★★★★★
9.2 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

ENRA verzekeringen Racefiets- of MTB-verzekering opzeggen

Zeg hier direct ENRA verzekeringen Racefiets- of MTB-verzekering op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

ENRA verzekeringen Racefiets- of MTB-verzekering opzeggen werkt als volgt

ENRA verzekeringen opzeggen

Wil je een verzekering van ENRA verzekeringen opzeggen? Dat kan! Vul je gegevens in en de opzegbrief zal hierop automatisch worden aangepast. Download en onderteken deze, om de brief vervolgens naar het gekozen adres te verzenden. Je krijgt een bevestiging wanneer het opzeggen van jouw abonnement bij ENRA Verzekeringen gebeurt zal zijn.

Hoe kan ik mijn verzekering opzeggen?

Je kan jouw verzekering op ieder gewenst moment opzeggen. Zo kan je een schriftelijke opzegging versturen naar het postadres van ENRA Verzekeringen. Daarnaast kan je ook naar de website van ENRA Verzekeringen gaan en naar het kopje ‘Zelf regelen’ gaan. Daar kan je namelijk een formulier invullen om jouw verzekering zelf op te zeggen.

Gratis uitschrijven ENRA Verzekeringen

Op onze site is een gratis opzegbrief te vinden die meteen te downloaden is. Op deze manier hoef je je niet eerst te registeren en zodoende kunnen wij dus ook geen van jouw gegevens opslaan, mocht je dat niet willen. De brief kan jij dus helemaal zelf versturen! Zo kan je je opzegging dus ook geheel zelf opzeggen als je dat wenst.

Opzegtermijn

Normaliter hanteert ENRA Verzekeringen een opzegtermijn van één maand voor het verstrijken van de abonnementsperiode. Mits je geen abonnement hebt gekozen waar een vaste looptijd aan zit.

Automatische incasso

Wanneer het (te) lang duurt voordat jij een conformatie hebt ontvangen omtrent je opzegging bij ENRA Verzekeringen, kan je er altijd voor kiezen om de automatische incasso terug te laten boeken door jouw bank. Je blijft daarentegen wel te maken hebben met de betalingsverplichting totdat je de verzekering (schriftelijk) hebt opgezegd en daar ook al een bevestiging van hebt ontvangen.

Pakketverzekering

Wanneer je meerdere verzekeringen afneemt bij ENRA Verzekeringen kan het belangrijk zijn om rekening te houden met het feit dat het opzeggen van je verzekering ervoor kan zorgen dat je korting op andere verzekeringen verloren gaat.

Storneren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wél een bevestiging hebt ontvangen van de betreffende opzegging, maar dat er nog altijd geen sprake is van een stopzetting van de incasso. In dergelijke gevallen kan je dat geld altijd binnen 56 dagen laten terugstorten.

Nog meer zekerheid met aangetekend verzenden

ENRA Verzekeringen kan je ook opzeggen d.m.v. het versturen van een aangetekende brief, zodat je bewijs hebt van jouw opzegging. Voor €7,99 kun je dit door ons laten regelen, terwijl je bij een postkantoor €8,40 zou hebben betaald voor dezelfde brief! Hoe kan dat? Elke maandag versturen wij de aangevraagde aangetekende opzegbrieven naar ENRA Verzekeringen. Wanneer jouw opzegbrief is opgestuurd, zal je van ons nog een track&trace code ontvangen waarmee je jouw brief kunt volgen. Zodoende wordt het opzeggen niet alleen makkelijker, maar weet je ook meteen dat ENRA Verzekeringen het verzoek in acht heeft genomen.

Verzekeringen bij ENRA

Er zijn (in grote lijnen) zes verzekeringen af te nemen bij ENRA, waarvan de premie sterk kan verschillen op basis van de waarde van het voertuig en de duur van de verzekering:

  • Fietsverzekering
  • E-Bike verzekering
  • Racefiets- en MTB-verzekering
  • Bromfietsverzekering
  • High Speed E-Bike verzekering
  • Scootmobielverzekering

Over ENRA Verzekeringen

ENRA is op het moment een van de grotere fietsverzekeraars van Nederland. Ze bieden louter verzekeringen voor tweewielers. ENRA wil ervoor zorgen dat je onbezorgd je fiets, E-bike, racefiets, MTB, high-speed E-bike, bromfiets kan gebruiken.
ENRA verzekeringen is in 1981 opgericht. Naast Nederland biedt ENRA ook verzekeringen voor fietsen en E-bikes in Duitsland en België.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij ENRA Verzekeringen?

Gerard uit Amsterdam - "Ik had een mooie racefiets, maar gebruikte hem bijna nooit meer dus heb de fiets inmiddels verkocht en de verzekering opzeggen ging makkelijk hier."

Jolijn uit Veendam - "Goede snelle service, kon op de site van ENRA maar moeilijk vinden hoe ik mijn verzekering op kon zeggen..."

Melle uit Nootdorp - "Opzeggen ging makkelijk, top!"

Pieter uit Den Helder - "Heb m’n fiets ingeruild voor een racefiets, dus moest ik mijn oude verzekering opzeggen en dat ging zonder problemen door jullie, bedankt."

Klanttevredenheid van onze opzeggers

Wij van Opzeggen.nl zijn altijd erg benieuwd naar hoe klanten onze opzegservice ervaren. Vandaar dat wij opzeggers vragen om een review te geven. Uit deze reviews is tot op heden gekomen dat onze klanten zeer content zijn met onze service en daar zijn we blij mee! Mocht je deze reviews zelf willen lezen of zelf een review willen schrijven over een opzegging, ga dan naar reviews over opzeggen.nl.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering