★★★★★
9.2 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

FBTO Uitvaartverzekering opzeggen

Zeg hier direct FBTO Uitvaartverzekering op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

FBTO Uitvaartverzekering opzeggen werkt als volgt

FBTO opzeggen

Wil je een uitvaartverzekering van FBTO opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van FBTO per wanneer jouw uitvaartverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je een opzegging direct online regelen? Gebruik dan onze makkelijke verzendservice. Wij verzenden je opzegbrief naar FBTO en je ontvangt van ons per e-mail een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Eenvoudiger kan het niet.

Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van FBTO, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je uitvaartverzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.


Over FBTO

De afkorting FBTO komt van Friese Boeren en Tuinders Onderlinge en stamt uit 1956. FBTO was de eerste verzekeraar waar je een verzekering rechtstreeks kon afsluiten, dus zonder tussenpersoon. FBTO is een onderdeel van Achmea.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering