★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

My Collections opzeggen

Zeg hier direct My Collections op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

My Collections opzeggen werkt als volgt

My Collections opzeggen

Wil je een abonnement bij My Collections opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van My Collections per wanneer jouw abonnement en de automatische incasso worden stopgezet.

Afmelden met gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je bij opzeggen.nl direct gratis downloaden. Je hoeft je niet te registeren, zodat je binnen twee minuten je opzegbrief gereed hebt. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl. Jouw gegevens verwijderen we direct weer van onze servers. Je zult dus ook nooit door ons benaderd worden met commerciële aanbiedingen.

Verzendservice

Wil je direct online opzeggen? Maak dan gebruik van onze opzegservice. Wij regelen opzeggen bij My Collections voor jou en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan niet! Wij gebruiken je gegevens alleen voor het opzeggen van je abonnement bij My Collections. We vragen sommige klanten nog om het geven van een review zodra het opzeggen is geregeld. Maar verder hoor je nooit meer iets van ons; geen commerciële boodschappen of andere ongevraagde berichten van ons. Wij gaan ervan uit dat je ons wel weet te vinden als je weer iets wilt opzeggen.

Automatische incasso en terugstorten

Bedragen die My Collections incasseert van jouw bankrekening kun je terug laten storten door de bank. Maar pas op. Als je je abonnement niet hebt opgezegd, dan zal My Collections herinneringen gaan sturen en uiteindelijk loop je het risico dat de vordering uit handen wordt gegeven met extra kosten tot gevolg! Dat is niet een situatie waar je in terecht wilt komen. Zorg dus dat je eerst je abonnement stopzet. Zodra dat geregeld is zal de incasso vanzelf ook stoppen.

My Collections verkooppraktijken

We krijgen vrij veel klachten over My Collections te horen. Ook een korte zoektocht op Internet levert al gauw de nodige voorbeelden op van mensen die niet hebben begrepen dat ze met een gratis eerste pakket direct vastzaten aan een abonnement waar periodiek voor betaald moet worden. My Collections is niet de enige organisatie die wij tegenkomen die probeert haar diensten te verkopen door eerst gratis iets weg te geven en vervolgens nalaat om heel duidelijk te vermelden dat - wanneer je het gratis pakket accepteert - je wel direct vastzit aan een abonnement. Hou er simpelweg rekening mee dat 'gratis' vaak helemaal niet bestaat; organisaties zijn er op gericht winst te maken en gratis past daar niet in. Ook op opzeggen.nl bieden we een gratis dienst (je kunt een opzegbrief downloaden en zelf versturen; wij vragen daar geen vergoeding voor en ook doen we niets met je gegevens) en ook bij ons is het natuurlijk de bedoeling dat opzeggers er de voorkeur aan geven om ons de opzegging te laten regelen tegen een kleine vergoeding. Maar het verschil is dat onze gratis dienst geen gevolgen heeft. We proberen gebruikers niet te vangen. Als je bij ons gebruik maakt van onze gratis dienst, dan verwijderen we nog dezelfde nacht al jouw gegevens, zodat we hier nooit meer iets mee kunnen doen. Gratis is dus niet per se slecht, maar als er een gratis product of dienst wordt geboden, dan moet je wel even extra scherp zijn op de gevolgen!

Meer zekerheid met aangetekend verzenden

Wij bieden twee opties voor het opzeggen van jouw abonnement op My Collections (naast de gratis optie om het zelf te doen). Wij verzenden jouw opzegging naar My Collections via gewone post of per aangetekende post. Beiden worden via door onze partner PostNL verwerkt en bezorgd. Wij hebben goede ervaringen met My Collections als het gaat om het verwerken van gewone poststukken, maar garantie kunnen we hierop niet bieden. My Collections kan altijd aangeven dat zij een poststuk niet hebben ontvangen. Maar wanneer je gebruik maakt van aangetekende verzenden, dan kun je de zending volgen en zie je wanneer My Collections voor ontvangst heeft getekend. Zo heb je nog meer zekerheid dat je verlost wordt van je abonnement bij My Collections.

Wij verzenden aangetekende stukken iedere maandag naar My Collections. Valt er toevallig een feestdag op een maandag? Dan wordt je aangetekende opzegbrief de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden.

Nog een voordeeltje voor jou. Vanwege het hoge volume aan aangetekende opzegbrieven, kunnen we jou aangetekend verzenden goedkoper aanbieden dan wanneer je hiervoor zelf naar het postkantoor gaat. Hoe makkelijk is dat? En online aangetekend opzeggen, én goedkoper wanneer je dit zelf doet!

Abonnementen My Collections

My Collections biedt een breed assortiment aan collecties aan, zoals:

  • DVD collecties, zoals NCIS en Studio 100
  • Sieraden, zoals bedelarmbandjes
  • Verzamelingen, zoals kristal figuren
  • Hobby materiaal, zoals ministeck

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij My Collections?

Sophie uit Moordrecht - "Ik voelde me zo besodemieterd! En ik maakte me ook druk over het opzeggen, had verwacht dat het veel moeilijker zou zijn. Maar dat viel gelukkig mee. Ik ga hier nooit meer aan meedoen."

Erdem uit Nieuwegein - "Niet ontevreden over de verzameling die ik ontving, maar ik wist niet dat ik direct had getekend om meer pakketten te ontvangen tegen betaling. Dat zou echt wel iets beter verteld mogen worden door ze."

Peter uit Hillegom - "Weet niet of het nodig was, maar heb opgezegd met aangetekende brief. Dat werkte goed. Kreeg de link waarmee ik kon volgen en dat werkte perfect. Handige service!"

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

My Collections contact

Wil je contact opnemen met My Collections? Om je abonnement bij My Collections te stoppen kun je bellen met telefoonnummer 070 - 737 11 15 (lokaal tarief). My Collections is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kan komen als het druk is.

Direct My Collections online opzeggen? Gebruik onze opzegservice. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres My Collections

My Collections
Oosteinde 137
2271 EE Voorburg