hoe kan ik Hellofresh opzeggen?

Je kunt de maaltijdboxen van Hellofresh stopzetten door een live chat sessie te starten of gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, die je direct hieronder kunt vinden.

Zoek je informatie over de algemene voorwaarden van Hellofresh of je herroepingsrecht? Lees dan onderaan deze pagina verder.