★★★★★
9.2 op basis van 5035 beoordelingen Kiyoh

HelloFresh opzeggen

Zeg hier direct HelloFresh op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5035 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

HelloFresh opzeggen werkt als volgt

HelloFresh opzeggen

Wil je HelloFresh opzeggen? Vul de ontbrekende gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van HelloFresh per wanneer de leveringen en de automatische incasso worden stopgezet.

Flexibel lidmaatschap

Je HelloFresh lidmaatschap is flexibel. Via je account kun je de bestellingen altijd pauzeren. Wijziging aan de levering moet uiterlijk woensdagavond binnen zijn bij HelloFresh, omdat ze donderdag de bestellingen uitvoeren. Na het minimum van twee bestellingen mag je het lidmaatschap opzeggen. Dit kan ook via je account of door bijvoorbeeld gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl.

Over HelloFresh

HelloFresh biedt wekelijkse maaltijd boxen met boodschappen voor 3 of 5 gerechten, inclusief recepten. Zo zet je vaker een verrassende maaltijd op tafel.

Frequentie maaltijdboxen Hellofresh

Wil je af en toe een maaltijdbox van Hellofresh ontvangen? Dat kan ook. Je kunt na inloggen of via de app de levering pauzeren, zo bepaal je zelf wanneer je gebruik maakt van de service van Hellofresh.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig


HelloFresh telefoonnummer en adres