9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Amnesty International opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Amnesty International

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Amnesty International opzeggen

Amnesty International is een mondiale beweging die streeft naar een wereld waarin iedereen alle rechten geniet die zijn vastgelegd in de universele verklaring van de rechten van de mens en andere internationale mensenrechteninstrumenten. Doneer je aan dit goede doel? Dan lever je hier een bijdrage aan. Toch kan het zijn dat je niet langer geld wilt geven. Als er automatisch geld van jouw rekening wordt afgeschreven, moet je Amnesty International opzeggen. Hoe je dit doet? Dat vertellen wij je hieronder.

Op deze pagina

Contactgegevens van Amnesty International
Belangrijke informatie over Amnesty International stopzetten
Amnesty International opzeggen? Vier opties op een rijtje
Waarom Amnesty International stopzetten via Opzeggen.nl?
Amnesty International en het recht van verzet
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Amnesty International

Contactgegevens van Amnesty International

Naam Amnesty International

Adres Postbus 1968, 1000 BZ Amsterdam

Telefoonnummer 020 - 626 4436

E-mailadres Servicecenter@amnesty.nl

Belangrijke informatie over Amnesty International stopzetten

Vaak wordt gedacht dat een goed doel opzeggen nogal ingewikkeld en tijdrovend is. Er zijn inderdaad goede doel waarbij opzeggen omslachtig is, maar dit geldt niet voor Amnesty International. Wanneer jij jouw Amnesty donatie wilt beëindigen, kost dit je niet bijzonder veel tijd en moeite. Voordat je overgaat tot Amnesty International opzeggen, wil je waarschijnlijk eerst weten wat je precies te wachten staat. Daarom zetten wij hier belangrijke informatie over Amnesty International stopzetten op een rijtje.

Op welke manier steun je Amnesty?

Hoe Amnesty International opzeggen in zijn werk gaat, hangt af van de manier waarop je geld doneert. Heb je voor een eenmalige donatie aan dit goede doel gekozen? Dan is opzeggen niet nodig. Dit is wel het geval als je maandelijks of jaarlijks geld doneert. Wanneer je jouw donatie niet opzegt, blijft Amnesty International namelijk geld afschrijven van je rekening.

Heb je voor een periodieke schenking aan Amnesty International gekozen? Dan ben je een overeenkomst aangegaan voor minimaal 5 jaar. Gedurende deze periode maak je op vaste momenten een afgesproken bedrag over. Voordeel voor jou is dat je een (groot) deel van de schenking terug kunt krijgen via de belasting. Dit kan alleen als jij jouw bijdrage vast laat leggen als periodieke schenking. Amnesty International opzeggen is niet mogelijk als je voor een periodieke schenking hebt gekozen.

Voorwaarden Amnesty International opzeggen

Wie zijn Amnesty International donateurschap wil beëindigen, kan dit op ieder gewenst moment doen. Er is namelijk geen sprake van een opzegtermijn. Verwacht niet dat jouw opzegging altijd direct verwerkt wordt, want dit kan een aantal dagen duren. Amnesty International verwerkt een opzegging doorgaans binnen maximaal 30 dagen. Het gevolg hiervan kan zijn dat een incasso en opzegging elkaar kruisen, waardoor er alsnog geld van jouw rekening wordt afgeschreven. Dit kun je eventueel terug laten boeken (storneren) via de bank.

Donateurschap wijzigen

Vind je dat Amnesty International goed werk verricht? Dan wil je jouw steun aan dit goede doel mogelijk niet helemaal stopzetten. Gelukkig hoeft dit ook niet, want je kunt jouw donatie wijzigen. Dit is ideaal als er iets veranderd is in jouw financiële situatie. Als donateur denk je dan mogelijk al snel aan Amnesty International opzeggen, maar je kunt ook een lager bedrag doneren. Wie een lager bedrag wil doneren aan dit goede doel, kan dit telefonisch of per mail doorgeven.

Amnesty International opzeggen? Vier opties op een rijtje

Heb je Amnesty International toestemming gegeven om bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks geld van jouw rekening af te schrijven? Dan moet je zelf actie ondernemen om hier een einde aan te maken. Gelukkig kan Amnesty opzeggen op verschillende manieren. Wij zetten hier 4 opties op een rijtje.
Amnesty International telefonisch opzeggen - wie zijn Amnesty International donatie op wil zeggen, kan telefonisch contact opnemen. Amnesty is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar via 020 - 626 4436. Het grote voordeel van telefonisch opzeggen is dat Amnesty International jouw opzegging direct kan verwerken. Hierdoor is de kans kleiner dat een opzegging en incasso elkaar kruisen.

Online Amnesty International opzeggen - via het contactformulier op de website van Amnesty kun je doorgeven dat je jouw donatie op wilt zeggen. Amnesty vraagt je jouw gegevens in te vullen, zoals naam, e-mailadres, postcode en huisnummer. Vul in de onderwerpregel iets als ‘Amnesty opzeggen’ in. In het veld ‘bericht’ kun je eventueel nog het bankrekeningnummer vermelden waarvan het bedrag wordt afgeschreven. Zodoende is Amnesty International in staat om jouw opzegging goed te verwerken.

Amnesty International per e-mail opzeggen - een derde optie om jouw donatie te beëindigen, is door een mail te sturen naar Amnesty. Richt jouw mail aan servicecenter@amnesty.nl. Geef in de onderwerpregel duidelijk aan dat het om de opzegging van jouw donatie gaat. Hierdoor kan jouw mail intern worden doorgezet naar de juiste afdeling. Het is belangrijk om de juiste gegevens in de mail te vermelden. Doe je dit niet? Dan kan Amnesty jouw opzegging mogelijk niet verwerken.

Amnesty online opzeggen via de opzegservice van Opzeggen.nl - de makkelijkste manier om Amnesty International op te zeggen, is door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Je hoeft dan zelf immers amper iets te doen. Wij vragen je namelijk alleen om je gegevens in te vullen en een verzendmethode te kiezen. Nadat je deze twee simpele stappen doorlopen hebt, versturen wij jouw opzegbrief naar Amnesty International.

Waarom Amnesty International stopzetten via Opzeggen.nl?

Opzeggen kan via de website van Amnesty, maar je kunt ook gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Jouw Amnesty donateurschap stopzetten is bijzonder gemakkelijk als je voor onze opzegservice kiest. Wij nemen de opzegging namelijk grotendeels voor onze rekening. Het enige wat we van jouw nodig hebben, zijn je persoonsgegevens. Vervolgens kies je een verzendmethode en wij zorgen ervoor dat jouw opzegbrief wordt afgeleverd bij Amnesty International.

Laat jouw opzegbrief aangetekend versturen

Wil je dat wij jouw Amnesty International opzegbrief versturen? Dan kun je kiezen voor standaard verzending en aangetekend versturen. Een opzegbrief aangetekend versturen heeft de voorkeur. Doordat je een track & trace code krijgt, kun je jouw opzegbrief volgen. Bovendien krijg je een bericht als jouw brief bij Amnesty International is afgeleverd. Voor standaard verzending betaal je minder dan aangetekend versturen, maar je kunt jouw brief dan niet volgen en krijgt ook geen ontvangstbevestiging.

Wanneer je gebruik maakt van onze opzegservice, dan profiteer je ook van 100% opzeggarantie van Opzeggen.nl. Gaat er toch iets mis? Dan is dat geen reden tot paniek. Wij gaan dan namelijk gratis voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw opzegging alsnog goed verwerkt wordt.

Download onze gratis opzegbrief en verstuur hem zelf

Ondanks dat Amnesty International opzeggen via Opzeggen.nl veel voordelen met zich meebrengt, zijn er mensen die hun lidmaatschap liever zelf opzeggen. Geldt dit ook voor jou? Dan kun je op onze site een gratis opzegbrief downloaden. Je vult jouw gegevens in en wij verwerken deze direct in de brief. Nadat je deze gedownload hebt, stuur je hem zelf naar Amnesty International. Wie zelf zijn opzegbrief verstuurt, profiteert niet van de garantie en service van onze opzegservice.

Amnesty International en het recht van verzet

Een goed doel mag in verschillende situaties telefonisch contact met je opnemen. Dit mag als je donateur bent (geweest) of als je toestemming hebt gegeven om telefonisch benaderd te worden. Als je veelvuldig gebeld wordt, kan dit jou frustreren. Wie niet langer gebeld wil worden, kan dit tijdens een telefoongesprek aangeven. Je beroept je in dat geval op het recht van verzet. De medewerker mag het gesprek dan niet voorzetten en je mag in de toekomst niet opnieuw telefonisch benaderd worden door Amnesty International. Om te voorkomen dat je gebeld wordt, kun je zelf contact opnemen met het goede doel. Geef aan dat je telefonisch contact niet op prijs stelt en Amnesty zal je niet (meer) bellen.

Hoe zit het met het bel-me-niet register?

Wie niet meer gebeld wil worden door een goed doel, richt zich mogelijk tot het bel-me-niet register. Je ontdekt waarschijnlijk al snel dat jij je hier niet meer voor in kunt schrijven. Dit register is sinds 1 juli 2021 namelijk opgeheven. Voornaamste reden hiervoor is de nieuwe regelgeving die is ingevoerd. Bovendien bleek dat het bel-me-niet register niet volledig waterdicht was.

Verzoek tot verwijdering persoonsgegevens

Wil je jouw Amnesty International donateurschap opzeggen? Dan zit je er waarschijnlijk niet op te wachten dat dit goede doel in de toekomst contact met je opneemt. Als je gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.nl, hoef je hier niet bang voor te zijn. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een verzoek tot verwijdering van jouw persoonsgegevens op te nemen in de opzegbrief. Doordat Amnesty jouw gegevens moet verwijderen, mag dit goede doel in de toekomst geen contact meer met je opnemen.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Amnesty International

Wat is de opzegtermijn van Amnesty International?

Amnesty International heeft geen opzegtermijn. Wie zijn donateurschap stop wil zetten, kan dit dus op ieder gewenst moment doen.

Waarom schrijft Amnesty International nog geld af na mijn opzegging?

Amnesty International verwerkt een opzegging doorgaans binnen 30 dagen. Hierdoor kan het zijn dat een opzegging en incasso elkaar kruisen. Er wordt in dat geval mogelijk nog geld van jouw rekening afgeschreven. Dit bedrag kun je terug laten boeken door de bank.

Wat is de makkelijkste manier om Amnesty International op te zeggen?

De makkelijkste manier om Amnesty International op te zeggen is via Opzeggen.nl. Je doorloopt twee simpele stappen en wij doen de rest. Hierdoor kost Amnesty opzeggen je amper tijd en moeite.

Wat gebeurt er als mijn Amnesty International opzegging niet goed verwerkt wordt?

Als jouw Amnesty International opzegging niet goed verwerkt wordt, blijft dit goede doel geld van jouw rekening afschrijven. Wanneer je gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.nl, hoef je hier niet bang voor te zijn. Wij gaan namelijk gratis voor je aan de slag als jouw opzegging niet goed verwerkt is.

Waarom zou ik ervoor kiezen om mijn opzegbrief aangetekend te laten versturen naar Amnesty International?

Je laat jouw opzegbrief aangetekend versturen omdat je hem dan kunt volgen. Opzeggen.nl voorziet je namelijk van een track & trace code nadat de brief is verzonden. Bovendien krijg je een ontvangstbevestiging als jouw opzegbrief bij Amnesty International is afgeleverd.

Hoeveel betaal ik voor de opzegservice van Opzeggen.nl?

Wie gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.nl, betaalt enkel voor de verzending. Standaard verzending is het goedkoopst, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw brief aangetekend te laten versturen. Voordeel van een aangetekende brief is dat je een track & trace code krijgt, zodat je hem kunt volgen.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer Amnesty International

Je kunt Amnesty International bereiken via het telefoonnummer 020-6264436.

Adres Amnesty International

Amnesty International

Postbus 1968

1000 BZ Amsterdam

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden