★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

HospitaalBroeders opzeggen

Zeg hier direct HospitaalBroeders op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

HospitaalBroeders opzeggen werkt als volgt

HospitaalBroeders opzeggen

Wil je een maandelijkse donatie aan HospitaalBroeders opzeggen? Vul dan de gevraagde gegevens in en de brief zal automatisch aangepast worden. Download vervolgens de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je krijgt een bevestiging van HospitaalBroeders per wanneer jouw donatie en de eventuele automatische incasso zullen worden stopgezet.

Automatische incasso

Als het lang duurt voordat je een bevestiging krijgt van HospitaalBroeders, kan je de automatische incasso laten blokkeren door je bank. De betalingsverplichting blijft daarentegen wel bestaan totdat je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier ook een bevestiging van hebt gekregen.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat HospitaalBroeders je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van HospitaalBroeders? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag HospitaalBroeders je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer HospitaalBroeders

Je kunt HospitaalBroeders bereiken via het telefoonnummer 020-6360752.

Adres HospitaalBroeders

HospitaalBroeders
Nieuwendammerdijk 530A
1023 BX Amsterdam