9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Artsen zonder Grenzen opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Artsen zonder Grenzen

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 6,95

Direct Verzonden – Juridisch Rechtsgeldig – Bevestiging binnen Minuten – 100% Opzeggarantie

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Artsen zonder Grenzen opzeggen

Wie donateur is van Artsen zonder Grenzen, ondersteunt dit goede doel bij het bieden van medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes. Vandaar dat Artsen zonder Grenzen maar wat blij is met jouw donatie. Toch kun je besluiten om niet langer te doneren. In dat geval moet je Artsen zonder Grenzen opzeggen. Veel mensen weten niet hoe ze dit aanpakken. Daarom lees je op deze pagina alles wat je moet weten over Artsen zonder Grenzen opzeggen.

Op deze pagina

Contactgegevens van Artsen zonder Grenzen
Dit moet je weten over Artsen zonder Grenzen opzeggen
4 manieren om Artsen zonder Grenzen op te zeggen
Ongevraagde telefoontjes en post van Artsen zonder Grenzen
Artsen zonder Grenzen stopzetten via Opzeggen.nl
Redenen om donatie te stoppen
Wat onze klanten zeggen over stopzetten donateurschap Artsen zonder Grenzen
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Artsen zonder Grenzen

Contactgegevens van Artsen zonder Grenzen

Naam Artsen Zonder Grenzen Adres Plantage Middenlaan 14, 1018 DD Amsterdam Kamer van Koophandel 41215974 Telefoonnummer 0800 - 0102 E-mailadres vragen@artsenzondergrenzen.nl

Dit moet je weten over Artsen zonder Grenzen opzeggen

Veel mensen denken dat het opzeggen van een goed doel nogal ingewikkeld is. Er zijn inderdaad goede doelen waarbij opzeggen behoorlijk wat moeite kost, maar dit is bij Artsen zonder Grenzen niet het geval. Voordat je jouw donateurschap beëindigt, ben je ongetwijfeld benieuwd wat je te wachten staat. Daarom vertellen wij je hier wat je moet weten over Artsen zonder Grenzen opzeggen.

Opzegtermijn Artsen zonder Grenzen

Als we het over het opzeggen van een lidmaatschap of donateurschap hebben, denken veel mensen al snel aan een opzegtermijn. Loterijen en verzekeringen werken inderdaad met een opzegtermijn, maar dit is bij goede doelen niet het geval. Hierdoor kun je Artsen zonder Grenzen opzeggen wanneer je dat wilt. Het kan wel een aantal dagen duren voordat een goed doel jouw opzegging verwerkt heeft. Artsen zonder Grenzen verwerkt een opzegging over het algemeen binnen maximaal 30 dagen.

Storneren donatie Artsen zonder Grenzen

Vind je dat het te lang duurt voordat jouw donatie is stopgezet? Je kunt altijd tot twee donaties terug het geld laten terugboeken door je bank. Ga naar je online bankomgeving en zoek de geïncasseerde bedragen van Artsen zonder Grenzen op. Bij de afschrijving vind je de optie 'terugboeken'. Op deze manier houd jij altijd controle over je betalingen.

Doneren met belastingvoordeel

Artsen Zonder Grenzen (AzG) biedt je de mogelijkheid om te doneren met belastingvoordeel. Wie dit wil, kiest voor periodiek schenken. Zo’n schenking is niet alleen voordelig voor een goed doel, maar ook voor jou. Periodieke giften zijn namelijk volledig aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Als je van dit belastingvoordeel wilt profiteren, ga je een overeenkomst voor minimaal 5 jaar aan met Artsen zonder Grenzen. Je doneert op vaste momenten een vast bedrag. Artsen zonder Grenzen opzeggen is gedurende de looptijd van de overeenkomst niet mogelijk. Na afloop van de overeenkomst kun je ervoor kiezen om jouw donateurschap te beëindigen.

Donatie Artsen zonder Grenzen wijzigen

Is jouw financiële situatie gewijzigd? Dan kun je Artsen zonder Grenzen opzeggen, maar dit hoeft niet. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om jouw maandelijkse donatie te verlagen. Dit kan makkelijk en snel via een speciaal formulier op de website van dit goede doel. Je blijft op deze manier toch donateur van Artsen zonder Grenzen, maar je houdt maandelijks meer geld over. Kortom: een win-winsituatie voor beide partijen.

4 manieren om Artsen zonder Grenzen op te zeggen

Artsen zonder Grenzen opzeggen is niet aan de orde als je voor een eenmalige donatie kiest. Dit is wel noodzakelijk als je maandelijks geld doneert en hiermee wilt stoppen. Je kunt jouw Artsen zonder Grenzen donateurschap op 4 manieren beëindigen. Wij zetten de mogelijkheden voor opzeggen hieronder op een rijtje.

Artsen zonder Grenzen telefonisch opzeggen - wil je Artsen zonder Grenzen graag persoonlijk op de hoogte brengen van het feit dat je niet langer wenst te doneren? Kies dan voor telefonisch opzeggen. Je kunt dit goede doel op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur bereiken via 0800 - 0102. Wie op werkdagen belt, kan dit het beste tussen 14.00 en 16.00 uur doen. De kans op wachttijden is dan het kleinst.

Artsen zonder Grenzen online opzeggen - zeg je jouw Artsen zonder Grenzen donateurschap liever online op? Dan kun jij je tot het contactformulier op de website van dit goede doel richten. Voordat je jouw opzegging kunt versturen, moet je eerst een aantal gegevens invullen. Artsen zonder Grenzen beschikt hierdoor over alle benodigde gegevens om jouw opzegging goed te kunnen verwerken. Via het contactformulier kun jij jouw Artsen zonder Grenzen donatie zowel tijdelijk als permanent stopzetten.

Artsen zonder Grenzen per E-mail opzeggen - je kunt ook een mail sturen naar Artsen zonder Grenzen als je niet langer wilt doneren. Als je voor deze optie kiest, is het belangrijk dat je de juiste gegevens doorgeeft. Vermeld niet alleen jouw naam, adres, postcode en woonplaats in de mail, maar ook het rekeningnummer waarvan de donatie wordt afgeschreven. Artsen zonder Grenzen kan jouw opzegging alleen goed verwerken als jij hen van de juiste gegevens voorziet. Wie dit goede doel per mail op wil zeggen, richt zich tot vragen@artsenzondergrenzen.nl. Verwerk het woord ‘opzeggen’ bij voorkeur in de onderwerpregel. Zodoende weet Artsen zonder Grenzen direct waar jouw mail over gaat.

Artsen zonder Grenzen opzeggen via Opzeggen.nl - wie zelf weinig tijd en moeite wil steken in Artsen zonder Grenzen opzeggen, kiest voor de opzegservice van Opzeggen.nl. Je hoeft bij ons alleen jouw gegevens in te vullen en een verzendmethode te kiezen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw opzegbrief bij Artsen zonder Grenzen wordt afgeleverd. Doordat wij weten welke gegevens er nodig zijn, kan jouw opzegging direct goed verwerkt worden. Hierdoor is jouw Artsen zonder Grenzen donateurschap binnen de kortste keren stopgezet. Nog een voordeel is de 100% opzeggarantie die je ontvangt van Opzeggen.nl.

Ongevraagde telefoontjes en post van Artsen zonder Grenzen

Als je donateur bent (geweest) van Artsen zonder Grenzen, kan dit goede doel contact met je opnemen. Dit kan zowel per post als telefonisch. Sommige mensen vinden het leuk om op de hoogte te blijven van de voortgang van projecten en/of acties, maar dit geldt niet voor iedereen. Gelukkig kun je iets doen tegen ongevraagde telefoontjes en/of post van Artsen zonder Grenzen.

Ongevraagde telefoontjes

Wie niet gebeld wil worden door Artsen zonder Grenzen, kan zelf contact opnemen met het goede doel om dit aan te geven. Je kunt je tijdens een telefoongesprek ook beroepen op het recht van verzet. Het gesprek mag dan niet voortgezet worden en het goede doel mag je niet nogmaals bellen. Wil je Artsen zonder Grenzen opzeggen via Opzeggen.nl? Neem dan een verzoek tot verwijdering van jouw persoonsgegevens op in de opzegbrief. Artsen zonder Grenzen moet jouw gegevens dan uit hun systemen verwijderen, waardoor je niet langer ongevraagd gebeld kunt worden.

Ongevraagde post

Wil je je donatie niet opzeggen maar wil je wel van de ongevraagde post af van Artsen zonder Grenzen? Je kunt doorgeven dat je geen post meer wilt ontvangen maar wel wilt blijven doneren. Je kunt dit eenvoudig doorgeven door een e-mail te sturen naar info@amsterdam.msf.org. Zij verwerken jouw verzoek en binnen enkele weken zul je geen post meer ontvangen van Artsen zonder Grenzen.

Artsen zonder Grenzen stopzetten via Opzeggen.nl

Online Artsen zonder Grenzen opzeggen kan via het contactformulier op de website van dit goede doel, maar ook via Opzeggen.nl. Wanneer je gebruik maakt van onze opzegservice, hoef je zelf amper tijd te steken in jouw opzegging. Wij vragen je enkel om jouw gegeven in te vullen en een verzendmethode te kiezen. Nadat je dit gedaan hebt, versturen wij jouw opzegbrief naar Artsen zonder Grenzen. Via Opzeggen.nl regel je jouw opzegging dus binnen een paar tellen.

Aangetekende verzending

Artsen zonder Grenzen kan ook opgezegd worden door een aangetekende brief te verzenden, waardoor jij bewijs hebt dat Artsen zonder Grenzen de opzegging ook echt heeft ontvangen. Wij sturen elke maandag de aangetekende opzegbrieven naar Artsen zonder Grenzen. Zodra jouw opzegbrief is verzonden krijg je van ons een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Zo wordt het opzeggen niet alleen erg makkelijk, maar krijg je ook direct zekerheid dat deze opzegging door Artsen zonder Grenzen in behandeling wordt genomen.

Gegarandeerde opzegging

Kies je voor de opzegservice van Opzeggen.nl? Dan garanderen wij je dat jouw opzegging goed verwerkt wordt door Artsen zonder Grenzen. Wanneer je jouw donateurschap zelf opzegt, is dit helaas niet vanzelfsprekend. Als jouw opzegging niet goed verwerkt wordt, blijft het goede doel geld van je rekening afschrijven. Opzeggen.nl voorkomt dit. Wanneer jouw opzegging niet goed verwerkt wordt, gaan wij namelijk gratis voor je aan de slag. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat jouw opzegging altijd goed verwerkt wordt.

Download gratis opzegbrief

Wie geen gebruik wil maken van onze opzegservice, kan onze gratis opzegbrief downloaden en deze zelf versturen naar Artsen zonder Grenzen. Het grote voordeel hiervan is dat jouw opzegbrief alle gegevens bevat die een goed doel nodig heeft om jouw opzegging te kunnen verwerken. Jij hoeft je niet te registreren om onze opzegbrief te downloaden. Opzeggen.nl verwijdert jouw gegevens bovendien vrijwel direct nadat je de opzegbrief gedownload hebt.

Redenen om donatie te stoppen

Bij Opzeggen.nl doen we onderzoek naar redenen om op te zeggen. Soms zeggen consumenten op vanwege negatieve nieuwsberichten. In maart en april 2018 merkte we bijvoorbeeld een enorme toename in het aantal opzeggingen voor Oxfam Novib, toen in het nieuws kwam dat medewerkers van deze organisatie zich schandalig hadden misdragen en Oxfam Novib dit probeerde in de doofpot te stoppen. Maar over het algemeen zijn de redenen eenvoudig en makkelijk verklaarbaar. Donateurs zijn simpelweg op zoek naar mogelijkheden om geld te besparen. En het opzeggen van donaties is een snel en eenvoudige manier om geld te besparen.

Wat onze klanten zeggen over stopzetten donateurschap Artsen zonder Grenzen

Berend uit Eindhoven "Had geen zin om naar een postkantoor te gaan, dus bedankt voor deze service!"

Mattheus uit Utrecht "Onlangs las ik dat personeel van Artsen zonder Grenzen prostituees bezocht en in een geval medicatie ruilde voor seks. Hierna heb ik direct besloten om het goede doel op te zeggen, jammer hoor… de opzegging verliep echter wel heel soepel."

Janne uit Oldenzaal "Heb geen problemen met Artsen zonder Grenzen, maar heb besloten om een aantal van mijn donaties te schrappen. Gelukkig kon ik via Opzeggen.nl direct verschillende donaties opzeggen zonder zoektocht per goed doel hoe ik op kan zeggen."

Sophie uit Leeuwarden "Opzeggen was erg snel en degelijk, top!"

Meer informatie over het opzeggen van een goed doel?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Artsen zonder Grenzen

Wat is de opzegtermijn van Artsen zonder Grenzen?

Artsen zonder Grenzen heeft geen opzegtermijn. Dit betekent dat je jouw donatie aan dit goede doel op ieder gewenst moment stop kunt zetten. Hiervoor moet je zelf Artsen zonder Grenzen opzeggen. Het goede doel verwerkt jouw opzegging doorgaans binnen maximaal 30 dagen.

Kan ik een automatische incasso door Artsen zonder Grenzen terug laten boeken?

Ja, je kunt een automatische incasso door Artsen zonder Grenzen terug laten boeken. Het is mogelijk om het geld tot twee donaties te laten storneren (terugboeken) door je bank. Dit is bijvoorbeeld handig als jouw opzegging en een automatische incasso elkaar gekruist hebben.

Op welke manieren kan ik Artsen zonder Grenzen opzeggen?

Artsen zonder Grenzen kun je telefonisch, per mail en online opzeggen. Wie voor online opzeggen kiest kan het contactformulier invullen, maar ook gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl. Dit is de makkelijkste manier om jouw donateurschap van Artsen zonder Grenzen te beëindigen.

Hoe voorkom ik dat Artsen zonder Grenzen contact met mij opneemt?

Wie niet langer post wil ontvangen van Artsen zonder Grenzen, kan dit bij het goede doel aangeven. Doe dit eveneens als je niet meer gebeld wilt worden. Om te voorkomen dat Artsen zonder Grenzen in de toekomst contact met je opneemt, kun jij je tijdens een telefoongesprek ook beroepen op het recht van verzet.

Is de opzegservice van Opzeggen.nl voor het opzeggen van Artsen zonder Grenzen gratis?

De opzegservice van Opzeggen.nl is niet helemaal gratis. Je betaalt namelijk voor het versturen van jouw opzegbrief. Als je de opzegbrief zelf verstuurt, dan is de service van Opzeggen.nl gratis.

Meest opgezegde goede doelen

Telefoonnummer Artsen zonder Grenzen

Je kunt Artsen zonder Grenzen bereiken via het telefoonnummer 0800-0102.

Adres Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen

Plantage Middenlaan 14

1018 DD AMSTERDAM

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden