★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

COC Nederland opzeggen

Zeg hier direct COC Nederland op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

COC Nederland opzeggen werkt als volgt

COC Nederland opzeggen

Wil je COC Nederland opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van COC Nederland per wanneer je abonnement wordt stopgezet.

Verzendservice

Wil je direct je opzegging online regelen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij versturen je opzegging naar COC Nederland en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging met daarbij een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan niet!

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat COC Nederland je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van COC Nederland? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag het COC je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Over het COC

COC Nederland komt op voor de rechten van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen. Ze zetten ons in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van deze mensen in Nederland en het buitenland

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer COC Nederland

Je kunt COC Nederland bereiken via het telefoonnummer 020 623 45 96.

Adres COC Nederland

COC Nederland
Postbus 3836
1001 AP Amsterdam